Ga naar inhoud

Wolf13

Lid
 • Items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Wolf13's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

39

Reputatie

 1. Hoi dat was inderdaad reclame van mij voor verschillende webshops waaronder die van ons.. Als dat niet mag hier sorry Ik was in de veronderstelling dat dit de logische plek was voor dit soort links.
 2. Hier de link naar de survivalwebshop met circa 2000 producten op voorraad. http://www.extremesurvival.nl/extreme-survivalwebshop. Voor wie nog een leuke weekendbesteding zoekt er staan ook leuke cursussen bij. Dit zijn verder ook goede webshops naar mijn mening: http://www.urbansurvival.nl http://www.noodzaken.nl http://www.ikgaopreis.nl http://www.safetyplanet.nl/ http://www.hard2find.nl/shop/index.php
 3. Voor wie hem nog niet gezien had onze website is ook online. www.extremesurvival.nl
 4. O enne maden en dergelijke klinkt ook allemaal heel leuk maar als ik mijn patient met maden zie wordt ik niet vrolijk..
 5. @ keyzer su niet fout bedoelt maar hoe kom je aan deze kennis? Voordat je ons het verkeerde aanleert? Ik lees bijvoorbeeld dat zo iemand dood bloed. Zover ik dit heb meegemaakt trekken de bloedvaten zich echter terug waardoor het bloeden vanzelf stopt..
 6. Hahaha ik denk dat je hier even wat dingen moet onderscheiden. 1. De huis tuin en gelegenheidsinbreker. Die zal bij bovenstaande totaal geen baat hebben en het dus ook niet doen. 2. Een team van inbrekers die al helemaal geen sporen wil nalaten en dit dus ook niet zal doen. 3. krakers, zwervers, ramenwassers en andere type mensen die in een soort van community leven. Deze gebruiken dit zeker wel al zijn de tekens wat anders. 4. Veiligheidsdiensten of spionnen.. Hoewel tekens op de muur heel erg ouderwets zijn kan het voorkomen dat partijen hier nog gebruik van maken. Kortom tenzij je een leegstaand huis hebt of de interesse van overheden trekt hoef je je weinig zorgen te maken. Persoonlijk denk ik dat een open raam meer zegt tegen een inbreker dan een kruisje naast de lantaarnpaal.
 7. Leuke aan die apparaten is niet alleen wat ze kunnen maar vooral wat de vijand denkt dat ze kunnen. Ter voorbeeld. In bepaalde landen werd de basis omgeven met lichten die naar buiten gericht waren. Deze gaven een ruim overzicht het gebied in en snachts was de wacht het zelfde als overdag. (alleen wat koeler) Nu komt het leuke zodra er shit aan de hand was gingen die lampen uit. Je zou denken raar omdat we dan toch niks meer zien en moeten vertrouwen op nachtapparatuur. En zo geweldig is dat nou ook alweer niet in deze situaties.. Dit klopt hoewel ons overzicht misschien achteruit ging deden we het elke keer weer omdat het een enorm afschrikkend effect had op de vijand. Zij konden niks zien maar dachten dat wij dat wel volledig konden... zo @f150 die had jij nog niet verteld
 8. @f150 ik ben niet nodig op dit forum zie ik je bent me elke keer voor met de juiste informatie. hahaha Wat is je background?
 9. Mm niet om het een of het ander maar dat is wel de meest onhandige ehbo tas die ik in jaren heb gezien. Als niemand het herkend dan lijkt het mij dat ze je een leuk verhaal hebben verteld..
 10. @f150 inderdaad of topic WAUW On topic: Ik zou het ook mee nemen nu. Maar ik dacht dat het onderwerp was of je dit moest aanschaffen voor als TSHTF. Enne of topic: Heb jij misschien een kind wat niet van reizen houd? Zoja dan denk ik dat we zijn omgewisseld in het ziekenhuis en dat ik je zoon ben. Ik ga dan ook graag mee richting iceland.
 11. @cotweetje met jouw in mijn sterke armen zeker?
 12. @f150 Ja mee eens dat ze van pas kunnen komen, maar als je zo gaat denken dan zit je al snel met overvolle zakken. Ik probeer het juist om te draaien: waarom zou ik deze moeten kopen? En ik zie het licht nog niet? Haha hoop dat je me ook hiermee kan helpen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...