Ga naar inhoud

200m²

Lid
 • Aantal items

  329
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  On earth
 • Nieuwsbrief
  Ja

200m²'s Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

244

Community reputatie

 1. Ok, ik ben tot aan 13 minuten geraakt. totaal belachelijk dat vrouwmens. Dus volgens de rechten van de mens moet niemand nog huur betalen want je mag je huis niet uitgezet worden. Manmanman waar gaan we naartoe, waar gaan we naartoe ... Ik ben zelf uit huis gezet en dan wel op een zeer schandalige manier. IK HAD GEEN ACHTERSTAL! In 1998 zwaar ziek en geen inkomen zodat de huur niet betaald kon worden maar dat was 4 maand en die is betaald geweest de 5de en 6de maand. In 2001 terug beginnen werken met vast contract maar mijn loon heb ik pas rond de 15de - 20 ste. Huur moest ten laatste de 4 de betaald worden. Klein loon, onmogelijk en reserve op te bouwen. Verhuurder ging in 2002 naar de rechtbank en betrok er de achterstal uit 98 bij waarop na 4 jaar procederen uiteindelijk een rechter de opdracht gaf mij buiten te zetten wegens moedwillige wanbetaling. Enneu, dat was in een sociale woning hé, dat was geen privéverhuur. Ik vraag mij af wat voor organisatie daar bezig is in dat filmpje. Als je je huur niet kan betalen vlieg je buiten. Ik vind het gewoon schandalig dat zulke organisaties de slachtoffers zand in de ogen strooit met rechten van de mens en alzo doet geloven dat ze niet uit huis gezet kunnen worden. WTF joeng?! Resultaat, de slachtoffers van uithuiszettingen zoeken niet naar oplossingen met als resultaat dat ze inderdaad op straat staan. Of bestaan er ineens instanties die je op 1 2 3 kunnen verderhelpen met een dak boven je hoofd? NEEN! Je word ook niet van vandaag op morgen uit je huis gezet. Daar gaan ellenlange procedures aan vooraf. Ook in Nederland. Al die tijd kan je naar een oplossing zoeken. Desnoods kruip je in een achterkamertje, je moet vooral zien dat je niet zonder adres komt te zitten.
 2. Dat zou ik anders wel heel fantastisch vinden
 3. Ja ik zou zo graag ... maar dan zie je mij zo veel op mijn veld als in een pretpark vol wespen. Ik heb namelijk een panische angst (intussen stroomt het bloed naar mijn voeten en krijg ik een ijl hoofd) Ik val nogal eens flauw bij het zien van. Oh nee, ik mag er ni aan denken! Euh, niettegenstaand de panische angst voorzie ik altijd schaaltjes water waar wespen (en enkele bijen) gretig gebruik van maken tijdens de warme hondsdagen. En als er eentje in de vijver sukkelt zal ik die er wel uithalen ook (brrrrrr) En dan nog, die sukkeltjes van beestjes moeten over gifvelden en monsanto gesponsorde steenwoestijnen vliegen op zoek naar een EEK! zeldzaam bloemetje. Immers, al wat nog niet veranderd is in steenwoestijn moet doodgespoten worden want dat trekt vieze beesten aan. 't Stad hé, t' stad ... En ze moeten het niet ontkennen! 3 EX imkers in de buurt. Spoot de boer z'n veld dan sleepten de arme biekes zich naar hun nest en crepeerden. In het late voorjaar is de gemeente godweetwat komen spuiten. Gedurende een hele week liep ik over lijken van hommels. Lagen te spartelen op de straat. De hele zomer dan ook amper 4 hommels gezien (normaal zit de hele voortuin vol tientallen hommels waar ik trouwens geen angst voor heb, vreemd hé) enkele bijen gezien en honderden wespen.
 4. Oh cool! Nu kan ik mijn 100 geprepte aanstekers vervangen door 100 appelsienen. Scheelt ineens een hoop volume in mijn rugzak
 5. Xylocaïne Opletten, kan je luchtpijp verdoven.
