Ga naar inhoud
GENEGEERD

Preppers.nl blog: Nederlandse goudvoorraad als vertrouwensanker?


Dr.Prepper

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Mijn PMs liggen ook elders. De poep komt al rakelings langs dus het kan elk moment gebeuren.

Niet in een bank natuurlijk!

Al het goud dat bij een bank ligt is fractioneel weggefreubeld. Dat immers doet een bank.

Dus het nederlandse goud dat elders ligt is niet per direct opvraagbaar, dat weet men en durft men niet toe te geven..

Door alle broeha rond de goudvragen blijkt dat het niet simpel voor ons klaar ligt in de USA of waar het dan ook zou liggen.

(want dan zou men één keer tonen dat het klopt en alle kritiek verstomt)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Desondanks is het toch belachelijk dat de centrale bank van een land "haar" goudvoorraad elders heeft liggen ... dan vertrouw je blijkbaar een ander land meer dan jezelf. #absurd

 

Tja, als je kijkt naar WW1 en 2 dan begrijp ik het wel: het goud is daar veiliger dan hier in NL. Als de wereld economie instort is het natuurlijk niet handig, dan kan Amerika of Engeland het goud in beslag nemen. Veel preppers zien die financiële crisis als een reëel risico, meer nog dan een oorlog waarbij NL wordt binnengevallen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

In 2002 ofzoiets heeft Diutsland een deel van zijn goud dat in Londen lag teruggevorderd, dit had een giganitische stijging in de goudprijs tot gevolg.

Ons goud dat net als goud van de meeeste Europese landen dat in New York ligt is vele malen uitgeleend/uitgeleased en uitgehuurd, als dat geld terug gevraagd wordt dat nog leuk om te ien hoe de bankiers uit gaan leggen dat ons goud niet meer van ons is.

Goud zal de kracht achter de nieuwe wereld curency worden in Europa hebben we het meest goud ter wereld alleen ligt dat goud in New York en London, ze kunnen het maar beter als eerste terug vragen want er is niet genoeg voor iedereen die er recht op heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is toch algemeen bekend dat het plan van de elite is om het financiele systeem wereldwijd te vernietigen door creatie van onmogelijke schulden en op die manier een wereldregering met bijbehorende wereld curency in te stellen.

Het is niet voor niet dat China als een gek goud aan het inslaan is terwijl in het westen het bezit van goud en zilver probeert af t emoedigen door middel van bizarre registratie en belastingen.

Zo verdwijnt er steeds meer geld uit het westen naar het oosten, als dan de nieuwe curency aan goud gekoppeld wordt zal de welvaard over de wereld in 1 keer dramatisch zijn verdeeld.

Zo zal het west vrijwel net zo arm als het verre oosten zijn na de wereldwijde devaluatie van het geld, wat overigens vooral een digitale curency zal zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey complot komt niet van China, China gebruikt de komende geplande crash van het wereldwijde systeem om er beter uit te komen. De goud hoeveelheid per land zal bepalen hoeveel van de nieuwe wereld curency elk land zal krijgen.

Terwijl in het westen het bezit van goud en zilver zo moeilijk mogelijk gemaakt wordt, word het bezit van deze metalen in de derde wereld aangemoedigd, in China is het zelfs illegaal om goud uit het land te exporteren!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Motief van de globalisten dat moet je toch weten... rockefellers, rothchilds, Federal reserve?

Er is een elite in de wereld met eigen banken die lost staan van het financiele systeem die miljarden euros en dollars beheren. Dedroom van deze elite is om individuele landen op te heffen en een wereld regering te creeren.

De Euro is er niet opeens gekomen maar onder directe van deze globalisten de Euro zal ook niet voor niets weer vallen.....

Logisch vind ik het ook niet natuurlijk een multicultureel Europa zoals we altijd heben gehad met individuele landen en culturen was toch prachtig maar dat is wel wat hun plan is en wat weldegeijk word uitegvoerd.

 

Er zijn maar 2 manieren hoe het rijke westen een wereld regering zal accepteren en dat is na een wereldwijde financiele crash of door wereldoorlog 3.

Aangezien we weten wat de elite wil weten we ook dat 1 van deze 2 dingen zal gebeuren zodat zij hun wereld regering kunnen beginnen met bijpassende wereld curency.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...