Ga naar inhoud
GENEGEERD

Voor de koolhydraathamsteraars


Tove

Aanbevolen berichten

Of spieren al dan niet 'ontwikkeld' of 'getraind' zijn heeft op het exacte eiwitgehalte niet zoveel invloed scheikundig gezien... dat gaat max een paar procent schelen op het totaal plaatje.

Welke je het beste eet voor je eigen gezondheid, daarop kent iedereen het antwoord. Dit staat los van de exacte eiwit inhoud dunkt me. Je eet niet enkel vlees voor het eiwit denk ik...

 

Voor eiwit hoef je niet eens dieren te eten.

Voor de smaak is een ander verhaal. Best lekker, een goed stukje vlees.

Als je geen spieren hoeft te maken...in die 6 weken van je miezerige kippenleven.. zal je ook weinig eiwit nodig hebben....

Of dacht je dat die kippetjes ouder werden dan 6 weken????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 80
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Er is een voedingswaardetabel http://www.voedingswaardetabel.nl/voedingswaarde/ en als het geen disinformatie is heeft kip 30gr eitwit, fazant 30,5gr eiwit en biefstuk 23,8 gr eiwit per 100 gr. Maar nu is biefstuk roodvlees en kip en fazant wit vlees. De rode kleur wordt veroorzaakt door myglobine in de spiervezels. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/100146-voedingsadvies-rood-vlees-goed-of-slecht.html

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is een voedingswaardetabel http://www.voedingswaardetabel.nl/voedingswaarde/ en als het geen disinformatie is heeft kip 30gr eitwit, fazant 30,5gr eiwit en biefstuk 23,8 gr eiwit per 100 gr. Maar nu is biefstuk roodvlees en kip en fazant wit vlees. De rode kleur wordt veroorzaakt door myglobine in de spiervezels. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/100146-voedingsadvies-rood-vlees-goed-of-slecht.html

 

Leuke info, de voedingswaardetabel. Al bestuderend begrijp ik waarom @Bartje niet wilde bidden voor Brune Bonen, want er zit veel minder eiwit in dan ik dacht. Ook de info van mens-en-gezondheid over rood en wit vlees is top. Bertje, bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuke info, de voedingswaardetabel. Al bestuderend begrijp ik waarom @Bartje niet wilde bidden voor Brune Bonen, want er zit veel minder eiwit in dan ik dacht. Ook de info van mens-en-gezondheid over rood en wit vlees is top. Bertje, bedankt!

 

Hahaha nu is het raadsel van Bartje ook weer opgelost. Die was gewoon z'n tijd ver vooruit!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een wereld-tip van @wodan, die eiwitten van http://www.powersupplements.nl We hebben ze net binnengekregen, gisteren besteld. Het zijn de Whey Temptation producten geworden. Die bevatten iets minder eiwitten dan Whey Isolaat, omdat ze de laatste bewerking niet hebben ondergaan. Maar daarom bevatten ze wel meer melksuiker, waardoor ze op een natuurlijke manier gezoet zijn en echt heel lekker (romig) smaken. Verder hebben ze alle goede ingrediënten, aminozuren etc. dezelfde als Whey Isolaat. Om net zoveel eiwit binnen te krijgen, moet je dan alleen ietsje meer in je beker doen. We kregen een gratis shake-beker bij onze bestelling, een handig ding, lekker ruim zodat de shake luchtig werd. De zakken zijn goed te sluiten, zodat je kan variëren met verschillende smaken. De prijs was ook leuk: 1 shake (maaltijd) kost 50 cent. Natuurlijk eten we er ook groente bij. Mijn dochter is enthousiast, ja en ik ook.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...