 6. Breek me de bek niet open. Het is mijn taak om de voedselbedeling op een zo rustig mogelijke manier te laten verlopen. Daklozen en armen. En iedereen daar denkt een alpha mannetje te zijn van het ogenblik dat het eten aankomt. Omega's zijn niet te onderschatten als ze honger hebben! Ni geloven dat ze braafkes de alfa beta en gamma mannetjes gaan volgen of laten voorgaan. De beta's: Als die groep moeilijk doet, en dat doen ze ALTIJD (daarom sta ik daar) is het hun bedoeling om de hele bende omega's tegen ons op te zetten zodat ze een rel ontketenen waarbij naar het eten gegraaid wordt en enkel de sterksten, of die met het grootste mes, iets te pakken krijgen EN DAT ZIJN NIET DE ALPHA'S. De alpha's zijn eerder de rustigen die gezag uitstralen en die ook wel een ander op z'n plaats gaan zetten als die wil voorkruipen in de rij of agressief gedrag vertoont. Alpha's worden er dan ook als eerste uitgepikt door de anderen om aan te vallen. Daar moet niet eens een woord voor gezegd zijn. De houding die ze hebben is meer dan genoeg om ambras te krijgen. En ik moet zien dat mijn houding boven alles staat want zo'n ambras makende hongerige dakloze uit een rij halen houd altijd het risico in om de hele bende tegen u te krijgen. Daarom moet het gebeuren voor de spanning te groot is want als ze al iets of wat opgefokt zijn is het te laat. We moeten ook naar de rug van de alpha's kijken. Ge geloofd toch niet dat ze die aanvallen langs voor? Neenee, op de laffe manier doen ze het, aanvallen langs achter. Om een beeld te geven: Elke meter moet iemand van ons staan. Doen we dat niet dan hebben we geen overzicht en zien we niet elk signaal waardoor de boel kan escaleren naar oorlogsgebied waarbij wij de blauwhelmen zijn en zij de rebellen. Dit is de voedselbedeling bij zij die niks hebben. Ze krijgen dagelijks eten, elke dag een andere organisatie. In een shtf situatie zal het er veel erger aan toe gaan. Daar zal je mij echt niet tussen vinden.
 7. Feit is dat de 'food stamps' inderdaad afgeschaft zijn. Ze hebben nu een andere, minder denigrerende naam. Welke weet ik niet meer. Het verschil gaat van +/- 10 tot +/- 30 USD en is zoals @Wish al zei. De verhoging is ten einde, finished, gedaan met extra's, Sinterklaas is afgeschaft in de states, maar ze zullen echt geen honger gaan leiden. Wat mij wel stoort, hier in mijn stad bijvoorbeeld, want hier krijgt men ook 'food stamps' waar men dan in 1 supermarkt z'n aankopen mag doen. Je krijgt dan een bankkaart waar het ocmw elke week een bedrag op zet welk je kan uitgeven in die supermarkt. Wel enkel aan voeding! Het probleem is ... VEEL TE DUUR EN ENKEL GROTE MERKEN. Dus wat ik per week uitgeef aan eten voor 3 volwassen personen geven zij uit aan 3-4 dagen eten voor 3 volwassen personen.
 8. Trouwen? De domste uitvinding ooit.
 9. AHA! Dat is het recept van de zuringsoep die ik moest hebben zi (om van de rest nog maar te zwijgen) Dikke mercy @Wafels
 10. Alle gekheid op een stokje, we kunnen er mee lachen, we kunnen er sarcastich over zijn, we kunnen er razend over zijn. Wat mij vooral stoort is dat die VN commissie er de afrikaanse bevolking bij betrekt alsof hun grootste zorg onze Sinterklaas met Zwarte Piet is. Dat de VN commisarissen van mijn part in hoogsteigen persoon in rebellengebied de sukkels eens gaan ondervragen hoe geshockeerd ze wel zijn door ons kinderfeest alvorens hun grote mond open te trekken zonder het verschil te kennen tussen sinterklaas en de kerstman. Ze kunnen misschien uitleggen aan kindsoldaten dat een kinderfeest racistisch is. Dat het slecht is om speelgoed aan te nemen van een zwarte piet. Met wat houden ze zich in godsnaam bezig zeg? De enigen die er aanstoot aan nemen zijn zij zelf en enkelen van het ingevoerde profitariaat. Ze mogen van mijn part eens meekomen naar mijn goede daad voor de mensheid (niemand weet van die kant van mijn leven, ik wil geen pluimen op mijn hoed) Daar lopen enkele getraumatiseerde oorlogsslachtoffers rond die niet gediend zijn