Ga naar inhoud

200m²

Lid
 • Aantal items

  329
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 200m²

 1. Ok, ik ben tot aan 13 minuten geraakt. totaal belachelijk dat vrouwmens. Dus volgens de rechten van de mens moet niemand nog huur betalen want je mag je huis niet uitgezet worden. Manmanman waar gaan we naartoe, waar gaan we naartoe ... Ik ben zelf uit huis gezet en dan wel op een zeer schandalige manier. IK HAD GEEN ACHTERSTAL! In 1998 zwaar ziek en geen inkomen zodat de huur niet betaald kon worden maar dat was 4 maand en die is betaald geweest de 5de en 6de maand. In 2001 terug beginnen werken met vast contract maar mijn loon heb ik pas rond de 15de - 20 ste. Huur moest ten laatste de 4 de betaald worden. Klein loon, onmogelijk en reserve op te bouwen. Verhuurder ging in 2002 naar de rechtbank en betrok er de achterstal uit 98 bij waarop na 4 jaar procederen uiteindelijk een rechter de opdracht gaf mij buiten te zetten wegens moedwillige wanbetaling. Enneu, dat was in een sociale woning hé, dat was geen privéverhuur. Ik vraag mij af wat voor organisatie daar bezig is in dat filmpje. Als je je huur niet kan betalen vlieg je buiten. Ik vind het gewoon schandalig dat zulke organisaties de slachtoffers zand in de ogen strooit met rechten van de mens en alzo doet geloven dat ze niet uit huis gezet kunnen worden. WTF joeng?! Resultaat, de slachtoffers van uithuiszettingen zoeken niet naar oplossingen met als resultaat dat ze inderdaad op straat staan. Of bestaan er ineens instanties die je op 1 2 3 kunnen verderhelpen met een dak boven je hoofd? NEEN! Je word ook niet van vandaag op morgen uit je huis gezet. Daar gaan ellenlange procedures aan vooraf. Ook in Nederland. Al die tijd kan je naar een oplossing zoeken. Desnoods kruip je in een achterkamertje, je moet vooral zien dat je niet zonder adres komt te zitten.
 2. Dat zou ik anders wel heel fantastisch vinden
 3. Ja ik zou zo graag ... maar dan zie je mij zo veel op mijn veld als in een pretpark vol wespen. Ik heb namelijk een panische angst (intussen stroomt het bloed naar mijn voeten en krijg ik een ijl hoofd) Ik val nogal eens flauw bij het zien van. Oh nee, ik mag er ni aan denken! Euh, niettegenstaand de panische angst voorzie ik altijd schaaltjes water waar wespen (en enkele bijen) gretig gebruik van maken tijdens de warme hondsdagen. En als er eentje in de vijver sukkelt zal ik die er wel uithalen ook (brrrrrr) En dan nog, die sukkeltjes van beestjes moeten over gifvelden en monsanto gesponsorde steenwoestijnen vliegen op zoek naar een EEK! zeldzaam bloemetje. Immers, al wat nog niet veranderd is in steenwoestijn moet doodgespoten worden want dat trekt vieze beesten aan. 't Stad hé, t' stad ... En ze moeten het niet ontkennen! 3 EX imkers in de buurt. Spoot de boer z'n veld dan sleepten de arme biekes zich naar hun nest en crepeerden. In het late voorjaar is de gemeente godweetwat komen spuiten. Gedurende een hele week liep ik over lijken van hommels. Lagen te spartelen op de straat. De hele zomer dan ook amper 4 hommels gezien (normaal zit de hele voortuin vol tientallen hommels waar ik trouwens geen angst voor heb, vreemd hé) enkele bijen gezien en honderden wespen.
 4. Oh cool! Nu kan ik mijn 100 geprepte aanstekers vervangen door 100 appelsienen. Scheelt ineens een hoop volume in mijn rugzak
