Ga naar inhoud

Wolf13

Lid
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wolf13

 1. Hoi dat was inderdaad reclame van mij voor verschillende webshops waaronder die van ons.. Als dat niet mag hier sorry Ik was in de veronderstelling dat dit de logische plek was voor dit soort links.
 2. Hier de link naar de survivalwebshop met circa 2000 producten op voorraad. http://www.extremesurvival.nl/extreme-survivalwebshop. Voor wie nog een leuke weekendbesteding zoekt er staan ook leuke cursussen bij. Dit zijn verder ook goede webshops naar mijn mening: http://www.urbansurvival.nl http://www.noodzaken.nl http://www.ikgaopreis.nl http://www.safetyplanet.nl/ http://www.hard2find.nl/shop/index.php
 3. Voor wie hem nog niet gezien had onze website is ook online. www.extremesurvival.nl
 4. O enne maden en dergelijke klinkt ook allemaal heel leuk maar als ik mijn patient met maden zie wordt ik niet vrolijk..
 5. @ keyzer su niet fout bedoelt maar hoe kom je aan deze kennis? Voordat je ons het verkeerde aanleert? Ik lees bijvoorbeeld dat zo iemand dood bloed. Zover ik dit heb meegemaakt trekken de bloedvaten zich echter terug waardoor het bloeden vanzelf stopt..
 6. Hahaha ik denk dat je hier even wat dingen moet onderscheiden. 1. De huis tuin en gelegenheidsinbreker. Die zal bij bovenstaande totaal geen baat hebben en het dus ook niet doen. 2. Een team van inbrekers die al helemaal geen sporen wil nalaten en dit dus ook niet zal doen. 3. krakers, zwervers, ramenwassers en andere type mensen die in een soort van community leven. Deze gebruiken dit zeker wel al zijn de tekens wat anders. 4. Veiligheidsdiensten of spionnen.. Hoewel tekens op de muur heel erg ouderwets zijn kan het voorkomen dat partijen hier nog gebruik van maken. Kortom tenzij je een leegstaand huis hebt of de interesse van overheden trekt hoef je je weinig zorgen te maken. Persoonlijk denk ik dat een open raam meer zegt tegen een inbreker dan een kruisje naast de lantaarnpaal.
 7. Leuke aan die apparaten is niet alleen wat ze kunnen maar vooral wat de vijand denkt dat ze kunnen. Ter voorbeeld. In bepaalde landen werd de basis omgeven met lichten die naar buiten gericht waren. Deze gaven een ruim overzicht het gebied in en snachts was de wacht het zelfde als overdag. (alleen wat koeler) Nu komt het leuke zodra er shit aan de hand was gingen die lampen uit. Je zou denken raar omdat we dan toch niks meer zien en moeten vertrouwen op nachtapparatuur. En zo geweldig is dat nou ook alweer niet in deze situaties.. Dit klopt hoewel ons overzicht misschien achteruit ging deden we het elke keer weer omdat het een enorm afschrikkend effect had op de vijand. Zij konden niks zien maar dachten dat wij dat wel volledig konden... zo @f150 die had jij nog niet verteld
 8. @f150 ik ben niet nodig op dit forum zie ik je bent me elke keer voor met de juiste informatie. hahaha Wat is je background?
 9. Mm niet om het een of het ander maar dat is wel de meest onhandige ehbo tas die ik in jaren heb gezien. Als niemand het herkend dan lijkt het mij dat ze je een leuk verhaal hebben verteld..
 10. @f150 inderdaad of topic WAUW On topic: Ik zou het ook mee nemen nu. Maar ik dacht dat het onderwerp was of je dit moest aanschaffen voor als TSHTF. Enne of topic: Heb jij misschien een kind wat niet van reizen houd? Zoja dan denk ik dat we zijn omgewisseld in het ziekenhuis en dat ik je zoon ben. Ik ga dan ook graag mee richting iceland.
 11. @cotweetje met jouw in mijn sterke armen zeker?
