Ga naar inhoud

Diamantje

Lid
 • Aantal items

  93
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Diamantje

 1. Diamantje

  België

  Er zijn nu wel héél veel valse bommeldingen of verdachte koffers.. Sinds vrijdag
 2. Ik ben net naar een rommelmarkt geweest, 2 petroleumstelletjes en een olielamp kunnen bemachtigen.
 3. Sierra Leone ebola vrij verklaard http://www.nu.nl/buitenland/4160402/sierra-leone-ebolavrij-verklaard.html
 4. Deze week bij Dirk (kwam er gisteren pas achter, alleen vandaag en morgen nog geldig) 5 kilo uien 0,99 cent Honig maaltijdmix 2 voor 1,50 Hak groenten +/- 370gr 4 voor 1,99
 5. Ik ben het wel een beetje met je eens.. Ik vind het ook allemaal heel erg, wat als wij in die positie zaten? 1 - ik ben bang voor de foute figuren er tussen (kunnen) zitten 2 - laten we eerst de armoede in ons land eerst eens aanpakken..
 6. Leuke uitzending! Ik denk dat veel mensen die niet preppen, hier veel aan zullen hebben!
 7. Ja ik zou wel graag een foto willen zien!
 8. He dat is een goeie, daar ga ik eens naar opzoek! Aangezien mijn beide ouders roken, dan zit ik niet meer chagerijnige ouders in een shtf
 9. Wat een goeie tip! Ga ik eens uitproberen!!
 10. Heel goed! Ga ik eens aan mijn ouders laten zien, En meer promoten dat zou geen slecht idee zijn!
 11. Oh, deze had ik nog nooit gezien! Wat een goed filmpje!
 12. Sorry! Terug van weggeweest.. Ik was vandaag bij Intratuin om wat groentenzaadjes in te slaan. En toen kwam ik een kweekbak voor champignons tegen, met alle benodigdheden er in voor €14,95, kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ik kan niet wachten tot de eerste champignonnetjes zichtbaar zijn!
 13. Ja ik denk dat iedereen dan een grote voorraad zou hebben.. Dat zou voor ons weer wat makkelijker leven zijn in een SHTF haha
 14. Misschien kennen jullie het programma: Extreme Couponing van TLC wel.. Dit gaat over gezinnen, die heel veel kortingsbonnen sparen om uiteindelijk maar voor een klein bedrag heel veel boodschappen te doen.. http://www.youtube.com/watch?v=OMgEn1tl3C0 Soms zie je gezinnen die bijvoorbeeld voor 600 dollar aan boodschappen hebben, en uiteindelijk maar 40cent betalen.. Zouden deze mensen onbewust met het preppen bezig zijn? Ik vind het stiekem wel jammer dat we dit niet in nederland hebben.. Wat vinden jullie hiervan?
 15. Nee ik heb ze niet, gister glibberde ik wel over de weg heen na mijn avonddienst Ik ga ze waarschijnlijk wel aanschaffen
 16. Ja dat vraag ik mij ook af, hoelang het eigenlijk nog bruikbaar is na de houdbaarheids datum.. Misschien dat ik het een keertje uitprobeer..
 17. Gaat je haar dan niet gigantisch stinken??
 18. Ik was nog niet klaar.. grr Hier de website: http://www.nutriciamedischevoeding.nl/oplossingen/productcatalogus/merk/nutridrink Ik ben benieuwd naar jullie meningen!
 19. Misschien hebben jullie hier al eens van gehoord, Nutridrink.. een drankje of toetje met veel voedingswaarde. Voor bijvoorbeeld mensen die langdurig ziek zijn geweest, of ondervoed zijn. Ik kom dit vaak tegen op mijn werk, (verzorgings/verpleeghuis). Nu zat ik te denken, is het misschien een idee om dit op te slaan? Ik heb werkelijk geen idee hoelang dit houdbaar is, Ik zal eens op mijn werk kijken naar de houdbaarheids datum. Er zijn verschillende smaakjes, en verschillende soorten.
 20. Wat een handige website! Bedankt Ik ga hem eens uitpluizen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...