Ga naar inhoud
GENEGEERD

Doomsday Prepping in Nederland


Mr. Gold

Aanbevolen berichten

.‘Doomsday Preppers’ is een bekend televisieprogramma op National Geographic. In het programma is te zien hoe sommige Amerikanen zich voorbereiden op het einde der tijden. Deze zogenaamde ‘preppers’ houden het niet bij de aanschaf van een extra blikje bruine bonen. Nee, ze slaan professionele voedselpakket in, bouwen hun eigen atoombunkers, geven hun jonge kinderen schietles en leggen mijnenvelden aan in de achtertuin. ‘Only in Amerika,’ zou je denken. Echter, in Nederland heb je ook ‘preppers’. Het gaat er alleen wat minder spectaculair aan toe dan in de Verenigde Staten. In de VS mag je immers in het bezit zijn van vuurwapens en ander militair materieel. Hier in Nederland is het wat dat betreft behelpen. Ik heb besloten om de Nederlandse ‘preppers’ een zetje in de juiste richting te geven. Hieronder staan wat tips om je overlevingskansen te vergroten, mocht de armageddon plaatsvinden.

 

Bron en lees verder: http://coolstorybro.nl/2012/11/18/doomsday-prepping-in-nederland/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

he wattuh, is dat schaap hier weer? hmmm shoarma hahahaha

 

 

Dit is gewoon een anti of prepper afzeik verhaal. Mijn instelling, die vele zullen delen en die ook hier vaker rondvliegt; eerst vinden ze je raar, daarna steken ze de draak met je, en als er iets gebeurt en je red jezelf en de gezin door die tijd heen zonder al te veel kleerscheuren zeggen ze later... "hij was toch zo gek nog niet en slimmer dan de rest, hadden we maar geluisterd en net als hen gedaan" ;-)

 

Niet serieus te nemen zo iets. have a nice day :cool:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...