Ga naar inhoud

Wolf13

Lid
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wolf13

 1. Hoi dat was inderdaad reclame van mij voor verschillende webshops waaronder die van ons.. Als dat niet mag hier sorry Ik was in de veronderstelling dat dit de logische plek was voor dit soort links.
 2. Hier de link naar de survivalwebshop met circa 2000 producten op voorraad. http://www.extremesurvival.nl/extreme-survivalwebshop. Voor wie nog een leuke weekendbesteding zoekt er staan ook leuke cursussen bij. Dit zijn verder ook goede webshops naar mijn mening: http://www.urbansurvival.nl http://www.noodzaken.nl http://www.ikgaopreis.nl http://www.safetyplanet.nl/ http://www.hard2find.nl/shop/index.php
 3. Voor wie hem nog niet gezien had onze website is ook online. www.extremesurvival.nl
 4. O enne maden en dergelijke klinkt ook allemaal heel leuk maar als ik mijn patient met maden zie wordt ik niet vrolijk..
 5. @ keyzer su niet fout bedoelt maar hoe kom je aan deze kennis? Voordat je ons het verkeerde aanleert? Ik lees bijvoorbeeld dat zo iemand dood bloed. Zover ik dit heb meegemaakt trekken de bloedvaten zich echter terug waardoor het bloeden vanzelf stopt..
 6. Hahaha ik denk dat je hier even wat dingen moet onderscheiden. 1. De huis tuin en gelegenheidsinbreker. Die zal bij bovenstaande totaal geen baat hebben en het dus ook niet doen. 2. Een team van inbrekers die al helemaal geen sporen wil nalaten en dit dus ook niet zal doen. 3. krakers, zwervers, ramenwassers en andere type mensen die in een soort van community leven. Deze gebruiken dit zeker wel al zijn de tekens wat anders. 4. Veiligheidsdiensten of spionnen.. Hoewel tekens op de muur heel erg ouderwets zijn kan het voorkomen dat partijen hier nog gebruik van maken. Kortom tenzij je een leegstaand huis hebt of de interesse van overheden trekt hoef je je weinig zorgen te maken. Persoonlijk denk ik dat een open raam meer zegt tegen een inbreker dan een kruisje naast de lantaarnpaal.
 7. Leuke aan die apparaten is niet alleen wat ze kunnen maar vooral wat de vijand denkt dat ze kunnen. Ter voorbeeld. In bepaalde landen werd de basis omgeven met lichten die naar buiten gericht waren. Deze gaven een ruim overzicht het gebied in en snachts was de wacht het zelfde als overdag. (alleen wat koeler) Nu komt het leuke zodra er shit aan de hand was gingen die lampen uit. Je zou denken raar omdat we dan toch niks meer zien en moeten vertrouwen op nachtapparatuur. En zo geweldig is dat nou ook alweer niet in deze situaties.. Dit klopt hoewel ons overzicht misschien achteruit ging deden we het elke keer weer omdat het een enorm afschrikkend effect had op de vijand. Zij konden niks zien maar dachten dat wij dat wel volledig konden... zo @f150 die had jij nog niet verteld
 8. @f150 ik ben niet nodig op dit forum zie ik je bent me elke keer voor met de juiste informatie. hahaha Wat is je background?
 9. @Heksenboot en @f150 Wolf13 neemt zijn woorden terug en is vanaf heden niet meer online. Ga gerust verder met praten, we houden u niet in de gaten.
 10. Het probleem is dat mensen gemakkelijker worden bedrogen dan dat ze toe willen geven dat ze zijn bedrogen... De feiten liegen niet...
 11. Mm niet om het een of het ander maar dat is wel de meest onhandige ehbo tas die ik in jaren heb gezien. Als niemand het herkend dan lijkt het mij dat ze je een leuk verhaal hebben verteld..
