Ga naar inhoud

Badlaken

Lid
 • Aantal items

  175
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Badlaken

 1. Badlaken

  Digid

  Ik las onlangs in een aan hacking gerelateerd tijdschrift dar er een manier is gevonden om een paspoort van afstand uit te lezen. Kennelijk is de software gebruikt voor de nieuwe chip op Nederlandse paspoorten al enige tijd geleden gekraakt. Kortom iemand kan jouw identiteit van een afstan van ongeveer een halve meter stelen als ik mij de afstand goed herinner.
 2. Het gaat om de mate waarin het plaatsvindt.
 3. Meer dan. Ik heb er bijna 3 jaar gewoond.
 4. Inderdaad, verschil is dat mijn vervolgopleiding er betrekking op heeft. Daarbij zie ik niet in welke belang het heeft mijn achtergrond te weten voor jou. De feiten spreken voor zichzelf.
 5. Ik ben dol op mijn CRKT mes. Maar een Mora mes is ook van fantastische proporties kwalitatief gezien als je het vergelijkt met de prijs.
 6. De naam van mijn opleiding doet er niet toe (anonimiteit) maar heeft betrekking op wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Meer in detail wil ik niet treden omdat het dan duidelijk is wat mijn exacte achtergrond is indien ik mijn werkzaamheden beschrijf. @Riesie, Over wetenschappelijk onderzoek kun je geen standpunt hebben. Het is feitelijk. Dat zou hetzelfde zijn als zeggen dat er een god (met kleine letter g ja) bestaat, Gelovigen roepen, maar tonen nooit aan dat zij ook maar in enige mate gelijk zouden kunnen hebben. Daar in tegen zeggen ze 'je kunt niet bewijzen dat het niet zo is, dus is het zo'.
 7. Ik heb andere ervaringen. Vooral jongeren en mannen van middelbare leeftijd (zat in het noorden), drinken tot ze er bij neervallen en hebben de handen nogal los zitten. Er heerst in Zweden hierdoor ook een groot probleem m.b.t. huiselijk geweld richting vrouwen. Ik heb er geen enkel avondje uit meegemaakt waar niet op zijn minst 1 vechtpartij plaatsvond onder uitgangers. Daarbij is Zweden een land van radicalen. Radicaal links en rechts zijn beide een idioot groot gevaar in dat land en schuwen extreem geweld niet tegen het democratische systeem.
 8. @missbir, Ik ga niet in op de andere stof omdat ik er geen kennis van heb. Ik heb mij niet in het onderwerp verdiept. Ik kan dan wel iets gaan roeptoeteren maar daar zal ik mijzelf alleen maar voor het blok zetten wegens een gebrek aan kennis. Wat ik wel weet is dat het goed zou zijn je informatie van twee kanten te halen en de radicalen te negeren. Daar bedoel ik geen radicale meningen mee maar mensen welke radicale uitspraken doen. Dergelijks gebeurd doorgaans om een verbintenis te laten groeien tussen mensen welke zich sociaal buitengesloten voelen, en voor eigen financieel gewin.
 9. @Riesie, Hoe gaschromatografie hier ook maar enigzins mee van doen heeft is mij een groot raadsel. Zelfs je eigen link naar wikipedia maakt geen enkele melding van dergelijk gebruik. Het zou best kunnen dat ooit iets dergelijks is gedaan maar er wordt geen enkele verwijzing naar gemaakt nog naar enige wetenschappelijke literatuur waarin het vermeld zou moeten staan. Bovenstaande is natuurlijk een waardeloos onderzoek gezien er meerdere factoren ten grondslag kunnen liggen van de resultaten. Daarbij is er nog geen werking aangetoond in dat onderzoek van een plant of kruid welk een daadwerkelijke invloed heeft. De link geeft voornamelijk een voedinsadvies en niet meer of minder. En nog wel op een heeeel slechte manier door het woord antioxidanten aan te halen. De theorie dat antioxidanten vrije radicalen te lijf zouden kunnen gaan is 20 jaar oud en allang verworpen. Dit onderwerp is afgelopen jaar nog behandeld in Radar of Opgelicht. De ORAC waarde heeft dus ook geen enkele betekenis. Tros Radar dus: http://www.chocoweb.nl/blog/tros-radar-chocola-gezond Je andere link heb ik niet eens de moeite voor genomen hem door te lezen gezien de teksten zijn geschreven door de beheerder van de website, welke een praktiserend arts claimed te zijn. Ik heb het niet zo op slager welke hun eigen vlees keuren.
 10. Bijna... Er spelen 2 familienamen in het verleden welke van belang zijn geweest voor het huidige bankwezen. Het is jammer om te zien dat mensen denken er een bepaalde bevolkingsgroep de schul van te moeten geven hoe de zaken er tegenwoordig voor staan. Het bankwezen is al lang niet meer in 'Joodse' handen. De Joden hebben ooit het bankensysteem opgezet omdat zij de enige waren welke dit mochten doen vanuit hun geloof. Bij andere geloven was het verboden of door het geloof zelf of door de kerk.
 11. De familienaam is verlopen naar de Nederlandse aftakking (2 clans). Hoe dan ook. Ik kan mij dus ernstig storen aan mensen welke dergelijke beweringen maken gezien het een directe aanval is op de mensen in mijn omgeving welke mij dierbaar zijn.
 12. @puntmuts, Uit je eigen links Meer effectief dan placebo wil niet zeggen dat het daadwerkelijk werkt. Het pricipe van homeopathische medicijnen is ronduit belachelijk. Het is niet meer dan water in de meeste gevallen. Je andere aangelhaalde onderzoek breekt homeopathie nog verder af. Je kunt hierin natuurlijk lezen dat er niets weerlegd wordt. Maar dat zou wel erg makellijk zijn. Van belang is dat er duidelijk kenbaar wordt gemaakt dat er geen enkel bewijs is gevonden voor enige medicinale werking van een homeopatisch medicijn.
 13. Mijn partner is een afstammeling van de Rothschilds, en dat hele fabeltje dat zij de wereld beheersen is een lachertje. Het heeft er in de 2e wereldoorlog o.a. toe geleid dat miljoenen Joden de dood vonden. Gezien ik geen miljoenen op mijn rekening heb, en geen enkel lid van mijn partners familie ook maar iets te zeggen heeft (ondanks dat zij het bankwezen in Nederland op hebben gezet ooit in een ver verleden) noem ik het niet meer dan schizofrenie. Jij denkt overigens verre van voor jezelf. Je hoort de woorden van een enkel persoon en neemt deze voor waar aan omdat zij te combineren zijn met zelfbedachte feiten. Dingen welke iemand roept zonder dat er enig concreet bewijs voor is. Ook in je filmpje worden suggesties gemaakt en geen enkel daadwerkelijk bewijs geleverd dat stand zou houden.
 14. Badlaken

