Ga naar inhoud

Badlaken

Lid
 • Aantal items

  175
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Badlaken's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

18

Community reputatie

 1. Badlaken

  Digid

  Ik las onlangs in een aan hacking gerelateerd tijdschrift dar er een manier is gevonden om een paspoort van afstand uit te lezen. Kennelijk is de software gebruikt voor de nieuwe chip op Nederlandse paspoorten al enige tijd geleden gekraakt. Kortom iemand kan jouw identiteit van een afstan van ongeveer een halve meter stelen als ik mij de afstand goed herinner.
 2. Het gaat om de mate waarin het plaatsvindt.
 3. Meer dan. Ik heb er bijna 3 jaar gewoond.
 4. Inderdaad, verschil is dat mijn vervolgopleiding er betrekking op heeft. Daarbij zie ik niet in welke belang het heeft mijn achtergrond te weten voor jou. De feiten spreken voor zichzelf.
 5. Ik ben dol op mijn CRKT mes. Maar een Mora mes is ook van fantastische proporties kwalitatief gezien als je het vergelijkt met de prijs.
 6. De naam van mijn opleiding doet er niet toe (anonimiteit) maar heeft betrekking op wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Meer in detail wil ik niet treden omdat het dan duidelijk is wat mijn exacte achtergrond is indien ik mijn werkzaamheden beschrijf. @Riesie, Over wetenschappelijk onderzoek kun je geen standpunt hebben. Het is feitelijk. Dat zou hetzelfde zijn als zeggen dat er een god (met kleine letter g ja) bestaat, Gelovigen roepen, maar tonen nooit aan dat zij ook maar in enige mate gelijk zouden kunnen hebben. Daar in tegen zeggen ze 'je kunt niet bewijzen dat het niet zo is, dus is het zo'.
 7. Ik heb andere ervaringen. Vooral jongeren en mannen van middelbare leeftijd (zat in het noorden), drinken tot ze er bij neervallen en hebben de handen nogal los zitten. Er heerst in Zweden hierdoor ook een groot probleem m.b.t. huiselijk geweld richting vrouwen. Ik heb er geen enkel avondje uit meegemaakt waar niet op zijn minst 1 vechtpartij plaatsvond onder uitgangers. Daarbij is Zweden een land van radicalen. Radicaal links en rechts zijn beide een idioot groot gevaar in dat land en schuwen extreem geweld niet tegen het democratische systeem.
 8. @missbir, Ik ga niet in op de andere stof omdat ik er geen kennis van heb. Ik heb mij niet in het onderwerp verdiept. Ik kan dan wel iets gaan roeptoeteren maar daar zal ik mijzelf alleen maar voor het blok zetten wegens een gebrek aan kennis. Wat ik wel weet is dat het goed zou zijn je informatie van twee kanten te halen en de radicalen te negeren. Daar bedoel ik geen radicale meningen mee maar mensen welke radicale uitspraken doen. Dergelijks gebeurd doorgaans om een verbintenis te laten groeien tussen mensen welke zich sociaal buitengesloten voelen, en voor eigen financieel gewin.
 9. @Riesie, Hoe gaschromatografie hier ook maar enigzins mee van doen heeft is mij een groot raadsel. Zelfs je eigen link naar wikipedia maakt geen enkele melding van dergelijk gebruik. Het zou best kunnen dat ooit iets dergelijks is gedaan maar er wordt geen enkele verwijzing naar gemaakt nog naar enige wetenschappelijke literatuur waarin het vermeld zou moeten staan. Bovenstaande is natuurlijk een waardeloos onderzoek gezien er meerdere factoren ten grondslag kunnen liggen van de resultaten. Daarbij is er nog geen werking aangetoond in dat onderzoek van een plant of kruid welk een daadwerkelijke invloed heeft. De link geeft voornamelijk een voedinsadvies en niet meer of minder. En nog wel op een heeeel slechte manier door het woord antioxidanten aan te halen. De theorie dat antioxidanten vrije radicalen te lijf zouden kunnen gaan is 20 jaar oud en allang verworpen. Dit onderwerp is afgelopen jaar nog behandeld in Radar of Opgelicht. De ORAC waarde heeft dus ook geen enkele betekenis. Tros Radar dus: http://www.chocoweb.nl/blog/tros-radar-chocola-gezond Je andere link heb ik niet eens de moeite voor genomen hem door te lezen gezien de teksten zijn geschreven door de beheerder van de website, welke een praktiserend arts claimed te zijn. Ik heb het niet zo op slager welke hun eigen vlees keuren.
 10. Bijna... Er spelen 2 familienamen in het verleden welke van belang zijn geweest voor het huidige bankwezen. Het is jammer om te zien dat mensen denken er een bepaalde bevolkingsgroep de schul van te moeten geven hoe de zaken er tegenwoordig voor staan. Het bankwezen is al lang niet meer in 'Joodse' handen. De Joden hebben ooit het bankensysteem opgezet omdat zij de enige waren welke dit mochten doen vanuit hun geloof. Bij andere geloven was het verboden of door het geloof zelf of door de kerk.
 11. De familienaam is verlopen naar de Nederlandse aftakking (2 clans). Hoe dan ook. Ik kan mij dus ernstig storen aan mensen welke dergelijke beweringen maken gezien het een directe aanval is op de mensen in mijn omgeving welke mij dierbaar zijn.
 12. @puntmuts, Uit je eigen links Meer effectief dan placebo wil niet zeggen dat het daadwerkelijk werkt. Het pricipe van homeopathische medicijnen is ronduit belachelijk. Het is niet meer dan water in de meeste gevallen. Je andere aangelhaalde onderzoek breekt homeopathie nog verder af. Je kunt hierin natuurlijk lezen dat er niets weerlegd wordt. Maar dat zou wel erg makellijk zijn. Van belang is dat er duidelijk kenbaar wordt gemaakt dat er geen enkel bewijs is gevonden voor enige medicinale werking van een homeopatisch medicijn.
 13. Mijn partner is een afstammeling van de Rothschilds, en dat hele fabeltje dat zij de wereld beheersen is een lachertje. Het heeft er in de 2e wereldoorlog o.a. toe geleid dat miljoenen Joden de dood vonden. Gezien ik geen miljoenen op mijn rekening heb, en geen enkel lid van mijn partners familie ook maar iets te zeggen heeft (ondanks dat zij het bankwezen in Nederland op hebben gezet ooit in een ver verleden) noem ik het niet meer dan schizofrenie. Jij denkt overigens verre van voor jezelf. Je hoort de woorden van een enkel persoon en neemt deze voor waar aan omdat zij te combineren zijn met zelfbedachte feiten. Dingen welke iemand roept zonder dat er enig concreet bewijs voor is. Ook in je filmpje worden suggesties gemaakt en geen enkel daadwerkelijk bewijs geleverd dat stand zou houden.
 14. Badlaken

  Digid

  Voor sommige overheidsdiensten of diensten in het algemeen heb je een DIGID nodig. Vraag maar eens WW aan zonder een DIGID, of boek een rijexamen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...