Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 04/03/14 in alle zones

 1. Okay, het is geen fancy ding en je kunt je messen vast beter en meer hair-popping sharp krijgen met duurdere gear, maar deze maakte van mijn redelijk botte mes een behoorlijk scherp mes. En soms is dat alles wat je nodig hebt. Misschien iets om in een backup-backup te gooien. Of als je zwaar broke bent en je hebt niks om mee te slijpen. Ik dacht, ik koop deze en probeer het, in de naam van de wetenschap. Te koop bij Action, voor € 0,99, bij de kampeerspullen (verrekijkers, kompassen, en dat soort rommel).
  3 punten
 2. Je bericht is vast ironisch bedoeld, maar waarom profileren veel preppers op dit forum zich toch steeds als slachtoffer? Dat je jezelf voorbereid op allerlei ongemakkelijke omstandigheden is iets om trots op en zelfverzekerd door te zijn. Al is overdrijven daarin ook een kunst. Het constante geklaag en calimerogedrag op dit forum en overdreven complotdenken van sommigen maken het er (in ieder geval voor mij) niet gezelliger op. Laat je bijdrage constructief, positief en nuttig zijn, en beperk je daartoe! (Oh nee, het is blijkbaar belangrijker hoeveel posts je hebt...) Benedictus
  2 punten
 3. Bedoel je dit bericht? http://www.dumpert.nl/mediabase/6591510/ed649f15/almere_wordt_afgebroken_polygoonjournaal.html
  1 punt
 4. Héé... dát is goed nieuws! Laat ik nou zo'n kilozak hebben staan! Ooit gekocht om tarwegras van te maken, maar de poedeervorm smaakte al zó goor dat ik het nooit gezaaid heb. Daar zullen m'n mannekes blij mee zijn, bedankt voor de tip!!
  1 punt
 5. Mazen zijn 30x30mm ik gebruik steeds een steng of 5 per Maas. De jute die ik heb is ongeveer 40cm en ik leg de de knoop in het midden dus 2x20cm. Echter werd hij zo veel de vol/zwaar dus ben ik hem gaan uitdunnen. Ik doe nu om en om een rij van 2x20cm en dan 2x10 cm. Zo is hij toch vol maar niet zo dik en dus zwaar. Ben nu twee volle avonden bezig en gisteren 2 uurtjes in de middag en ik ben thv m'n kruis. En dan alleen aan de achterkant. Morgen post ik wel een foto. Via m'n telefoon is de foto altijd gekanteld.
  1 punt
 6. Koopt er iemand kattengras voor zijn/haar tijgertje? Zo'n bakje kost snel 3 á 4 euro. Wist je dat Kattengras gewoon gerst is? Nee, nu weet je dit dus wel. 1KG gerstzaden kost maximaal 3 euro, en daar kan je zeker 40m2 mee zaaien. Reken uit je winst!
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...