Ga naar inhoud

Boesboes

Lid
 • Aantal items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Boesboes's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. Ik las ergens dat de dip ook komt omdat chinezen even minder goud kopen dan verwacht? Heeft iemand wat meer bronnen/leesvoer over deze huidige dip?
 2. Met een beetje geluk krijg ik hem vandaag wel binnen, ben benieuwd!
 3. @dR3 Inderdaad bij Bol.com besteld, via billie een melding ervan gemaakt, maar nog geen reactie gehoord. Misschien toch maar even een belletje of mailtje erachteraan. Edit: Inmiddels gebeld, en ik krijg het geld terug, en mag een nieuwe bestellen. Ook hier prima opgelost dus.
 4. Ik snap best dat bedrijven zo min mogelijk contact geld in huis willen hebben (met name sommige branches en sommige regio's). Dit is niet altijd de winkels aan te rekenen maar vooral de "klanten" die gratis willen komen winkelen.... Wel vind ik het verbieden van contante betalingen een overdreven maatregel, en ik vraag mezelf ook serieus af of dit mag.
 5. @Dick Berts oke dan weet ik dat daar iets mis is gegaan. Ik hoop dat ik het boek deze week dan nog krijg, maar ik ben er bang voor. Als ik het heb en de inhoud bevalt me, laat ik het hier stiekem rondslingeren
 6. Om even terug te komen op mijn post over "regels", dit was niet bedoeld als kritiek of een aanval, maar meer als verklaring voor de reacties die je post uitlokte. Dit werkt op elk forum zo, van fietsforum tot een forum voor ouderen, maar hier is het publiek extra kritisch. Zoals terecht wordt opgemerkt zijn hier meerdere semi-commerciële partijen actief, en dat moet in mijn ogen gewoon ook kunnen. Het feit dat er ondertussen veel nuttige informatie wordt verzameld in deze post zal veel goedmaken.
 7. @Dick Berts Indrukwekkende voorraad heb je . Je komt heel sympathiek over op televisie en ik denk daarom dat juist het stukje over de schapen iets uit de toon was. Niet dat hier iets mis mee is, maar misschien viel het daarom extra op. Ik heb je boek inmiddels al een hele tijd geleden besteld (paar dagen voor de uitzending), maar ik vond enkel een briefje in de brievenbus dat het niet pastte?? (lijkt me sterk want volgens mij is het niet zo dik of wel?) en dat het daarom nogmaals aangeboden zou worden. Sindsdien geen boek meer, dus misschien is de postbode nu ook gaan preppen . Hoe dan ook, ik moet hier nog achteraan, want heft heeft me wel nieuwsgierig gemaakt.
 8. De welbekende forumregel over commerciele activiteiten; Eerst investeren in de community (Qua kennis), dan pas subtiel laten merken dat je mensen er ook mee kunt helpen. Die heeft hier glansrijk gefaald
 9. Ik heb ook ooit eens gekruide sprinkhanen gegeten, smaakte prima! Je zou het zelfs blijven eten als het voor je op tafel stond tijdens een filmpje . Insecten zijn zoals hierboven ook al door @Keyzer Suze genoemd ook vele malen efficienter dan het normale vlees. Zo heb je volgens mij voor een kilo biefstuk 25 kilo voer nodig, en is dit voor een kilo eetbare insecten maar 2 kilo. Dit zou betekenen dat het hele voedselprobleem een stuk kleiner zou worden als we over schakelen op insecten. Maar voorlopig geniet ik nog even van mijn biefstuk!
 10. @TyrionLannister Ik denk dat jij het ook wel kunt vinden met de strekking van dit filmpje: . Ik ben het in ieder geval helemaal met je eens! In het Nederlandse onderwijs zijn we goed in het afleveren van een hoog gemiddelde, maar zonder ruimte te bieden voor uitzonderingen. Iedereen moet voldoen aan het "standaard" model en wijk je daarvanaf (omdat je een andere weg kiest, voor jezelf wilt beginnen, creatief bent etc.) dan dalen je slagingskansen drastisch.
 11. Ik ga ook voor de privé bibliotheek. Die is ook nu al flink in gebruik!
 12. 6pack water Poncho Dikke jas Fleece deken Startkabels Brandblusser Zaklamp Paraplu Reparatiespullen (Lampen, compressor, bandenreparatie etc.) Veiligheidshesjes / Gevarendriehoek Vuilniszakken Extra ruitensproeier antivries Ook allemaal netjes in een krat.
 13. Ik heb ook ooit een blikseminslag van dichtbij mogen meemaken. Je krijgt daarna toch weer wat meer respect voor de natuur
 14. Maar wat dan met de groep die er op af is gekomen met als enige doel onrust schoppen? Die hadden toch al geen zin in een feestje. Misschien wel goede eye opener om na te denken over de beveiliging van je huis. Een alarmsysteempje helpt dan natuurlijk ook niet meer...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...