met de prioriteiten van die commissie. Ik geef hen de raad hun loopschoenen aan te trekken ... een meswerend vest is ook geen luxe maar dat hebben wij ook niet en ze moeten tegen een stootje kunnen qua miserie, mentaal dan. En vandaag lopen er zo van die zwarte pieten voorbij terwijl hun getraumatiserende kleurgenoten in dikke miserie op straat leven. Beginnen die hen daar uit te schelden en uit te lachen. Zo erg vinden ze het welzijn van hun 'soortgenoten' (lelijk woord, sorry) die gediscrimineerd worden door sinterklaas. Daar komen ze voor op, en daar gaat de VN naar luisteren. Ik heb het WEER EENS gemerkt hoe ze ermee inzitten ... Er zijn er die er echt mee inzitten maar de soort waar de VN naar luistert doet dat echt niet. Die willen gewoon ambras en miserie da's al.
 11. Ik ben bewust, gecertifieerd geen orgaandonor. Dochter ook. En dat was niet ondoordacht, niet uit egoïsme, niet uit angst maar door medische reden. Wij hebben namelijk één of andere duistere ziekte van de pancreas waar ze niet eens een naam voor hebben laat staan een medicijn. Dat houd in dat onze hormonen en bloedsuikerspiegel totaal paraplu slaan. De ene keer zitten er veel te veel mannelijke hormonen in ons bloed, de andere keer te veel vrouwelijke. De ene keer zijn we diabetespatiënt, de andere keer kerngezond. Geprobeerd om dat onder controle te houden met insuline of met pilletjes maar elke keer als onze suikerspiegel normaal is worden we ziek van de medicatie. Dus medicatie afgeschaft en meer op voeding letten en op controle gaan. Nu ja, als de wetenschap het niet weet, wij ook niet. Resultaat daarvan is ook sterke acné, al heel mijn leven lang op elke plaats op mijn lichaam. Cistes op de eierstokken waar de gangbare medicatie ook niets aan verhelpt. Sterk verminderde vruchtbaarheid. Allé, al wat met de pancreas te maken heeft slaat paraplu. Kunde denken dat ze mijn organen in een ander z'n lichaam gaan steken? Wat perfect kan want voor de wetenschap is er niks aan de hand. Gaat mooi niet door. Stel u voor dat ze mijn organen aan een ander geven en die persoon stoot ze af. Wat natuurlijk altijd kan maar ik vind het risico op gebruik van organen van niet 100% gezonde mensen veel groter dan van gezonde personen. Een ramp voor die persoon die eerst hoop krijgt en dan door een duistere naamloze ziekte een diepe put invalt. No way! Gezonde mensen genoeg op de wereld met gezonde organen. Maar wij zijn wel egoïst omdat er voor de wetenschap niks aan de hand is want het heeft geen naam. Mij niet gezien. Da's mijn gedacht. Bij een van de laatste onderzoeken kreeg ik te horen dat mijn lever aan het vergroten is. Ik eet niet te vet (ja, af en toe mag dat wel) en ik drink niet (buiten af en toe ne goeie Leffe of Keizer Karel of zo) en ik zit niet aan pijnstillers. Reden van vergrote lever is volgens de specialist alcoholmisbruik, mijn woord tegen zijn bevindingen en helaas heeft mijn woord gelijk. Zelf denk ik er het mijne van. Slechte pancreas kan veel meer dan hormonen verstoren en ne vergrote lever zal je echt niet krijgen door 2-3 keer per jaar in't vat te hangen. Mijn organen blijven mooi waar ze zijn als ik dood ben. Zeker weten begot!
 12. 200m²

  Rupsen

  Mijn conclusie (met netten over de kolen) 1: Bescherm ook je zaailingen. 2: Koop geen plantgoed maar zaai zelf (onder kleinmazige netten, tegen koolvlieg best Lill gordijnen van Ikea, die gaan ook een jaar of 2-3 mee als de muizen er geen gaten in bijten) Moet mijn kolen eens zien. ALLE rode kolen draaihartig en op een dag zaten er tientallen vlindertjes onder de netten. Teken dat het plantgoed besmet was De witte kolen vallen wel mee, rupsen lusten die niet, krijgen look/heermoes douches.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...