Ga naar inhoud

Boothuisje

Lid
 • Items

  291
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Boothuisje won de laatste dag op 27 januari 2013

Boothuisje had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Ergens onder de mast van Lopik :)
 • Interesses
  prepping, bushcraft, MMA & Games
 • Beroep
  Particulier beveiliger bij TSC
 • Nieuwsbrief
  Ja

Boothuisje's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

56

Reputatie

 1. Yess dat zou heel fijn zijn! aangezien ik nu toch 24/7 op teamspeak ben, kan ik net zo goed even bij de preppers onder ons kijken
 2. Verdikkeme net weer gemist hoor. En ik zat nog wel op een ander teamspeak kanaal.
 3. Perfecte post weer! Deze gaat in mijn favourites om toch heel eventjes off topic te zijn, om het luchtig te houden in een serieus onderwerp:
 4. Ik ben zelf ook een grote liefhebber van kamperen en ben in de zomer niet achter een beeldscherm te vinden.. heb een vakantiehuisje midden in de bossen en ga binnenkort ook nog een keer in het buitenland survivallen. Ook qua bushcraft ben ik veel in het bos te vinden, al was het staatsbosbeheer niet heel blij met me toen ik een verse tak tot lepel had gesneden Ik denk dat ik mij in beide werelden erg goed kan redden hoor @appelflapje , Damn. Dat wordt afwachten. Maar er komt toch nog genoeg leuks aan, heb vorig weekend btw voor 90% korting op steam ook de alan wake series gekocht
 5. @prepass . ik game op hoog ( professioneel) niveau met vrienden. We verdienen er aardig geld mee en elke avond zitten we wel een uurtje met elkaar te praten, via headset en skype. Ook al wonen een aantal van mijn vrienden ver weg, je blijft ze zo wel spreken, en je deelt nog een leuke hobby met ze ook. @appelflapje , waar kan ik hem pre-orderen?
 6. Geweldig! en @Heksenboot, bedankt voor de mention, had het anders over het hoofd gezien
 7. Redelijk goedkope wegwerp artikelen zoals mondkapjes e.d.: http://www.praxisdienst.nl/nl/Hygiene/Protectiekleding/Operatiekleding/ Wordt tijdens operaties door chirurgen gebruikt, dus deze zijn zeker ook kwalitatief uitstekend voor het verwijderen van kadavers etc. Hier de handschoenen: http://www.praxisdienst.nl/nl/Hygiene/Protectiekleding/Handschoenen/ De wat langere handschoenen ( onderarmen ) staan er als je iets naar beneden scrollt.
 8. Ben anderhalve maand geleden 20 geworden, maar heb mijn verjaardag nog niet gevierd.. ( Hint hint hint)
 9. Geweldig! Erg innovatief. Ga ik ook maar eens proberen.
 10. Het enige waar wij als mens met andere dieren verschillen is de schaal waarop wij oorlog voeren.
 11. Een BOB is heel persoonlijk, als jij vindt dat het zo goed is dan moet je je BOB gewoon zo houden, en niet dingen eruit halen omdat andere mensen het te zwaar vinden. Ik vind het een perfecte lijst, en zou het zo houden. Misschien dat je inderdaad voor die borden een vervanging kan zoeken. ik heb bijvoorbeeld twee mess tins erin zitten, dat zijn zowel bakjes om in te koken, fungeren als borden en als een kom. Drie in een voor minder gewicht.
 12. @RJackel , mooie BOB al! Misschien kan je voor die tasjes aan je riem eens kijken naar een koppelriem van de politie. Daar zitten vaak van die handige tasjes aan. Of desnoods een tasje voor om je dijbeen, waar je normaal als soldaat je magazijnen in kan dumpen. Ik heb er zo eentje die normaal voor airsoft daarvoor is, maar je kan er ontzettend veel in kwijt, ook erg handig omdat je daar je rug niet mee belast. Op particulierebeveiliging.nl staan wel een aantal van die tasjes om je riem, misschien de moeite waard om daar even te kijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...