 5. Xylocaïne Opletten, kan je luchtpijp verdoven.
 6. Breek me de bek niet open. Het is mijn taak om de voedselbedeling op een zo rustig mogelijke manier te laten verlopen. Daklozen en armen. En iedereen daar denkt een alpha mannetje te zijn van het ogenblik dat het eten aankomt. Omega's zijn niet te onderschatten als ze honger hebben! Ni geloven dat ze braafkes de alfa beta en gamma mannetjes gaan volgen of laten voorgaan. De beta's: Als die groep moeilijk doet, en dat doen ze ALTIJD (daarom sta ik daar) is het hun bedoeling om de hele bende omega's tegen ons op te zetten zodat ze een rel ontketenen waarbij naar het eten gegraaid wordt en enkel de sterksten, of die met het grootste mes, iets te pakken krijgen EN DAT ZIJN NIET DE ALPHA'S. De alpha's zijn eerder de rustigen die gezag uitstralen en die ook wel een ander op z'n plaats gaan zetten als die wil voorkruipen in de rij of agressief gedrag vertoont. Alpha's worden er dan ook als eerste uitgepikt door de anderen om aan te vallen. Daar moet niet eens een woord voor gezegd zijn. De houding die ze hebben is meer dan genoeg om ambras te krijgen. En ik moet zien dat mijn houding boven alles staat want zo'n ambras makende hongerige dakloze uit een rij halen houd altijd het risico in om de hele bende tegen u te krijgen. Daarom moet het gebeuren voor de spanning te groot is want als ze al iets of wat opgefokt zijn is het te laat. We moeten ook naar de rug van de alpha's kijken. Ge geloofd toch niet dat ze die aanvallen langs voor? Neenee, op de laffe manier doen ze het, aanvallen langs achter. Om een beeld te geven: Elke meter moet iemand van ons staan. Doen we dat niet dan hebben we geen overzicht en zien we niet elk signaal waardoor de boel kan escaleren naar oorlogsgebied waarbij wij de blauwhelmen zijn en zij de rebellen. Dit is de voedselbedeling bij zij die niks hebben. Ze krijgen dagelijks eten, elke dag een andere organisatie. In een shtf situatie zal het er veel erger aan toe gaan. Daar zal je mij echt niet tussen vinden.
 7. Feit is dat de 'food stamps' inderdaad afgeschaft zijn. Ze hebben nu een andere, minder denigrerende naam. Welke weet ik niet meer. Het verschil gaat van +/- 10 tot +/- 30 USD en is zoals @Wish al zei. De verhoging is ten einde, finished, gedaan met extra's, Sinterklaas is afgeschaft in de states, maar ze zullen echt geen honger gaan leiden. Wat mij wel stoort, hier in mijn stad bijvoorbeeld, want hier krijgt men ook 'food stamps' waar men dan in 1 supermarkt z'n aankopen mag doen. Je krijgt dan een bankkaart waar het ocmw elke week een bedrag op zet welk je kan uitgeven in die supermarkt. Wel enkel aan voeding! Het probleem is ... VEEL TE DUUR EN ENKEL GROTE MERKEN. Dus wat ik per week uitgeef aan eten voor 3 volwassen personen geven zij uit aan 3-4 dagen eten voor 3 volwassen personen.
 8. 200m²

  Dure wraak

  Trouwen? De domste uitvinding ooit.
 9. AHA! Dat is het recept van de zuringsoep die ik moest hebben zi (om van de rest nog maar te zwijgen) Dikke mercy @Wafels
 10. Alle gekheid op een stokje, we kunnen er mee lachen, we kunnen er sarcastich over zijn, we kunnen er razend over zijn. Wat mij vooral stoort is dat die VN commissie er de afrikaanse bevolking bij betrekt alsof hun grootste zorg onze Sinterklaas met Zwarte Piet is. Dat de VN commisarissen van mijn part in hoogsteigen persoon in rebellengebied de sukkels eens gaan ondervragen hoe geshockeerd ze wel zijn door ons kinderfeest alvorens hun grote mond open te trekken zonder het verschil te kennen tussen sinterklaas en de kerstman. Ze kunnen misschien uitleggen aan kindsoldaten dat een kinderfeest racistisch is. Dat het slecht is om speelgoed aan te nemen van een zwarte piet. Met wat houden ze zich in godsnaam bezig zeg? De enigen die er aanstoot aan nemen zijn zij zelf en enkelen van het ingevoerde profitariaat. Ze mogen van mijn part eens meekomen naar mijn goede daad voor de mensheid (niemand weet van die kant van mijn leven, ik wil geen pluimen op mijn hoed) Daar lopen enkele getraumatiseerde oorlogsslachtoffers rond die niet gediend zijn met de prioriteiten van die commissie. Ik geef hen de raad hun loopschoenen aan te trekken ... een meswerend vest is ook geen luxe maar dat hebben wij ook niet en ze moeten tegen een stootje kunnen qua miserie, mentaal dan. En vandaag lopen er zo van die zwarte pieten voorbij terwijl hun getraumatiserende kleurgenoten in dikke miserie op straat leven. Beginnen die hen daar uit te schelden en uit te lachen. Zo erg vinden ze het welzijn van hun 'soortgenoten' (lelijk woord, sorry) die gediscrimineerd worden door sinterklaas. Daar komen ze voor op, en daar gaat de VN naar luisteren. Ik heb het WEER EENS gemerkt hoe ze ermee inzitten ... Er zijn er die er echt mee inzitten maar de soort waar de VN naar luistert doet dat echt niet. Die willen gewoon ambras en miserie da's al.