 12. @Heksenboot voordat het zover is moeten ze eerst langs ons Denk dat we dan gewoon een vrijstaat oprichten genaamd ...... Hoe dan ook controle gebeurt altijd al en nu gebeurt het gewoon wat effectiever via internet. Als je denkt dat dit forum niet wordt gescreend dan ben je een optimist. Wisten jullie dat er eenheden met onze belasting worden betaald die naast controle zelfs deelnemen aan forums en gratis ebooks vrij geven etc juist om foutieve informatie te verspreiden? Bijvoorbeeld over hoe je een bom moet maken etc...
 13. @f150 inderdaad of topic WAUW On topic: Ik zou het ook mee nemen nu. Maar ik dacht dat het onderwerp was of je dit moest aanschaffen voor als TSHTF. Enne of topic: Heb jij misschien een kind wat niet van reizen houd? Zoja dan denk ik dat we zijn omgewisseld in het ziekenhuis en dat ik je zoon ben. Ik ga dan ook graag mee richting iceland.
 14. @cotweetje met jouw in mijn sterke armen zeker?
 15. @f150 Ja mee eens dat ze van pas kunnen komen, maar als je zo gaat denken dan zit je al snel met overvolle zakken. Ik probeer het juist om te draaien: waarom zou ik deze moeten kopen? En ik zie het licht nog niet? Haha hoop dat je me ook hiermee kan helpen
 16. Toen ik ooit goed bezig was als militair heb ik een horloge gekregen ter waarde van ruim 250 euro.. Ik heb het een half jaar om gehad en op een dag in de vuilnisbak gegooid. (achteraf gezien misschien beter kunnen verkopen) hoe dan ook ik krijg dezelfde kriebels bij dit apparaatje.. even doorlopen.. extreem nauwkeurige GPS chipset met extra antenne aansluiting.. (ik weet waar ik ben en anders vraag ik het wel of kijk naar de sterren etc) - weersensors met luchtvochtigheid, luchtdruk, windsnelheid, kompas, gyroscoop (ik lees het weer zelf beter.. Kompas is de zon en sterren en natuur..) - two way radio met FRS, GMRS en MURS transceiver (deze kan van pas komen) - wifi, bluetooth 4.0, SD card (????? why?) - verzenden van versleutelde spraak en tekstboodschappen via walkie-talkie (is dat niet hetzelfde idee als een two way radio?) - AM/FM/SW/LW radio - IP67 waterproof, magnet free, shockproof - ingebouwd zonnepaneel (18%) en 20 uur accu - android 4.1 - flexible e-ink scherm - werkt ook met handschoenen aan - 303 gram Verbeter me gerust als ik het fout zie!
 17. @XytraS Je hebt inderdaad gelijk dat ze afzonderlijk bestaan. Ik heb al aardig wat van dit type dingen gezien in Japan en China. En iets soortgelijks in Las vegas bij een stripclub... Ik heb in Afgha robotten gezien voor het opruimen van mijnen en het aanvallen van die fijne tegenpartij. Ik ben zelf bezig met bovenstaande programma's en als ik deze dingen allemaal kan zien en er al mee kan werken dan weet ik honderd procent zeker dat verschillende armys er al wel een draai aan hebben gegeven. Enne nogmaals vergeet Google niet. Hun database is zo enorm dat het waarschijnlijk beter kan inschatten hoe een mens reageert dan dat ik dit kan!
