Ga naar inhoud

Diamantje

Lid
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Diamantje

 1. Deze week bij Dirk (kwam er gisteren pas achter, alleen vandaag en morgen nog geldig) 5 kilo uien 0,99 cent Honig maaltijdmix 2 voor 1,50 Hak groenten +/- 370gr 4 voor 1,99
 2. Leuke uitzending! Ik denk dat veel mensen die niet preppen, hier veel aan zullen hebben!
 3. He dat is een goeie, daar ga ik eens naar opzoek! Aangezien mijn beide ouders roken, dan zit ik niet meer chagerijnige ouders in een shtf
 4. Wat een goeie tip! Ga ik eens uitproberen!!
 5. Heel goed! Ga ik eens aan mijn ouders laten zien, En meer promoten dat zou geen slecht idee zijn!
 6. Oh, deze had ik nog nooit gezien! Wat een goed filmpje!
 7. Sorry! Terug van weggeweest.. Ik was vandaag bij Intratuin om wat groentenzaadjes in te slaan. En toen kwam ik een kweekbak voor champignons tegen, met alle benodigdheden er in voor €14,95, kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ik kan niet wachten tot de eerste champignonnetjes zichtbaar zijn!
 8. Ja ik denk dat iedereen dan een grote voorraad zou hebben.. Dat zou voor ons weer wat makkelijker leven zijn in een SHTF haha
 9. Misschien kennen jullie het programma: Extreme Couponing van TLC wel.. Dit gaat over gezinnen, die heel veel kortingsbonnen sparen om uiteindelijk maar voor een klein bedrag heel veel boodschappen te doen.. http://www.youtube.com/watch?v=OMgEn1tl3C0 Soms zie je gezinnen die bijvoorbeeld voor 600 dollar aan boodschappen hebben, en uiteindelijk maar 40cent betalen.. Zouden deze mensen onbewust met het preppen bezig zijn? Ik vind het stiekem wel jammer dat we dit niet in nederland hebben.. Wat vinden jullie hiervan?
 10. Nee ik heb ze niet, gister glibberde ik wel over de weg heen na mijn avonddienst Ik ga ze waarschijnlijk wel aanschaffen
 11. Ja dat vraag ik mij ook af, hoelang het eigenlijk nog bruikbaar is na de houdbaarheids datum.. Misschien dat ik het een keertje uitprobeer..
 12. Gaat je haar dan niet gigantisch stinken??
 13. Ik was nog niet klaar.. grr Hier de website: http://www.nutriciamedischevoeding.nl/oplossingen/productcatalogus/merk/nutridrink Ik ben benieuwd naar jullie meningen!
 14. Misschien hebben jullie hier al eens van gehoord, Nutridrink.. een drankje of toetje met veel voedingswaarde. Voor bijvoorbeeld mensen die langdurig ziek zijn geweest, of ondervoed zijn. Ik kom dit vaak tegen op mijn werk, (verzorgings/verpleeghuis). Nu zat ik te denken, is het misschien een idee om dit op te slaan? Ik heb werkelijk geen idee hoelang dit houdbaar is, Ik zal eens op mijn werk kijken naar de houdbaarheids datum. Er zijn verschillende smaakjes, en verschillende soorten.
 15. Wat een handige website! Bedankt Ik ga hem eens uitpluizen
 16. Wat een super topic! Ik ga het eens uitproberen, azijn als wasverzachter.. Heb jammer genoeg net een was aangezet voor mijn moeder
 17. Hier heb ik eigenlijk nog helemaal niet over nagedacht.. Ik denk inderdaad net als Vantazzy zegt, laten drogen en er af schrapen.. Of anders misschien water uit een slootje halen, maar ik weet niet of dit wel zo fris is.
 18. Leuk! Ik ga binnenkort ook maar eens een bak bestellen! Ben benieuwd Fluitketel, hoe het bij je uitpakt!
 19. Ja vooral als bij een SHTF het mobiele netwerk platligt, haha
 20. Nee ik heb hem niet gehoord, ik heb nachtdienst gehad en ben net pas wakker..
 21. Champignons bevatten weinig calorieën, weinig vet en weinig zout. Ze bevatten daarentegen wel veel vezels en vitamine B. Ook onmisbare stoffen als eiwitten, ijzer en calcium zitten in een champignon. Doordat champignons veel water bevatten, zult u er niet snel dik van worden. Per 100 gram champignons, krijgt u 21 kilocalorieën binnen. Champignons bevatten dus vele goede voedingsstoffen. Wel wordt afgeraden om de champignons rauw te eten. Dit komt ten eerste omdat wordt beweerd dat champignons mogelijk schadelijke stoffen bevatten, waaronder agaritine. Dit is een stof die kankerverwekkend is .Het is echter niet bewezen dat u daadwerkelijk kanker kunt krijgen van de hoeveelheid die in de champignon aanwezig is. Ten tweede is het aan te raden om de champignon niet rauw te eten, omdat u door verhitting de bacteriën doodt. Dit is belangrijk omdat de champignons groeien op paardenmest en hierin kunnen zich vele bacteriën verzamelen. Het is dus gezond om champignons te eten, mits ze zijn verhit. Ze bevatten veel voedingsstoffen, maar zijn niet voedzaam. Dit komt omdat ze voor 90% uit water bestaan.
 22. Leuk! ik ga het zelf dan ook maar eens proberen, zitten er eigenlijk veel voedingsstoffen in champignons/paddenstoelen? Ga ik eens opzoeken..
 23. Aha oke, Dan blijf ik inderdaad maar gewoon bij de Albert Heijn boodschappen doen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...