Ga naar inhoud

Badlaken

Lid
 • Items

  175
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Badlaken's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

18

Reputatie

 1. Meer dan. Ik heb er bijna 3 jaar gewoond.
 2. Inderdaad, verschil is dat mijn vervolgopleiding er betrekking op heeft. Daarbij zie ik niet in welke belang het heeft mijn achtergrond te weten voor jou. De feiten spreken voor zichzelf.
 3. Ik ben dol op mijn CRKT mes. Maar een Mora mes is ook van fantastische proporties kwalitatief gezien als je het vergelijkt met de prijs.
 4. De naam van mijn opleiding doet er niet toe (anonimiteit) maar heeft betrekking op wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Meer in detail wil ik niet treden omdat het dan duidelijk is wat mijn exacte achtergrond is indien ik mijn werkzaamheden beschrijf. @Riesie, Over wetenschappelijk onderzoek kun je geen standpunt hebben. Het is feitelijk. Dat zou hetzelfde zijn als zeggen dat er een god (met kleine letter g ja) bestaat, Gelovigen roepen, maar tonen nooit aan dat zij ook maar in enige mate gelijk zouden kunnen hebben. Daar in tegen zeggen ze 'je kunt niet bewijzen dat het niet zo is, dus is het zo'.
 5. Ik heb andere ervaringen. Vooral jongeren en mannen van middelbare leeftijd (zat in het noorden), drinken tot ze er bij neervallen en hebben de handen nogal los zitten. Er heerst in Zweden hierdoor ook een groot probleem m.b.t. huiselijk geweld richting vrouwen. Ik heb er geen enkel avondje uit meegemaakt waar niet op zijn minst 1 vechtpartij plaatsvond onder uitgangers. Daarbij is Zweden een land van radicalen. Radicaal links en rechts zijn beide een idioot groot gevaar in dat land en schuwen extreem geweld niet tegen het democratische systeem.
 6. @Riesie, Hoe gaschromatografie hier ook maar enigzins mee van doen heeft is mij een groot raadsel. Zelfs je eigen link naar wikipedia maakt geen enkele melding van dergelijk gebruik. Het zou best kunnen dat ooit iets dergelijks is gedaan maar er wordt geen enkele verwijzing naar gemaakt nog naar enige wetenschappelijke literatuur waarin het vermeld zou moeten staan. Bovenstaande is natuurlijk een waardeloos onderzoek gezien er meerdere factoren ten grondslag kunnen liggen van de resultaten. Daarbij is er nog geen werking aangetoond in dat onderzoek van een plant of kruid welk een daadwerkelijke invloed heeft. De link geeft voornamelijk een voedinsadvies en niet meer of minder. En nog wel op een heeeel slechte manier door het woord antioxidanten aan te halen. De theorie dat antioxidanten vrije radicalen te lijf zouden kunnen gaan is 20 jaar oud en allang verworpen. Dit onderwerp is afgelopen jaar nog behandeld in Radar of Opgelicht. De ORAC waarde heeft dus ook geen enkele betekenis. Tros Radar dus: http://www.chocoweb.nl/blog/tros-radar-chocola-gezond Je andere link heb ik niet eens de moeite voor genomen hem door te lezen gezien de teksten zijn geschreven door de beheerder van de website, welke een praktiserend arts claimed te zijn. Ik heb het niet zo op slager welke hun eigen vlees keuren.
 7. @puntmuts, Uit je eigen links Meer effectief dan placebo wil niet zeggen dat het daadwerkelijk werkt. Het pricipe van homeopathische medicijnen is ronduit belachelijk. Het is niet meer dan water in de meeste gevallen. Je andere aangelhaalde onderzoek breekt homeopathie nog verder af. Je kunt hierin natuurlijk lezen dat er niets weerlegd wordt. Maar dat zou wel erg makellijk zijn. Van belang is dat er duidelijk kenbaar wordt gemaakt dat er geen enkel bewijs is gevonden voor enige medicinale werking van een homeopatisch medicijn.
 8. @sukikara Indien je een radio wil hebben welke ten alle tijden werkt kun je beter google gebruiken en zoeken naar een opwindbare radio.
 9. Heb je een wetenschappelijk rapport dat de werking aantoont? Dus niet een rapport van de producent zelf. Dat een kruid geen bijwerkingen heeft geloof ik wel maar dat er een werkzame stof in aanwezig is, is nog nooit wetenschappelijk bewezen.
 10. Hoe ik het aan zou pakken. Ken je de film "How to get rid of the others"?
 11. Liberaal. Ik heb met mensen gesproken in Zweden welke bang zijn om bijvoorbeeld het immigratie probleem in Zweden te bespreken (en dat is er, Stockholm is the rape capital of Europe). Ze vrezen totale sociale uitsluiting als ze het onderwerp ook maar aanhalen. En deze angst is niet onterecht. Mensen welke in het verleden uitspraken hebben gedaan welke niet in lijn stonden met het socialistische gedachtengoed in Zweden zijn ontslagen op hun werkplek, uit hun verenigingen gegooid en door hun kenissen laten vallen. Ik heb aardig wat landen bezocht in mijn leven maar Zweden is het minst democratische van alle landen waar ik ben verbleven. De natuur is prachtig maar de radicalisering van de mensen zowel links als rechts is schrikbarend te noemen. Geweld is er aan de orde van de dag.
 12. Ik ben woonzaam geweest in Zweden maar ben er maar bar weinig mensen tegen gekomen welke ik ook maar enigszins uit kon staan. Wat een arrogant socialistische klote volkje is dat toch...
 13. Badlaken

  Urine drinkbaar maken?

  Je kunt verontreinigd water ook door je anus laten opnemen. Zeewater kun je overigens gewoon tot op kookpunt brengen en dan de condensatie opvangen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...