 18. Ik lees jullie reacties en vraag me af hoe ik dit moet zeggen maar die dingen bestaan al lang.. Robots die kunnen rennen, gezichten herkennen en een trekker kunnen overhalen. Robots die zelfstandig een keuze maken op basis van zowel de code als een soort van zelflerende code.. Weten jullie wat de eigenaars van Google zeiden toen ze begonnen met Google en investeerders zeiden dat er al genoeg zoekmachines waren? (bij nee google het even;) Wat denk je dat ze al die tijd hebben gedaan? Het meest grappige aan deze ontwikkelingen is dat de sexindustrie een leuk handje heeft geholpen bij de realisatie van een zo reëel mogelijke "robot". Even voor de duidelijkheid als jullie dit willen dan kan je vandaag nog een hologram en of robot laten maken die tot 70% zekerheid precies dezelfde uitingen, karaktertrekken en dergelijke van jouw persoon kan nadoen. Een robot die tot minimaal 70% precies hetzelfde reageert op dingen zoals jij zou doen. Sterker nog als ik zou willen kan ik jullie ip adres natrekken, vervolgens een search uitzetten en alle reacties die jullie via dit ipadres hebben gedaan invoeren in de benodigde programma's. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 'That Can Be My Next Tweet' of Hunch. Upload het naar een hologram / robot en voila ik heb een tweede jouw gekopieerd. Voer nog wat extra geweldadige codes toe en voila de evil jouw bestaat. De terminator we zijn er bijna is dan ook fout. De titel is : De terminator bestaat al hoe kan ik voorkomen dat ze mij kopiëren?
 19. @caroline Klinkt goed hoe zit het met de mensen? Nog een beetje een alles kan mentaliteit of zit je daar meteen in een keurslijf? Ben zelf nogal vrijgevochten en sommige gebieden in Nederland geven me echt de kriebels... Een wat heb je in de aanbieding?
 20. Je punten raken de waarheid maar je vervolg conclusies zijn donker en extreem naar mijn mening Als je naar de geschiedenis van de wereld kijkt dan zie je dat rijkdom, welvaart en kennis altijd verschoven van wereld deel naar werelddeel. Soms dankzij oorlogen maar ook regelmatig heel geleidelijk en zonder extreme aantallen aan dode mensen. Het is nu eenmaal zo dat we het extreem goed hebben hier!! en dat we lui zijn geworden. In landen zoals China en India vechten grote aantallen om eten wat wij dagelijks weg gooien. Ze werken 5 keer zo hard en vragen 5 keer zo weinig. Extra overheadkosten worden niet verlangt van overheden en als ze er al zijn gemakkelijk af te kopen of worden gewoon niet nageleefd. Logische gevolg is dat zij opkomend zijn en wij afzakken. Dat we ze er ook nog een handje bij helpen scheelt enkel een aantal jaar op het uiteindelijke resultaat: macht, rijkdom en kennis in azie india en brazilie. Mocht t helpen over circa 1000 jaar zal je waarschijnlijk weer een verschuiving zien (ik gok richting Afrika)
 21. @prepper053 Ik snap dat jij er inderdaad niet ver mee komt. Maar ik denk dat het meeste dan toch je eigen keuze is. En mijn punt was dat als je wil er genoeg mogelijkheden te bedenken zijn! Als voorbeeld even die bunker. Ik ken via via wat mensen die op die manier een complete wietplantage hadden. Hetzelfde geld voor in een appartement. (de gehele kruipruimte onder het appartement was een grote kas...) Ook qua boot zijn er genoeg goedkope opties. Als je maar bereid bent om zelf de handen uit de mouwen te steken. Een vaarbewijs is het geld ook niet. Ik had de mijne volgens mij voor iets van 60 euro.. Naja kortom de mogelijkheden zijn er genoeg het is alleen de vraag hoever je wil gaan!
 22. Misschien een stomme vraag maar het lijkt mij dat jullie het op twee keuzes laten uitlopen.. een hide-out in de natuur of een boer met veel land.. Wat te denken van bijvoorbeeld een bunker onder een volkstuintje? Een compleet huis omgebouwd tot een kas? Compleet zelfvoorzienend in een stad? Of wat te denken van een boot? Vis trekt zich niet zo heel veel van de meeste crisissen aan Of wat ik zelf tegen ben gekomen op mijn reizen een stelletje dat alles had verkocht en een klein watervliegtuigje terug had gekocht. Ik was op een onbewoond eiland een dagje aan het genieten toen ze aan kwamen vliegen. Half uur later was het tentje opgezet en hingen de vishengels uit. Geweldig!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...