Ga naar inhoud

TREMOR

Lid
 • Aantal items

  169
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Amsterdam
 • Nieuwsbrief
  Ja

TREMOR's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

63

Community reputatie

 1. Gekkies hier haal mijn info wel ergens anders. Jullie worden denk ik in het dagelijks level ook niet serieus genomen ?
 2. En met wie moet je nou overleggen met Rusland, Oekraïne of met de separisten? En juist communiceren met separisten is verdomd lastig.
 3. Wat heb jij liever dronken separisten om je heen die alles al weggeroofd hebben of Oekraïense soldaten?
 4. Sorrie ik irriteer mij alleen mateloos aan bepaalde mensen waaronder meneer van Heeswijk. En vind het niet zo nodig om met argumenten te komen aangezien alles waar hij mee aankomt bullshit is. En met websites aan komt zetten die algemeen bekend staan als een hoog aluminium hoedjes niveau. Geef deze mensen anders een conspiracy topic.
 5. Dit topic krijgt weer een hoog aluminium hoedje niveau.
 6. Techniek als in kantoorbaan is wel te doen hoor. Ben engineer en heb best een redelijk salaris. Probleem is alleen de economische crisis. De meeste bedrijven houden het niet lang vol.
 7. Het zal mij niets verbazen als het allemaal acteurs zijn.
 8. http://beforeitsnews.com/alternative/2013/12/36-signs-the-media-is-lying-to-you-about-how-radiation-from-fukushima-is-affecting-the-west-coast-2862204.html Kwam ik toevallig tegen op google+ geen idee of dit een goede bron is of dat het zo'n conspiracy website is.
 9. Ik kan heel goed overleven zonder belasting hoor. Dan maar wat slechtere wegens,scholen en ziekenhuizen. Van het geld wat ik dan overhoud kan ik de zorg als ik later oud ben ook zelf betalen. Nu gaat het geld toch alleen maar naar het buitenland (Europa). Eigenlijk zijn we net gek dat we nog belasting betalen. 80% van je salaris gaat naar belasting (loonbelasting maar ook BTW enzo).
 10. Denk niet dat de dienstplicht nog terug komt. Daar is simpelweg geen geld meer voor en ons leger stelt toch niets voor. Misschien dat men in Europees verband nog iets gaat doen....
 11. Tja het zijn ook mensen die werken voor hun geld.
 12. Hoeveel km kan je er mee rijden op een volle tank.
 13. Als prepper heb ik liever wat spaargeld achter de hand. En als de overheid dit wil doen is mijn geld binnen no time omgezet in bitcoin.
 14. Ik stopte met lezen bij "nu krijg je niets". Ik krijg wel degelijk iets een stukje data die niemand anders heeft. Een tulp gaat alleen maar dood.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...