 11. Ik ben bewust, gecertifieerd geen orgaandonor. Dochter ook. En dat was niet ondoordacht, niet uit egoïsme, niet uit angst maar door medische reden. Wij hebben namelijk één of andere duistere ziekte van de pancreas waar ze niet eens een naam voor hebben laat staan een medicijn. Dat houd in dat onze hormonen en bloedsuikerspiegel totaal paraplu slaan. De ene keer zitten er veel te veel mannelijke hormonen in ons bloed, de andere keer te veel vrouwelijke. De ene keer zijn we diabetespatiënt, de andere keer kerngezond. Geprobeerd om dat onder controle te houden met insuline of met pilletjes maar elke keer als onze suikerspiegel normaal is worden we ziek van de medicatie. Dus medicatie afgeschaft en meer op voeding letten en op controle gaan. Nu ja, als de wetenschap het niet weet, wij ook niet. Resultaat daarvan is ook sterke acné, al heel mijn leven lang op elke plaats op mijn lichaam. Cistes op de eierstokken waar de gangbare medicatie ook niets aan verhelpt. Sterk verminderde vruchtbaarheid. Allé, al wat met de pancreas te maken heeft slaat paraplu. Kunde denken dat ze mijn organen in een ander z'n lichaam gaan steken? Wat perfect kan want voor de wetenschap is er niks aan de hand. Gaat mooi niet door. Stel u voor dat ze mijn organen aan een ander geven en die persoon stoot ze af. Wat natuurlijk altijd kan maar ik vind het risico op gebruik van organen van niet 100% gezonde mensen veel groter dan van gezonde personen. Een ramp voor die persoon die eerst hoop krijgt en dan door een duistere naamloze ziekte een diepe put invalt. No way! Gezonde mensen genoeg op de wereld met gezonde organen. Maar wij zijn wel egoïst omdat er voor de wetenschap niks aan de hand is want het heeft geen naam. Mij niet gezien. Da's mijn gedacht. Bij een van de laatste onderzoeken kreeg ik te horen dat mijn lever aan het vergroten is. Ik eet niet te vet (ja, af en toe mag dat wel) en ik drink niet (buiten af en toe ne goeie Leffe of Keizer Karel of zo) en ik zit niet aan pijnstillers. Reden van vergrote lever is volgens de specialist alcoholmisbruik, mijn woord tegen zijn bevindingen en helaas heeft mijn woord gelijk. Zelf denk ik er het mijne van. Slechte pancreas kan veel meer dan hormonen verstoren en ne vergrote lever zal je echt niet krijgen door 2-3 keer per jaar in't vat te hangen. Mijn organen blijven mooi waar ze zijn als ik dood ben. Zeker weten begot!
 12. 200m²

  Rupsen

  Mijn conclusie (met netten over de kolen) 1: Bescherm ook je zaailingen. 2: Koop geen plantgoed maar zaai zelf (onder kleinmazige netten, tegen koolvlieg best Lill gordijnen van Ikea, die gaan ook een jaar of 2-3 mee als de muizen er geen gaten in bijten) Moet mijn kolen eens zien. ALLE rode kolen draaihartig en op een dag zaten er tientallen vlindertjes onder de netten. Teken dat het plantgoed besmet was De witte kolen vallen wel mee, rupsen lusten die niet, krijgen look/heermoes douches.
