Ga naar inhoud

mr mayhrm

Lid
 • Aantal items

  143
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mr mayhrm's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

197

Community reputatie

 1. Top tas zonder twijfel, heb hem in het zwart. Of je er voldoende inkrijgt om drie/vier dagen mee te overleven hangt af van wat jij denkt waar je behoefte aan hebt. Voor mij zou hij zeker te klein zijn.
 2. My 2 cents: Is meer een GHB dan een BOB niet? Die ducktape kan compacter opgerold worden 7 aanstekers? Wat ga je doen met die WD40? Ik mis een tarp. Ik zou ipv een wegwerpponcho een kwalitatiever en warmer iets in je tas steken. Wc papier. Heb je medicijnen bij? Iets tegen koorts en wat loperamide kunnen echt het verschil maken. Succes ermee! Welke tas is het trouwens?
 3. Knap. Spijtig genoeg groeit hier geen ceder en met eik of beuk zal dit niet lukken vrees ik. Met welk inheems hout zou je dit kunnen gebruiken?
 4. mr mayhrm

  Nieuw speeltje

  Als je beiden in je handen hebt gehad dan weet je het wel. Met zo'n 5 hak je een boompje om, of wring je als het moet een autodeur open. Zijn echt onvergelijkbaar. En nu trek ik het bos in, met mijn Mora.
 5. Klopt, had ik niet mogen zeggen, al vind ik wel dat het aantal posts dat iemand heeft geplaatst niet representatief is voor de waarde die aan zijn mening kan toebedeeld worden. Weet je, ik heb Finca en zijn posts net onder de negeerknop geduwd. Ik ga me in dit topic ook niet meer vertonen. Zo stoor ik me er niet meer aan en kan de rechtse helft van de medepreppers hier rustig zijn ding blijven doen. Zonder "dissidente" meningen want die worden hier blijkbaar niet gewaardeerd. Prep ze, kameraden.
 6. Mjah, ik dacht dat jij over mijn aantal posts was begonnen, en niet ik? Het is maar een post of vier terug hoor, kijk het nog eens na. Maar ok, we zullen terug on topic gaan, laat je maar gaan met je gewauwel, ik zal het proberen te negeren.
 7. Kan allemaal best zijn beste Finca, maar... Ten eerste ben ik hier niet om een maximaal aantal posts aan te halen, dat interesseert mij namelijk niet. Ben hier om te leren en af en toe iets te laten weten over wat ik denk interessant te zijn voor mede-preppers. Ten tweede spreek ik wanneer ik dat wil, en ik weet zeer zeker dat ik niet de enige ben die zich stoort aan jouw gestook betreffende asielzoekers of gelukszoekers of elk ander eufemisme dat jij er aan wil geven. Ten derde zie ik die headlines waar jij over spreekt helemaal niet, althans niet in Vlaanderen. Misschien is de hysterie in Nederland groter, dat kan. Kan alleen spreken over de Vlaamse media. Maar bon, ik ga ook niet zoeken naar obscure websites om toch maar mijn dagelijks quotum post te halen. Misschien is het wel een goed idee om eens een poll te houden onder de forumleden over het bestaansrecht van jouw topic, want dat is het uiteindelijk toch.
 8. Finca, is het niet goed geweest nu? Het wordt vermoeiend. Ga een frisse neus halen. Ga preppen. Dit heeft geen zin, niemand reageert op je linkdumps, niemand leest je links zelfs vermoed ik... Ik begrijp dat je je zorgen maakt en dat je dat met de medewereld wil delen maar ik vind dat je overdrijft. Wees constructief, stel oplossingen voor, help mensen. We hebben hier helemaal niets aan hoor, wie slecht nieuws wil lezen zal het zelf wel vinden op het interwebz.
 9. Kijk, het merendeel van die mensen gaat sowieso asiel krijgen en hier blijven. Ik denk dat het beter is ze zo snel mogelijk de kans te geven zich te integreren, en dat doe je niet door ze ergens in niemandsland te parkeren. Ik zeg niet dat je moet staan lachen en juichen neen, we zitten ermee, deels door onze eigen schuld nota bene, en we moeten verder proberen er het beste van te maken. En qua stigmatisering, kijk eens goed naar wat je hebt geschreven over verkrachtingen en je malloot.
 10. Ja kijjk, scholen zijn er in onze Nederlanden overal in de buurt, en gelukkig maar. "Malloten"zitten er overal, ook tussen "ons volk". Ik ben van mening dat je in deze gevallen even niet naar bezorgde burgers moeten luisteren, want dan komt er helemaal nergens een opvangcentrum. Jouw reactie is een typische NIMB, en naar mijn aanvoelen verwerpelijk. [mod] NIMB staat voor Not In My Backyard (ws niet voor iedereen duidelijk) [mod]
 11. Dat klopt helaas. Iets of wat terrorist met meer dan een enkele hersencel haalt zo een vliegtuig neer. Ingecheckte bagage en cargo wordt niet of amper gecontroleerd maar owé als men een vergeten nagelschaartje in je handbagage vindt...
 12. Maar als er niemand consumeert zit je daar met je productie natuurlijk... Vind het een zeer interessant artikel. Ben evenwel niet econoom henoeg om alle veronderstellingen naar waarde te kunnen schatten. Tot nu toe had ik het hele vluchtelingenprobleem vooral uit humanitair oogpunt bekeken.
 13. Ik geef mijn herder veel liefde, wandelingen en lekker eten, andere mensen gaan bijten wil ik niet stimuleren. Ik verdedig mezelf wel.
 14. Om te beginnen door een juiste diagnose te stellen, iets wat een leek niet kan. Soit, zinloze discussie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...