Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Aanmelden VPP meeting


Gast backschless

Recommended Posts

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • 2 weeks later...

Ja sorry, door je laatste bericht van vandaag zag ik deze pas! Zijn ook zoveel berichten om te lezen hier, druk druk druk... Maar eh, ik zal maar zeggen dat ik er zal zijn (onder voorbehoud; als ik migraine heb net op die dag dan kom ik niet natuurlijk) De exacte tijd, was die al bekend? Rond half 12/half 1?

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Gast gerbewoner

Momenteel sneeuwt het al hier in Oudenbosch. Met de voorspellingen voor de res van de dag heb ik besloten me met mijn nieuwe voorraad brandhout op te sluiten in mijn yurt. Voor de bikkels die wel gaan, veel plezier. Ik hoop er een volgende keer wel bij te kunnen zijn.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...