Ga naar inhoud

xinix

Lid
 • Aantal items

  171
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door xinix

 1. Overste Karremans (hvala Bolo) is net terug uit Kroatie waar hij veel plezier heeft gehad aan zijn met 60 kilo beladen kar. Het lopen is soms zwaar maar je komt op delen waar je met een auto nooit kan komen. (binnenkort maak ik hierover een klein verslagje)
 2. Ipv een onzinnige BMI-berekening uitvoeren op de PC zou een vetmeting en cholesterol-meting zinvoller zijn
 3. Zoek eens op " Kjelvik. " Prima prijs kwaliteitsverhouding.
 4. xinix

  Boot op zolder?

  Geen boot op zolder. probleem1; als het geval is opgeblazen krijg ik hem niet uit het dakraam Probleem2: Hoe blaas je zo;n ding handmatig op, op een schuin dak?, Probleem3 waar laat ik een boot die je niet hoeft op te blazen? Gelukkig woon ik 1.5 meter boven de zeespiegel.
 5. 29 pagina's doorgeworsteld met advies en meningen over hoe je je fysieke gesteldheid kan verbeteren. Heel mooi, maar helaas niets kunnen vinden over hoe je je mentaal kan voorbereiden. Je kan goed getraind zijn, wat deels bijdraagt aan je mentale weerbaarheid, maar als je in je broek poept van angst of als je gaat janken als het tegenzit heb je niets aan je fitte lijf,
 6. Het net Gtst maar ipv naar B-acteurs zit je naar C-acteurs met een persoonlijkheidsstoornis te kijken. (er zijn er werkelijk al een paar ontmaskerd als acteur) Hier is helemaal niets echts aan. Alles is geregiseerd en geprogrammeerd. Kortom een K@#&^-programma.
 7. Action ; opwindbare zaklamp, merk Grundig , prijs € 1,99. Getest ;1 minuut slingeren geeft 45 minuten licht.
 8. Je tijdwinst door met een snelle grote auto te rijden is te verwaarlozen. Mijn vorige auto was een 2.5 liter turbodiesel (topsnelheid 250 en dus ff lekker gassen in Duisland) en de laatse 2 jaar rij ik in een belastingvrij " boodschappenwagentje" (topsnelheid 170 met moeite) Om mijn vakantieadres te bereiken (1500 km) ben ik ongeveer dezelfde tijd kwijt. (15 uur) Het zelfde traject ook met een volgeladen Vw crafter gereden en dat duurde 45 minuten langer.
 9. Luxon te koop bij de kijkshop. Voor het gebruik wat je voor ogen hebt een prima kijkertje voor een lage prijs.
 10. M'n baard laten staan ??? ik denk er niet aan om mee te doen aan een uit de homo-scene overgewaaid verschijnsel !! Degene die hun baard laten staan omdat het " in " is zijn waarschijnlijk metromannetjes die s' avonds met geschoren ballen bij het vrouwtje op de bank zitten en een prosecootje drinken,
 11. Men neme; 2 poles. (Zo worden nordic walking stokken genoemd) neem 2 stukken pvc pijp van 5 a 6 cm doorsnee en plak er een paar doppen op en je hebt een kokertje. Mijn kokertjes zijn 20 cm lang. Plak het kokertje met tape onder het handvat en stop erin wat je nodig denkt te hebben. In mijn geval pleisters. mesje, geld , bril, paar sigaretten aansteker en iets eetbaars.
 12. Ik doe al een paar jaar aan Nordic walking. Op langere tochten zet ik met tape 2 pvc kokertjes vast op mijn stokken. Simpel en doeltreffend.
 13. Trek je niets aan van de regeltjes mbt de maten van de fietskar. Controleren ze toch niet. Bedenk echter wel; Hoe groter de kar des te harder moet je trappen. Met een kliko, zoals @Heksenboot, al noemde kan je zo'n kar mi goedkoop in elkaar zetten. Met een beetje fantasie en logisch verstand moet dat lukken.
 14. Een paar maanden na de SHFT is een dak boven je hoofd, een warm bed en een blik bonen al een luxe
 15. Je kan je spullen prima vervoeren met zo'n slee. Ik doe er boodschappen mee als er sneeuw ligt.. 2 plastic kratten erop vastzetten met een spanbandje en gaan
 16. ik betaal een hoge premie voor de zorgkosten, de artsen die mij leeghalen krijgen riant betaalt evenals de arts die mijn 2e hands onderdelen bij een doodzieke patient monteert, die ook een hoge zorgpremie betaalt. De ziekenhuizen sturen vervolgens een hele hoge rekening naar, de over de alsmaar stijgende kosten klagende, verzekeringsmaatschappijen die zelf forse winsten maken. En ik........moet mijn dierbare onderdelen GRATIS weggeven?? Voor ik donor wordt wil ik zwart op wit dat ik fatsoenlijk onder grond wordt gestopt en de rekening betaalt wordt. (toch gauw zo;n € 6000 excl leuk steentje) Aan echte vrienden en dierbare jeugdige familieleden geef ik mijn onderdelen gratis. zelf wil ik geen onderdelen.
 17. Voldoet prima hoor. heb het er een jaartje mee moeten doen toen ik, lang geleden , op een heel klein bootje woonde.
 18. Voor degene die niet de mogelijkheid hebben voor tanks en composttoiletten: neem een flinke emmer. doe er een plastic zak in en vul deze met een laagje kattengrind. (heb mijn kat nog nooit horen klagen:))
 19. Mmm ,goed boek, strax even langs mijn opoe om haar zilveren theelepeltjes te jatten;)
 20. Nergens last van. Je moet alleen zorgen dat je 'bijna' niet te zien bent. Voor dat doel heb ik een klein zandkleurig tentje. Zoals ik al zei; géén licht maken na zonsondergang.!! Waar ik op het stand lig heb je gelukkig geen last van motorcrossers
 21. In principe kan je overal kamperen waar je denkt dat het op dat moment de juiste plek is. Zolang je maar niet gezien wordt Mijn spannendse plek; Plivice meren in Kroatie en de volgende dag lezen dat er buiten de begaanbare paden beren kunnen zitten. brrr Mijn meest idiote plek; op een rotonde midden in Parijs De mooiste plek is nog steeds op het Noord-hollandse strand (geen licht maken na zonsondergang)
 22. Gebruik zelf ook een bloempotje op mijn gasbrander om de tent te verwarmen maar hier had ik nog niet aan gedacht. Toevallig heb ik vanmiddag een driepits petroleumstel gekocht. Morgen maar een passende bloempoet kopen. Briljant (bijna dan:)
 23. Haha, zie nu pas het produkt van radical design. Mijn steekkar lijkt hier dus precies op (bijna dan). incl tuigje. alleen sterker en veeeeeel goedkoper;)
 24. Koop een stevige steekkar.Deze zijn belastbaar tot 100 kg..Zit een stevige as en dito wieltjes onder.Tk bij de bouwmarkt. kosten ong. € 30. Voor wat meer loopcomfort kan je de handvatten verlengen. Bv door er stukken gaspijp in te steken en vast te zetten met een boutje. ikzelf heb er een tuigje bij gemaakt zodat ik hem acher mij aan kan trekken en mijn handen vrij heb.
 25. De beste, en vaak ook de laatste mogelijkheid, om het warm te krijgen in de vrieskou is een lekker warm lijf. liefst van een lekker w..... . Maar ik heb ooit 2 weken lang, met min weet ik veel, met 6 grote harige kerels onder 2 dekentjes moeten liggen. En geloof me, het maakt dan niet meer uit wie of wat het is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...