Ga naar inhoud

xinix

Lid
 • Aantal items

  171
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

xinix's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

98

Community reputatie

 1. Overste Karremans (hvala Bolo) is net terug uit Kroatie waar hij veel plezier heeft gehad aan zijn met 60 kilo beladen kar. Het lopen is soms zwaar maar je komt op delen waar je met een auto nooit kan komen. (binnenkort maak ik hierover een klein verslagje)
 2. Ipv een onzinnige BMI-berekening uitvoeren op de PC zou een vetmeting en cholesterol-meting zinvoller zijn
 3. ach, zo kunnen we nog even doorgaan; Het laatste half jaar is 63 miljoen € aan toeslagen verdwenen ?? Komt vrijwel zeker niet terug
 4. Zoek eens op " Kjelvik. " Prima prijs kwaliteitsverhouding.
 5. xinix

  Boot op zolder?

  Geen boot op zolder. probleem1; als het geval is opgeblazen krijg ik hem niet uit het dakraam Probleem2: Hoe blaas je zo;n ding handmatig op, op een schuin dak?, Probleem3 waar laat ik een boot die je niet hoeft op te blazen? Gelukkig woon ik 1.5 meter boven de zeespiegel.
 6. 29 pagina's doorgeworsteld met advies en meningen over hoe je je fysieke gesteldheid kan verbeteren. Heel mooi, maar helaas niets kunnen vinden over hoe je je mentaal kan voorbereiden. Je kan goed getraind zijn, wat deels bijdraagt aan je mentale weerbaarheid, maar als je in je broek poept van angst of als je gaat janken als het tegenzit heb je niets aan je fitte lijf,
 7. Het net Gtst maar ipv naar B-acteurs zit je naar C-acteurs met een persoonlijkheidsstoornis te kijken. (er zijn er werkelijk al een paar ontmaskerd als acteur) Hier is helemaal niets echts aan. Alles is geregiseerd en geprogrammeerd. Kortom een K@#&^-programma.
 8. Action ; opwindbare zaklamp, merk Grundig , prijs € 1,99. Getest ;1 minuut slingeren geeft 45 minuten licht.
 9. Je tijdwinst door met een snelle grote auto te rijden is te verwaarlozen. Mijn vorige auto was een 2.5 liter turbodiesel (topsnelheid 250 en dus ff lekker gassen in Duisland) en de laatse 2 jaar rij ik in een belastingvrij " boodschappenwagentje" (topsnelheid 170 met moeite) Om mijn vakantieadres te bereiken (1500 km) ben ik ongeveer dezelfde tijd kwijt. (15 uur) Het zelfde traject ook met een volgeladen Vw crafter gereden en dat duurde 45 minuten langer.
 10. Luxon te koop bij de kijkshop. Voor het gebruik wat je voor ogen hebt een prima kijkertje voor een lage prijs.
 11. Stukkie buitenkabel van ongeveer 50 cm is heel effectief . En als de inbreker verrot geslagen in de tuin ligt weet je zelf natuurlijk van niets meer. Nee meneer agent, ik weet echt niet meer wat er gebeurt is. Ik was volledig buiten zinnen en die elektrakabel lag nog in de meterkast sinds het laatste bezoek van de elektricien. Bovendien had ik ook nog gedronken. (die borrel neem je nadien op de goede afloop en om te kalmeren:cool:)
 12. M'n baard laten staan ??? ik denk er niet aan om mee te doen aan een uit de homo-scene overgewaaid verschijnsel !! Degene die hun baard laten staan omdat het " in " is zijn waarschijnlijk metromannetjes die s' avonds met geschoren ballen bij het vrouwtje op de bank zitten en een prosecootje drinken,
 13. Men neme; 2 poles. (Zo worden nordic walking stokken genoemd) neem 2 stukken pvc pijp van 5 a 6 cm doorsnee en plak er een paar doppen op en je hebt een kokertje. Mijn kokertjes zijn 20 cm lang. Plak het kokertje met tape onder het handvat en stop erin wat je nodig denkt te hebben. In mijn geval pleisters. mesje, geld , bril, paar sigaretten aansteker en iets eetbaars.
 14. Ik doe al een paar jaar aan Nordic walking. Op langere tochten zet ik met tape 2 pvc kokertjes vast op mijn stokken. Simpel en doeltreffend.
 15. Geweldig stuk tekst. plusje En weer bedankt voor de natte plekken in mijn broek van het lachen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...