Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 05/23/13 in alle zones

 1. Hoi, Ik weet niet of een van de leden van het forum hier een aandeel in heeft, maar ik zag dit voorbijkomen op Weekendbaard.nl: http://www.weekendbaard.nl/overleven-of-doodgaan/ Weer een mooi stukje reclame lijkt me ;-)
  2 punten
 2. (Alternatieve methode: http://preppers.nl/media/SHTF-FM-podcast-05.mp3) Onderwerpen Prepshop Wiki Prepper.nl Online Preppen ... Prepper Communicatie Netwerk De zon en Communicatie Prepperlink.com Het is weer een aflevering van ruim vijftien minuten geworden! Veel luisterplezier en laat even weten wat je er van vond!
  1 punt
 3. Als alle Zombies er zo uit zien als de "Babe" op de foto...dan prep ik rustig door... Volgens mij las ik ergens dat condooms ook handig waren voor in je GhB en B0B... Toch maar ff wat extra preppen....
  1 punt
 4. I love the smell of Zombies in the morning!
  1 punt
 5. http://www.avaaz.org/nl/monsanto_vs_mother_earth_rb/?fnXzHeb&pv=66 Kijk ook hier eens! (ik zal mezelf binnenkort even voorstellen, lees al een poosje mee maar voelde tot nu nog geen aandrang iets te roepen )
  1 punt
 6. Voertuig van de advertentie is volgens mij geen M113 of YPR maar een Britse FV 432
  1 punt
 7. Onze trainer op de puppy training gebruikt hem ook regelmatig. Eerste keer (zonder waarschuwen) lag ik meteen op de grond ;-)
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...