Ga naar inhoud

mr mayhrm

Lid
 • Aantal items

  143
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mr mayhrm

 1. Top tas zonder twijfel, heb hem in het zwart. Of je er voldoende inkrijgt om drie/vier dagen mee te overleven hangt af van wat jij denkt waar je behoefte aan hebt. Voor mij zou hij zeker te klein zijn.
 2. My 2 cents: Is meer een GHB dan een BOB niet? Die ducktape kan compacter opgerold worden 7 aanstekers? Wat ga je doen met die WD40? Ik mis een tarp. Ik zou ipv een wegwerpponcho een kwalitatiever en warmer iets in je tas steken. Wc papier. Heb je medicijnen bij? Iets tegen koorts en wat loperamide kunnen echt het verschil maken. Succes ermee! Welke tas is het trouwens?
 3. Knap. Spijtig genoeg groeit hier geen ceder en met eik of beuk zal dit niet lukken vrees ik. Met welk inheems hout zou je dit kunnen gebruiken?
 4. mr mayhrm

  Nieuw speeltje

  Als je beiden in je handen hebt gehad dan weet je het wel. Met zo'n 5 hak je een boompje om, of wring je als het moet een autodeur open. Zijn echt onvergelijkbaar. En nu trek ik het bos in, met mijn Mora.
 5. Ik geef mijn herder veel liefde, wandelingen en lekker eten, andere mensen gaan bijten wil ik niet stimuleren. Ik verdedig mezelf wel.
 6. Om te beginnen door een juiste diagnose te stellen, iets wat een leek niet kan. Soit, zinloze discussie.
 7. Terechte woorden. Vraag me oprecht af wat wij als leken met al die shizzle kunnen doen. Ben zelf EHBO-er, opgeleid, met badge en al! En net door die opleiding te volgen en regelmatig mee te gaan naar hulpposten op allerlei evenementen ben ik beginnen beseffen dat ik of elke andere leek helemaal niets kan buiten wat wondverzorging en verbanden leggen. En tijdig de ambulance bellen. Voor thuis: hibicet, zeep, wat plijster, niet klevende verbanden en voldoende co-flex. In onze auto's het zelfde + israelisch verband. Op reis naar afrika neem ik meer mee, maar dat is omdat er daar vaak geen steriele zaken voorhanden zijn. Wat ik meeheb laat ik daar ook steeds achter. Zou wel graag een hechtcursus volgen, dat lijkt me nuttig.
 8. Mooie oogst maar het merendeel wat te vroeg geoogst vrees ik. Wij hebben het vooral voor buttercup en butternut, qua smaak de beste.
 9. Klopt niet, aangezien het volumegewicht hoger ligt dan je echte gewicht. Ga de berekening niet helemaal uit de doeken doen, maar je moet rekenen op 20,13 lb voor deze afmetingen. Voor Belgi├ź komt daar nog 1.7% invoerrechten en 21% BTW bij + een inklaringsfee te betalen aan DHL, de post of wie ook de inklaring doet van je pakket. Dat kost typisch rond de 15 euro...
 10. Ik ben wel geinteresseerd, maar waar zouden ze moeten opgehaald worden? Want ik moet wel mijn brandstofverbruik mee in overweging nemen natuurlijk...
 11. Geldt die gratis verzending ook voor verzending naar Europa?
 12. Klopt, die prijs valt goed mee, tot wanneer je vervoers-en douanekosten bijtelt.
 13. Ziet er leuk uit maar ik bedoelde eigenlijk iets anders http://www.allamericancanner.com/allamerican921pressurecanner.htm
 14. Een wecketel is toch gewoon een oversized kookpot? Onlangs een 20-liter tweedehands ding gekocht voor 12 euro. Doet perfect zijn werk.ben nu op de uitkijk naar een canner, maar dat is moeilijker (of heel duur) te vinden... Edit: wat Raycoupe zegt :-)
 15. Heeft er iemand ervaring met Nomad rugzakken? Specifiek die die vandaag op Ibood staan dan... http://www.ibood.com/health-beauty-be/nl/product-specs/4039/9197/nomad-topaz-tour-pack-30l.html
 16. Behalve als het hybride planten zijn natuurlijk. Eigenlijk te gek, peper is zowat de makkelijkste vrucht om te kweken.
 17. Zat ook met dit idee, maar vind geen bruikbaar sloophout, dit moeten echt wel mooie pallets geweest zijn, of heb je het hout eerst geschaafd?
 18. Wij zijn peperfreaks. We hebben elk jaar minstens 15 verschillende soorten staan, in de serre en buiten. Wat voor ons veruit het best werkt is drogen en dan luchtdicht bewaren. Invriezen vinden we maar niets en opleggen verandert de smaak. Als we er nodig hebben halen we er enkele uit de "bokaal" en wellen ze een half uurtje in lauw water. Zijn net vers dan. Nu we een kleine roker hebben ga ik daar mee aan de slag gaan, chipotle style.
 19. In onze streken is het zo goed als onmogelijk voedsel in de buitenlucht te drogen. Heb het al enkele keren geprobeerd. Wij hebben een cheapo droger van Severin, doet zn werk goed.
 20. In volgorde van belangrijkheid: DEET ( en afhankelijk van waar die jungle ligt: malariapillen) breedspectrumantibioticum Middel tegen diarree Co-flex een machete Voor een weekje zal dit wel volstaan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...