Ga naar inhoud

Benedictus

Lid
 • Aantal items

  114
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Benedictus's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

126

Community reputatie

 1. Dit(zelfde) is te zien in één van de laatste seizoenen van "The River Cottage". Deze serie is overigens zeer de moeite van het kijken waard. Benedictus
 2. Ziet er leuk uit! Waarom dubbel vuur? Misschien dat de hamburgers mooier gebakken zouden zijn op de kachel. Dat soort eten zou echter niet mijn voorkeur hebben. Met een beetje werk en een paar goede recepten kun je in de natuur ook vers en lekker eten (maar smaken verschillen). Bedankt voor het delen!
 3. @KS: Bron: EEN Amerikaan. Om even in jouw complottheorieën mee te gaan: zou het een False Flag kunnen zijn? Benedictus gaat nu zijn kloostercel weer opzoeken voor de nodige nachtrust. Welterusten allemaal! En niet te somber dromen. De wereld is (en zeker bij ons) nog niet zo slecht. En ik kan het weten, want ik heb er heel wat van gezien!
 4. Ik denk dat heel veel landen die aan Rusland grenzen daar heel anders over denken. Eendracht maakt macht tegen zo'n grote en machtige agressor. Pijn in de portemonnee voelt die wel.
 5. Volgens mij knip en plak je twee verschillende dingen door elkaar...
 6. Kom op, je kan beter dan dit... Of was het touche?
 7. @vheeswijk: gaat het niet om echte vrienden in het echte leven? wat is de werkelijke waarde van anonieme personen die op een anoniem forum meehuilen met de wolven in het bos? Niet onaardig bedoeld.
 8. P.s. Over imperialistisch gesproken: Hoe valt de feitelijke bezetting van bovengenoemde staten door Rusland te kwalificeren? Denk na wat je schrijft.
 9. @KS: kan @doom niet voor zichzelf spreken? Het valt mij op dat jijzelf vaak juist debiteert met oogkleppen op. Met zwaarbeladen termen als imperialistisch en dergelijke en dwingend mensen voorhouden dat ze moeten nadenken als ze een andere mening hebben dan jij. Wat permitteer jij jezelf wel niet? Ik vind je een volksmenner in de dop. Bovendien is alles wat je hier zegt bezijden dit topic.
 10. En dat is dus Russische propaganda. Dat je dat niet doorziet!
 11. @phtvs: dit moge allemaal waar zijn, maar daar gaat dit topic niet over. Dat laatste deden overigens ook de Russen. Ik heb veel in Rusland gereisd en gewerkt. Ik ga ervan uit dat dit voor de meeste Ruslandvrienden hier niet geldt. Rusland is niet het paradijs. Alle buurlanden van Rusland zijn bang voor Rusland. En dat is al eeuwen zo. Georgië, Tjetsjenie, de Krim en de Oekraïne laten zien dat dit terecht is. Rusland lijkt de laatste jaren erg op het Duitsland van de jaren '30. Benedictus, vriend van Russen en Amerikanen
 12. @doom: het is duidelijk dat je fel anti Amerika bent. Overigens een van de naties waardoor jij hier vandaag de dag ongestoord kunt schrijven wat je wilt. Maar deze vooringenomenheid sneeuwt de discussie nogal onder. Het lijkt wel de bekende rode lap op de stier. Lees je bericht hierboven nog eens door: wat heeft dit feitelijk allemaal te maken met de Russische inval op de Krim en in de Oekraïne? Die kun je feitelijk toch ook niet ontkennen? Benedictus
 13. Er is niet altijd daadwerkelijk sprake van lekkage van de olielamp, maar soms van te veel vullen. Dan vloeit de brandstof tussen het brandstofreservoir en de buitenste metalen laag, en er via de onderste naden weer uit.
 14. Dat is niet verrassend, als je daar zelf de eigenaar van bent en aan verdient. (Oei, nu krijg ik weer een boze PM! :-) )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...