  Digid

  Voor sommige overheidsdiensten of diensten in het algemeen heb je een DIGID nodig. Vraag maar eens WW aan zonder een DIGID, of boek een rijexamen.
 15. Je haalt een film aan van Alex Jones. Een profeet onder de alu-hoedjes welke onzin uit zijn duim zuigt. Nostradamus de 2e, de man zegt dat er eens een terrorisctische aanval plaats zal vinden op het grondgebied van de VS en een maand later gebeurd het. Vanaf dat moment hangen alle dwazen aan zijn lippen omdat hij de wijsheid in pacht zou hebben. Hier even een quote welke betrekking heeft op Alex Jones. Hier heb je je gek. [video=youtube;c6Pqp-b7dwY] Hij is uit op een grotere moordpartij dan die welke 70 jaar geleden plaatsvond. En deze man geef jij hier een podium. De volgende groep mensen kraamt nog meer zinnigheid uit. http://www.venganza.org/
 16. @sukikara Indien je een radio wil hebben welke ten alle tijden werkt kun je beter google gebruiken en zoeken naar een opwindbare radio.
 17. Heb je een wetenschappelijk rapport dat de werking aantoont? Dus niet een rapport van de producent zelf. Dat een kruid geen bijwerkingen heeft geloof ik wel maar dat er een werkzame stof in aanwezig is, is nog nooit wetenschappelijk bewezen.
 18. @missbir Een ieder welk gemanipuleerd heeft dit doorgaans aan zichzelf te danken. Zij die denken gemanipuleerd te worden door een wereldwijde organisatie kunnen beter hulp zoeken van een psychiater. Het is belachelijk te denken dat er een orgaan is welk de wereld domineerd en dat dit geheim kan worden gehouden. Het aanhalen van productieprocessen is een voorbeeld van waanvoorstellingen. Een bedrijf probeerd ten alle tijden de kosten te drukken binnen de marges van de wet. Daarbij zijn sommige stoffen niet te vervangen voor een veiligere stof omdat deze er simpelweg niet is of omdat het eindproduct dan niet meer betaalbaar is. Ik waarschuw alleen maar vanuit mijn perspectief. Zie het dus niet als een belediging. Maar de denkwijze welke je er op nahoudt zal er uiteindelijk voor zorgen dat je je vervreemd van de maatschappij en jezelf sociaal uitbandt. Je kunt overal een samenzwering in zien indien je wil. @Bolo Je hoeft niet respectvol te zijn richting een zienswijze welke de basis is geweest voor de moord op miljoenen mensen. We hebben in het verleden al vaak genoeg kennis mogen maken met mensen welke een andere groep de schuld gaven van hun ellende.
 19. Nostradamus was een junk en heeft in zijn hele leven nooit een enkele concrete voorspelling gedaan. Niet zo vreemd wetende dat de toekomst voorspellen niets meer is dan praatjes ophangen. Nog buiten het feit dat je de duivel aanhaalt, is je posting al niet serieus te nemen.
 20. Hoe ik het aan zou pakken. Ken je de film "How to get rid of the others"?
 21. Liberaal. Ik heb met mensen gesproken in Zweden welke bang zijn om bijvoorbeeld het immigratie probleem in Zweden te bespreken (en dat is er, Stockholm is the rape capital of Europe). Ze vrezen totale sociale uitsluiting als ze het onderwerp ook maar aanhalen. En deze angst is niet onterecht. Mensen welke in het verleden uitspraken hebben gedaan welke niet in lijn stonden met het socialistische gedachtengoed in Zweden zijn ontslagen op hun werkplek, uit hun verenigingen gegooid en door hun kenissen laten vallen. Ik heb aardig wat landen bezocht in mijn leven maar Zweden is het minst democratische van alle landen waar ik ben verbleven. De natuur is prachtig maar de radicalisering van de mensen zowel links als rechts is schrikbarend te noemen. Geweld is er aan de orde van de dag.
 22. Ik ben woonzaam geweest in Zweden maar ben er maar bar weinig mensen tegen gekomen welke ik ook maar enigszins uit kon staan. Wat een arrogant socialistische klote volkje is dat toch...
 23. Badlaken

  Urine drinkbaar maken?

  Je kunt verontreinigd water ook door je anus laten opnemen. Zeewater kun je overigens gewoon tot op kookpunt brengen en dan de condensatie opvangen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...