 13. Ik heb niet alles gelezen, heb verschrikkelijke hoofdpijn en de kwakzalverijpathie werkt niet en die generische rommel nog minder dus mijn excuses om het niet lezen. - Geen haar op Chinees hoofd dat er aan denkt om mijn prijzen in Euro te geven, voorlopig. Dat is 1X gebeurd, zo goed als geen enkele fabrikant aanvaardde toen nog $. Dat was in 2008, hij stond toen 0.62 +/- (1€ - 0.62USD) Wat ik wel merk is dat de meesten sinds vorige week op hun offertes vermelden dat de prijs afhankelijk is van de RMB->USD koers op het ogenblik van ondertekening van de PO. Tevoren was de offerte geldig voor 30 dagen. - De oliestaten hebben geprobeert om de Euro als gangbare munt te gebruiken maar da's dus niet gelukt. - En dan heb je nog de Amero. Conspiracy zoveel? Heb er mij absoluut niet in verdiept, gezien de conspiracy waarschijnlijkheid. Da's een munteenheid die ze naar het schijnt op het gehele Amerikaanse continent zouden gebruiken als de USD keldert. Toevoeging: RMB is hier gekend als CNY
 14. Woonde in een appartementsgebouw. Ik ging overdag werken. Blijkt dat iemand voor een 600€ kinderspullen besteld had op mijn naam, op mijn adres. Andere buur verklaarde achteraf dat er een briefje op de bellen hing 'voor mevrouw X, bel bij Y' (dom wicht) Bal is aan het rollen gegaan toen ik een factuur kreeg. Ik nam contact op met de leverancier die beweerde dat ik MOEST betalen, dat IK getekend had voor ontvangst. Ze zijn zelfs naar een incasso gestapt (hebben hier in elk geval niks te vertellen die illegale incasso's) en omdat ik niet betaalde naar een deurwaarder. Nu ja, ze hebben haar toch te stekken gehad dankzij de getuigenis van een andere buur. De politie vond het ook wel vreemd dat een kind van 13 ineens zou kleutermaatje 128 hebben. Wel heel frappant dat de politie nooit de wil gehad heeft om de handtekening op de bon te verifiëren. Ze hebben daar nog iets uitgespookt op mijn naam. Namelijk de busnummers die op de tv kabels vermeld waren verwisselt en dan op nummer 15 een aansluiting laten openen. Ik woonde op nummer 15. Zelf had ik niet eens een tv ... Ook geweten wie want als je 11 wisselt met 15 dan moet je ni verder zoeken.
 15. Het gaat niet over belastingen betalen en kleine ondernemers maar over geld dat uit de zakken van de kleine man komt die alles kwijt is door de banken.
 16. http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1720201/2013/10/10/Duurzame-bank-KBC-investeert-in-nucleaire-wapens.dhtml Hoe durft een bank die overleeft op kap van de kleine man zo'n dingen in z'n hoofd halen?! Totaal losstaand van het feit dat het over KERNWAPENS gaat wat op zich ook niet kan, vind ik het letterlijk in het gezicht spuwen van al wie moet opdraaien om de banken in leven te houden. Misschien investeren in zij die alles kwijt zijn door bankengesjoemel op de beurs? Is dat te veel gevraagd? Investeren in de staat die zich nog dieper in schulden gestoken heeft om een bank te redden? Laten terugvloeien van waar het komt bijvoorbeeld? Maar neen, ze 'lenen ons geld uit' aan kernwapen producenten ... MOOI! Wanneer krijgt mijn ventilator de lading shit over zich? Ben het stilaan beu aan het worden. Onozelaars die leven van kassie kijken zijn mijns inziens toch wel heel gelukkig. Die storen zich niet aan zo'n dingen zolang ze maar bewegende beelden kunnen zien. Zalig zijn de armen van geest!
 17. Van mijn part nemen ze 100%. Als ze 10% nemen gaan de slachtoffers van legale diefstal alleen maar zagen en klagen en zal er niks veranderen. Als ze 100% nemen schieten de slachtoffers van legale diefstal MISSCHIEN in hun krammen en met heel veel geluk laten ze hun tv uit om den boel op straat af te breken. Maar je zal eens zien waar ze gaan stelen. Dat zal in elk geval niet zijn bij de dikst gespekte spaarboeken want stel u voor dat die hun imaginair geld zouden afhalen ... met welke imaginaire gelden moeten de banken dan beursje spelen?! Niet met de lage inkomens van de werkmens. Neeje diene smijten ze liever buiten. Heeft KBC met mij gedaan. Gewoon, boeken toe en dehors armoezaaister. "U bent wat wij noemen een waardeloze onbetrouwbare klant" Jaja onbetrouwbaar. Op't eind van de maand 0€ op de rekening. Volslagen waardeloos. Zo waardeloos dat ze met het geld van die armoezaaiers uit de shit gehaald zijn en nu geld genoeg hebben om te investeren in kernwapens. KBC, zoek maar op. PATAAT. Fuck imf. Alsof 10% de bankwereld zal redden. Ze zijn die 10% nu al aan het investeren! En dat is niet in de burger en niet in de crisis.
