Ga naar inhoud

Bermuda

Lid
 • Items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Bermuda's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Reputatie

 1. Herbella verkoopt een sterk kruidenproduct tegen kinkhoest, helpt zeer goed. Hier het linkje
 2. Check maar eens www.herbella.nl en www.avogel.nl. Ze gebruiken alleen kruiden die bewezen zijn en geen bijwerkingen geven. Daar is toch niks mis mee?
 3. Als we kruidengeneeskunde meerekenen: ik ben groot fan van Herbella producten. Ik gebruik ook wel homeopathische producten van A.Vogel met wat aardige resultaten maar dat is gewoon niet bewezen dus kan dat net zo goed worden toegeschreven aan het placebo-effect.
 4. Allereerst bedankt . Nou ik ben op zich wel vertrouwd met de goede werking van de homeopathische middelen. Daar zijn (en dat zal nooit veranderen) de meningen uiteraard over verdeeld. Het lijkt me ook niet realistisch om ze zelf te maken. Dat is volgens mij wel ietsje ingewikkelder dan 2 plantjes bij elkaar gooien toch?
 5. Mede-preppers, Gebruiken jullie ook homeopathische geneesmiddelen WTSHTF? Ik wil namelijk proberen mijn bewuste leefstijl ook te handhaven op het moment dat dat gebeurt. Ik vind het belangrijk om dezelfde geneesmiddelen te gebruiken die ik nu doe. Ik heb dus voor de kwaaltjes die niet levensbedreigend zijn (in principe) kruidengeneesmiddelen en homeopatische producten in een luchtdichte en droge opslag. Nu vroeg ik me hoelang ik die kan bewaren, en dan dus uit gebruikservaring. Ik heb nu een kastvol producten van A.Vogel en Herbella, en met allebei de klantenservices heb ik gecommuniceerd. Volgens A.Vogel (die me niet helemaal serieus namen geloof ik), was dat per product verschillend heel verschillend. Herbella zijn gedroogde kruiden en die zijn vele jaren houdbaar volgens de klantenservice. Is dit waar? Ik hoop nl. niet dat mijn spullen nu om het jaar bedorven zijn. Ik heb me trouwens nog niet voorgesteld. Ik ben Bermuda, een mannelijke prepper uit het zuiden van het land. Ik ben vooral overtuigd van anarchie na de val van de euro of een anderssoorts crisis. Bij voorbaat dank voor het delen van jullie ervaringen of gebied van homeopatische geneeskunde.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...