Ga naar inhoud

ronnepon

Lid
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ronnepon

 1. Zijn we nog vrij in onze communicatie via Facebook , Google , Youtube enz.. Bekijk deze reportage.. http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2013-2014/bureau-voor-digitale-sabotage.html
 2. Ik blijf erbij dat dit geen prepper post is.. Is meer iets voor de hondenschool of zoiets. Hoort hier niet thuis.
 3. Wat zijn de prep bestanddelen van deze post ? Bescherming tegen looters? Kan hij gebruikt worden als voeding? uhm hoort deze posting hier thuis ???
 4. Limburg.. hoog en droog+ snell uitvalsbasis naar de Ardennen of zuidelijke landen.
 5. hoi, ik kan de Walther Mach Tech 1 aanraden. kapt en klieft goed mijn brandhout.
 6. Als de dikkoppen, wetenschappers en hoogwaardigheidsbekleders in een bunker zaten viel het op. Dus morgen gebeurt er niets.
 7. Zijn er ergens berichten dat er mensen naar de grote atoom schuilkelders moeten gaan in Noorwegen of in de U.S ?? Neen.. Dus er gebeurt niets op 21-12-2012 Mochten er geselecteerde mensen zich ernaar toe moeten begeven,dan was dat allang bekend.. Denk of weet er iemand meer over.. Shoot.
 8. Nancy Lanza, de moeder van de dolgedraaide schutter, heeft wellicht een cruciale rol gespeeld in de catastrofale mentale inzinking van haar zoon. Vrienden en familieleden omschrijven haar als een paranoïde vrouw die geloofde dat er op een gewelddadige manier een einde zou komen aan de geciviliseerde wereld. Ze verzamelde een dozijn geweren, hamsterde voedsel en water om zich hiertegen te wapenen. Bovendien had ze haar zoon de laatste tijd ook niet meer in de hand. Is dit een uitgelezen kans om ons preppers te bestempelen als vuurgevaarlijk en mogelijk paranoide.. Is dit een reden om preppers te viseren,om huiszoekingen te verrichten.. Kortom schuiven wij nu op richting "terrorist"... graag jullie mening !!
 9. koop een houtkachel en stook eveneens met pellets met een "pelletmandje".. Google maar eens Pelletmandje of pelletbasket. Geen dank..
 10. Na het maken van een gigantische database van DNA van de gehele bevolking is de volgende stap een onderhuidse chip. Mocht je DNA om welke reden dan ook voor de overheid niet pluis zijn.. hoppa even al je rechten uitschakelen. Je kunt geen geld meer afhalen van de bank of je bent zelfs te traceren via gps. een DNA database van IEDERE burger is uitgelezen middel om totale controle te krijgen van de bevolking. Forget your privacy ! 666 zal het zijn.
 11. Ik heb een aitor Jungle king II is dat iets..zal wel prul zijn..
 12. Er bestaat geen belastingdienst meer.. allemaal verhongerd. En hypotheek hoef je ook niet meer te betalen.. zoals gezegd het hele systeem is omgevallen. (ook iedereen weg,dood) Enige wat je moet doen is je moestuin beschermen, en proberen een samenleving op te starten met mede survivors.
 13. met een lichtgewicht vlijmscherpe machete (50cm) van de amerikaanse stock.. kom maar op met je pijnstokje.
 14. Tank bij half vol..bij nucliaire ramp ben je vertrokken.
 15. Zijn er onder jullie mensen die hun auto alweer vol tanken bij half vol.. Om eventueel zo snel mogelijk het hazepad te kunnen kiezen als de shit los barst..
 16. http://www.solarloader.eu/nl/goal-zero-yeti-1250-solar-generator-kit-220volt.html
 17. vraagje..zijn de vaten (Tosaïne of Zibro) waar petroleum in heeft gezeten geschikt om diesel in op te slaan ??
 18. En niet te vergeten de 600 ontslagen bij NLMK ..en bij Volvo cars in Gent rommelt het ook.. België krijgt het hard te verduren maar er zullen er nog véél meer volgen.. Preppen nu het nog kan..
 19. In het Belgische Genk gaat de Ford fabriek dicht met 4500 directe ontslagen als gevolg, inclusief de ontslagen die vallen bij de toeleverings bedrijven komt het aantal op 10.000 mensen. Voor veel van deze mensen is dit een regelrechte SHTF. veel gezinnen zullen hun hypotheek niet meer kunnen betalen en in armoede belanden. Belgisch Limburg is hard getroffen. Duidelijk is te zien dat onze economie tot stilstand begint te komen,de tendens van de neerwaardse spiraal is hier in België duidelijk te zien op het moment. Ik kan de noodzaak van het preppen niet genoeg benadrukken. Mensen, streef erna om zo veel mogelijk zelfbedruipend te worden, en wel op het gebied van energie,voeding enz. Voor je het weet heb je geen werk meer, en dan begint de shit. Nogmaals kijk eens naar het nieuws hier in België en je zult wederom een extra impuls krijgen om te preppen. Mochten er werknemers van Ford dit bericht lezen.. veel sterkte ! Ron.
 20. ronnepon

  Sawvivor FAIL!!!

  Ik heb de Silky pocket boy..geweldige zaag. http://www.multitools.be/webshop/pocket-boy-klapzaag
 21. http://www.mysolarbackup.com/ is dit iets ??
 22. http://www.mysolarbackup.com/ weet iemand hoe en waar ik dat ding kan kopen ?? zijn de stopcontacten geschikt voor Nederland ? Groet Ron
 23. zo'n vaart om loopt het hier nog niet om meteen alles van de bank te gaan halen, rustig mensen.
 24. Ga je helemaal alléén naar het zuiden CGPrepper ??
 25. ronnepon

  Composteren

  Dankje je wel 08091981 ! ik heb het boek "GROENLAND" van uitgeverij HALEWYCK schitterend boek en het Groenmoespraktijkboekje besteld op http://www.groenmoes.nl gegroet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...