Ga naar inhoud

xinix

Lid
 • Items

  171
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

xinix's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

98

Reputatie

 1. Overste Karremans (hvala Bolo) is net terug uit Kroatie waar hij veel plezier heeft gehad aan zijn met 60 kilo beladen kar. Het lopen is soms zwaar maar je komt op delen waar je met een auto nooit kan komen. (binnenkort maak ik hierover een klein verslagje)
 2. Ipv een onzinnige BMI-berekening uitvoeren op de PC zou een vetmeting en cholesterol-meting zinvoller zijn
 3. Zoek eens op " Kjelvik. " Prima prijs kwaliteitsverhouding.
 4. xinix

  Boot op zolder?

  Geen boot op zolder. probleem1; als het geval is opgeblazen krijg ik hem niet uit het dakraam Probleem2: Hoe blaas je zo;n ding handmatig op, op een schuin dak?, Probleem3 waar laat ik een boot die je niet hoeft op te blazen? Gelukkig woon ik 1.5 meter boven de zeespiegel.
 5. 29 pagina's doorgeworsteld met advies en meningen over hoe je je fysieke gesteldheid kan verbeteren. Heel mooi, maar helaas niets kunnen vinden over hoe je je mentaal kan voorbereiden. Je kan goed getraind zijn, wat deels bijdraagt aan je mentale weerbaarheid, maar als je in je broek poept van angst of als je gaat janken als het tegenzit heb je niets aan je fitte lijf,
 6. Het net Gtst maar ipv naar B-acteurs zit je naar C-acteurs met een persoonlijkheidsstoornis te kijken. (er zijn er werkelijk al een paar ontmaskerd als acteur) Hier is helemaal niets echts aan. Alles is geregiseerd en geprogrammeerd. Kortom een K@#&^-programma.
 7. Action ; opwindbare zaklamp, merk Grundig , prijs € 1,99. Getest ;1 minuut slingeren geeft 45 minuten licht.
 8. Je tijdwinst door met een snelle grote auto te rijden is te verwaarlozen. Mijn vorige auto was een 2.5 liter turbodiesel (topsnelheid 250 en dus ff lekker gassen in Duisland) en de laatse 2 jaar rij ik in een belastingvrij " boodschappenwagentje" (topsnelheid 170 met moeite) Om mijn vakantieadres te bereiken (1500 km) ben ik ongeveer dezelfde tijd kwijt. (15 uur) Het zelfde traject ook met een volgeladen Vw crafter gereden en dat duurde 45 minuten langer.
 9. Luxon te koop bij de kijkshop. Voor het gebruik wat je voor ogen hebt een prima kijkertje voor een lage prijs.
 10. M'n baard laten staan ??? ik denk er niet aan om mee te doen aan een uit de homo-scene overgewaaid verschijnsel !! Degene die hun baard laten staan omdat het " in " is zijn waarschijnlijk metromannetjes die s' avonds met geschoren ballen bij het vrouwtje op de bank zitten en een prosecootje drinken,
 11. Men neme; 2 poles. (Zo worden nordic walking stokken genoemd) neem 2 stukken pvc pijp van 5 a 6 cm doorsnee en plak er een paar doppen op en je hebt een kokertje. Mijn kokertjes zijn 20 cm lang. Plak het kokertje met tape onder het handvat en stop erin wat je nodig denkt te hebben. In mijn geval pleisters. mesje, geld , bril, paar sigaretten aansteker en iets eetbaars.
 12. Ik doe al een paar jaar aan Nordic walking. Op langere tochten zet ik met tape 2 pvc kokertjes vast op mijn stokken. Simpel en doeltreffend.
 13. Trek je niets aan van de regeltjes mbt de maten van de fietskar. Controleren ze toch niet. Bedenk echter wel; Hoe groter de kar des te harder moet je trappen. Met een kliko, zoals @Heksenboot, al noemde kan je zo'n kar mi goedkoop in elkaar zetten. Met een beetje fantasie en logisch verstand moet dat lukken.
 14. Een paar maanden na de SHFT is een dak boven je hoofd, een warm bed en een blik bonen al een luxe
 15. Je kan je spullen prima vervoeren met zo'n slee. Ik doe er boodschappen mee als er sneeuw ligt.. 2 plastic kratten erop vastzetten met een spanbandje en gaan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...