 12. @f150 Ja mee eens dat ze van pas kunnen komen, maar als je zo gaat denken dan zit je al snel met overvolle zakken. Ik probeer het juist om te draaien: waarom zou ik deze moeten kopen? En ik zie het licht nog niet? Haha hoop dat je me ook hiermee kan helpen
 13. Toen ik ooit goed bezig was als militair heb ik een horloge gekregen ter waarde van ruim 250 euro.. Ik heb het een half jaar om gehad en op een dag in de vuilnisbak gegooid. (achteraf gezien misschien beter kunnen verkopen) hoe dan ook ik krijg dezelfde kriebels bij dit apparaatje.. even doorlopen.. extreem nauwkeurige GPS chipset met extra antenne aansluiting.. (ik weet waar ik ben en anders vraag ik het wel of kijk naar de sterren etc) - weersensors met luchtvochtigheid, luchtdruk, windsnelheid, kompas, gyroscoop (ik lees het weer zelf beter.. Kompas is de zon en sterren en natuur..) - two way radio met FRS, GMRS en MURS transceiver (deze kan van pas komen) - wifi, bluetooth 4.0, SD card (????? why?) - verzenden van versleutelde spraak en tekstboodschappen via walkie-talkie (is dat niet hetzelfde idee als een two way radio?) - AM/FM/SW/LW radio - IP67 waterproof, magnet free, shockproof - ingebouwd zonnepaneel (18%) en 20 uur accu - android 4.1 - flexible e-ink scherm - werkt ook met handschoenen aan - 303 gram Verbeter me gerust als ik het fout zie!
 14. @caroline Klinkt goed hoe zit het met de mensen? Nog een beetje een alles kan mentaliteit of zit je daar meteen in een keurslijf? Ben zelf nogal vrijgevochten en sommige gebieden in Nederland geven me echt de kriebels... Een wat heb je in de aanbieding?
 15. @prepper053 Ik snap dat jij er inderdaad niet ver mee komt. Maar ik denk dat het meeste dan toch je eigen keuze is. En mijn punt was dat als je wil er genoeg mogelijkheden te bedenken zijn! Als voorbeeld even die bunker. Ik ken via via wat mensen die op die manier een complete wietplantage hadden. Hetzelfde geld voor in een appartement. (de gehele kruipruimte onder het appartement was een grote kas...) Ook qua boot zijn er genoeg goedkope opties. Als je maar bereid bent om zelf de handen uit de mouwen te steken. Een vaarbewijs is het geld ook niet. Ik had de mijne volgens mij voor iets van 60 euro.. Naja kortom de mogelijkheden zijn er genoeg het is alleen de vraag hoever je wil gaan!
 16. Misschien een stomme vraag maar het lijkt mij dat jullie het op twee keuzes laten uitlopen.. een hide-out in de natuur of een boer met veel land.. Wat te denken van bijvoorbeeld een bunker onder een volkstuintje? Een compleet huis omgebouwd tot een kas? Compleet zelfvoorzienend in een stad? Of wat te denken van een boot? Vis trekt zich niet zo heel veel van de meeste crisissen aan Of wat ik zelf tegen ben gekomen op mijn reizen een stelletje dat alles had verkocht en een klein watervliegtuigje terug had gekocht. Ik was op een onbewoond eiland een dagje aan het genieten toen ze aan kwamen vliegen. Half uur later was het tentje opgezet en hingen de vishengels uit. Geweldig!
 17. @MC Mano kortom ik hoef me geen zorgen te maken @f150 Mijn laptop zit er al helemaal onder ...
 18. @ mc Mano Zou je dit seizoen dan niet even eenzelfde proefje voor ons willen doen?
 19. Hahaha ik moest enorm lachen toen ik deze post las. Ik heb in een donker verleden een tijdje gewerkt als event manager. Een van de dingen die wij organiseerden was het maken van een compleet kasteel alleen gemaakt van pallets en spijkers! IN slechts 2 uur tijd, bouwden we met ongeveer 50 man een kasteel van 3 meter hoog en 10 meter breed en lang. We hadden zelfs 4 torens en een ophaalbrug En aangezien we 6 pallets aan elkaar bevestigde als een kubus en die op elkaar plaatsen als de muur konden we er ook op lopen. Aan het eind van die twee uur werd er vervolgens een prive concert georganiseerd in het kasteel. Iedereen stond op 3 meter hoge palletmuren te dansen en te drinken. Haha ik snap dat jullie er niks aan hebben maar geloof me met de juiste constructie van pallets kun je alles bouwen!!
