Ga naar inhoud

mr mayhrm

Lid
 • Items

  143
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mr mayhrm's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

197

Reputatie

 1. Top tas zonder twijfel, heb hem in het zwart. Of je er voldoende inkrijgt om drie/vier dagen mee te overleven hangt af van wat jij denkt waar je behoefte aan hebt. Voor mij zou hij zeker te klein zijn.
 2. My 2 cents: Is meer een GHB dan een BOB niet? Die ducktape kan compacter opgerold worden 7 aanstekers? Wat ga je doen met die WD40? Ik mis een tarp. Ik zou ipv een wegwerpponcho een kwalitatiever en warmer iets in je tas steken. Wc papier. Heb je medicijnen bij? Iets tegen koorts en wat loperamide kunnen echt het verschil maken. Succes ermee! Welke tas is het trouwens?
 3. Knap. Spijtig genoeg groeit hier geen ceder en met eik of beuk zal dit niet lukken vrees ik. Met welk inheems hout zou je dit kunnen gebruiken?
 4. mr mayhrm

  Nieuw speeltje

  Als je beiden in je handen hebt gehad dan weet je het wel. Met zo'n 5 hak je een boompje om, of wring je als het moet een autodeur open. Zijn echt onvergelijkbaar. En nu trek ik het bos in, met mijn Mora.
 5. Ik geef mijn herder veel liefde, wandelingen en lekker eten, andere mensen gaan bijten wil ik niet stimuleren. Ik verdedig mezelf wel.
 6. Om te beginnen door een juiste diagnose te stellen, iets wat een leek niet kan. Soit, zinloze discussie.
 7. Terechte woorden. Vraag me oprecht af wat wij als leken met al die shizzle kunnen doen. Ben zelf EHBO-er, opgeleid, met badge en al! En net door die opleiding te volgen en regelmatig mee te gaan naar hulpposten op allerlei evenementen ben ik beginnen beseffen dat ik of elke andere leek helemaal niets kan buiten wat wondverzorging en verbanden leggen. En tijdig de ambulance bellen. Voor thuis: hibicet, zeep, wat plijster, niet klevende verbanden en voldoende co-flex. In onze auto's het zelfde + israelisch verband. Op reis naar afrika neem ik meer mee, maar dat is omdat er daar vaak geen steriele zaken voorhanden zijn. Wat ik meeheb laat ik daar ook steeds achter. Zou wel graag een hechtcursus volgen, dat lijkt me nuttig.
 8. Mooie oogst maar het merendeel wat te vroeg geoogst vrees ik. Wij hebben het vooral voor buttercup en butternut, qua smaak de beste.
 9. Klopt niet, aangezien het volumegewicht hoger ligt dan je echte gewicht. Ga de berekening niet helemaal uit de doeken doen, maar je moet rekenen op 20,13 lb voor deze afmetingen. Voor Belgiƫ komt daar nog 1.7% invoerrechten en 21% BTW bij + een inklaringsfee te betalen aan DHL, de post of wie ook de inklaring doet van je pakket. Dat kost typisch rond de 15 euro...
 10. Ik ben wel geinteresseerd, maar waar zouden ze moeten opgehaald worden? Want ik moet wel mijn brandstofverbruik mee in overweging nemen natuurlijk...
 11. Geldt die gratis verzending ook voor verzending naar Europa?
 12. Klopt, die prijs valt goed mee, tot wanneer je vervoers-en douanekosten bijtelt.
 13. Ziet er leuk uit maar ik bedoelde eigenlijk iets anders http://www.allamericancanner.com/allamerican921pressurecanner.htm
×
×
 • Nieuwe aanmaken...