 18. Politiek onschendbaar is politiek onschendbaar. Die man mag doen en laten wat hij wil. Zijn vrouw en kinderen ook. Zo heeft de zoon van een diplomaat hier (BE) heel wat criminele feiten op zijn kerfstok. Maar de slachtoffers kunnen geen klacht indienen wegens de politieke onschendbaarheid. Hij lachte de politie vierkant uit. Die onschendbaarheid KAN opgeheven worden als de feiten ernstig genoeg zijn. Maar wil je regering voor u een internationale politieke rel ontketenen? Neen. Politie is in fout, Nederland moet excuses aanbieden. De zaak moest en moet in alle diplomatie opgelost worden maar ja ... die gas hé.
 19. Mja, kan het wel ni openen. Office van mijn systeem gegooid. Kan ik dat met iets anders openen?
 20. Ja mag zo hard lopen als je wil, je haalt de luxe toch nooit in. En daar profiteert men van want jij als zwakzinnige trapt met je ogen open in de val van de economie die moet draaien (maar dan vierkant) en je gaat leningen aan om toch maar die broodnodige luxe te kunnen betalen (maar ze is wel niet van u want gij hebt just niks betaald, het is allemaal van de bank) Dom? Ja, maar waarom trapt de hele wereld erin? En daar komt de marketing kijken! Ze steken onnodige dingen in je kop, je wordt gebrainwashed tot je ervan overtuigd bent dat je niet zonder een bepaald iets kan. Of het nu de laatste iPhone of wasproduct is of de o zo gezonde ontbijtkoekjes voor je kinderen en die fantastische reis naar een met palmbomen beplant zwembad of je zuurverdiende spaargeld in Tak zoveel investeren. Ik herrinner mij een conversatie van jaren geleden toen ik een nieuwe tv ging kopen en de flatscreens waren net uit. En maar pushen die verkoper. Ik zei dat ik daar geen geld voor had maar hij bleef maar aandringen, ik kon dat op afbetaling doen, mijn laag loon was meer dan genoeg. Dat ik zei dat ik dat toch niet kon betalen zei hij dat hij een geste zou doen en er iets van zou aftrekken. En mevrouw, u betaald de eerste 12 maanden NUL% krediet! Dat kan u toch niet laten liggen? Ik wel ja, een ander niet en ik ben het afgetrapt. als ze geen tv willen verkopen verkopen ze geen. Of bij de bank over een waardeloze spaarboek waarvan ik beter het geld zou investeren zodat het mij veel meer opbracht. Ik zei toen 'volgens wat ik hier lees ben ik alles kwijt als gij failliet gaat' Dat was onmogelijk en 5 maand later was iedereen alles kwijt. Ik ook, ik moet mee betalen aan een ander zijn falen. Corporatisme, bah! Als iedereen nu eens z'n verstand zou gebruiken en enkel kopen (betalen dus) wat men zich kan veroorloven dan stuikt heel het economisch systeem in mekaar lijk een kaartenhuisje in een F5 tornado. En dan kunnen ze niet anders dan hun op lucht gebaseerde economie te herzien. Maar ja, vanavond weer kassie kijken? Whatever. Ineenstuiken zal het toch doen en dan wil ik niet in al die 'koop op afbetalingen' hun schoenen staan. Maar ik zal er wel mee lachen. Ikke met mijn boerenverstand die niks weet van het moderne leven ... Allé, dat ze nog wat gaan kassie zitten kijken met hun niet meer werkend gezond verstand.
 21. Tja, hij was dan misschien beter dictator geworden ipv te moeten samenwerken met mensen die het niet zien zitten om de schuldenberg te verkleinen. En Europa keek erop en zag dat het goed was dus maken ze meer en meer schulden die de kleine man zal moeten afbetalen. Kijk naar Amerika en zie de toekomst van Europa.
 22. Ik wil ze geen eten geven. De mensen die dood zijn omdat ze dachten dat het makkelijk was hun vijand neer te knallen tot ze ervoor stonden en hun geweten lieten spreken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...