 20. Hoi Hoi, Even een hele snelle reactie want ik heb het druk. Hoe dan ook ik ben opgegroeid op een boerderij en heb aardige wat militaire ervaring. Even wat puntjes op een rij. Honden en vooral ganzen zijn enorm goede tijdelijke stoppers en alarmeringsmiddelen. Meer dan dat heb je echt niet nodig! Bomen en dat soort dingen plaatsen werkt juist averechts. Je geeft de aanvallers vrije ruimte om je huis te naderen zonder gezien te worden of zich achter te schuilen. Wat je wil creeren is vrij uitzicht zodat je in 1 blik kan zien dat alles binnen jouw sector in orde is. Is jouw grond dus 100 bij 100 dan is 99 bij 99 vrij. Die 1 meter gebruik je voor een hek waar je door kan kijken. Gaas etc. Nog steeds vrij zicht maar wel een blokkade. Boven op je boerderij maak je een 360 uitkijk punt. Again met 1 blik kun je alles overzien. Vervolgens werk je aan je tweede defensie punt. Zodra de mannen je terrein opkomen en je wordt gewaarschuwd door de honden en ganzen of je ziet ze zelf... Is het tijd om ze te weren. Lukt dit niet over de 100 meter dan is het tweede defensiepunt dus je huis/boerderij/ waar je uitkijkpunt zit. Oke ik moet weg. als je meer wil weten hoor ik t wel.
 21. @f150 Mm even kijken of ik dit goed volg. Dus stel je voor ik lijn al onze tips op die we nu op facebook plaatsen. Bijvoorbeeld die over hoe je je BOB moet inrichten. En dan plaatsen we die informatie logisch in een app waarbij er bij iedere nieuwe stap een eventuele app toepassing wordt toegepast? Klinkt als je kijkt naar de opties die je hierboven geeft niet echt als iets wat extra input geeft. Is het niet handiger als je alles in 1 app hebt maar slecht 1 keer hoeft in te geven in welke situatie je zit en dan alle juiste apps en info zonder internetverbinding op je iphone ipad extra ziet verschijnen? Neem als voorbeeld: je loopt een donkere ruimte in dus je opent de Wolfapp en typt het is donker. vervolgens krijg je een knop naar je zaklamp te zien, links naar text over hoe je vuur moet maken of alternatieve lichtbronnen etc etc. Als je alleen licht wil druk je op de zaklamp en je bent gered wil je voor langere tijd een lichtbron dan lees je de text door en doet wat daar staat. PS Dit is openbaar dus hierbij verklaar ik dit een publieke toepassing die door iedereen gemaakt mag worden Wel graag een vermelding naar preppersforum en onze facebookpagina. Zie link hieronder. hahaha
 22. @f150 Mm even kijken of ik dit goed volg. Dus stel je voor ik lijn al onze tips op die we nu op facebook plaatsen. Bijvoorbeeld die over hoe je je BOB moet inrichten. En dan plaatsen we die informatie logisch in een app waarbij er bij iedere nieuwe stap een eventuele app toepassing wordt toegepast? Klinkt als je kijkt naar de opties die je hierboven geeft niet echt als iets wat extra input geeft. Is het niet handiger als je alles in 1 app hebt maar slecht 1 keer hoeft in te geven in welke situatie je zit en dan alle juiste apps en info zonder internetverbinding op je iphone ipad extra ziet verschijnen? Neem als voorbeeld: je loopt een donkere ruimte in dus je opent de Wolfapp en typt het is donker. vervolgens krijg je een knop naar je zaklamp te zien, links naar text over hoe je vuur moet maken of alternatieve lichtbronnen etc etc. Als je alleen licht wil druk je op de zaklamp en je bent gered wil je voor langere tijd een lichtbron dan lees je de text door en doet wat daar staat. PS Dit is openbaar dus hierbij verklaar ik dit een publieke toepassing die door iedereen gemaakt mag worden Wel graag een vermelding naar preppersforum en onze facebookpagina. Zie link hieronder. hahaha
×
×
 • Nieuwe aanmaken...