Ga naar inhoud

AlphaMale

Lid
 • Aantal items

  87
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

AlphaMale's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

33

Community reputatie

 1. Ook net gelezen inderdaad. Ben benieuwd wat de motieven zijn, ie. weer geloofskwestie?
 2. Verhoudingsgewijs zijn de worsten niet goedkoper: AH = Unox Frankfurters 300gr (á 2,72) voor omgerekend 1,36, Hoogvliet = Struik Frankfurters 560gr voor 1,00 Qua smaken kan ik er weinig over zeggen, deze had ik nog niet in mijn collectie. Rest is inderdaad wel aanlokkelijk. Soepen, Smac, gehaktballetjes, pastei, ragout...
 3. Bij de Aldi zijn de bockworsten in de aanbieding, 3x 240gr voor 3,99. Bij de Hoogvliet (Midden Nederland) zijn de Struik bockworsten, Frankfurters, knackworsten en hotdogs in de aanbieding, 2 blikken van 560gr voor 2,-. Toch maar wat extra vlees inslaan, september komt snel dichterbij
 4. Het blijft een broeinest van extremisme. Gelukkig was het geen bijster handig figuur: http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3973347/2015/04/22/Politie-verijdelt-aanslag-op-kerken-in-Parijs.dhtml http://www.france24.com/en/20150422-man-planning-terror-attack-churches-arrested-paris/
 5. Zo zie je maar, iedereen heeft verschillende ervaringen. Heb zelf twee paar Lowa's, de Khumbhu die met mij de halve wereld al over gevlogen is en nog steeds niet versleten is na vele kilometers door steden, woestijnen en rots- cq. berggebieden. Tweede paar is de Lowa Ticam, een stuk onderhoudsvriendelijker en degelijker/steviger. Maar zoals Prepass zegt, goed bedenken wat je ermee gaat doen. Dan kan je al heel wat afschrijven en focussen op het juiste type.
 6. Mee eens, Obama (en enkele voorgangers) probeert zoveel mogelijk aan te sturen op een globale oorlog lijkt me. Ze initiëren overal oorlogen, al dan niet onder valse voorwendselen. Maar goed, hun focus op werelddominantie zal toch ook een keer gebroken moeten worden.
 7. AlphaMale

  US defensie

  Indien inderdaad waar dan is het behoorlijk zorgwekkend. Een ouder fragmentje van Tonight with John Oliver over Amerikaanse nukes. Het Amerika dat zich druk maakt om Russische en Chinese kernraketten, maar zelf op een vat buskruit leeft:
 8. Iets beweren zonder onderbouwing kan iedereen. Ben er in den beginne zelf ook een keer de fout in gegaan, eerlijk is eerlijk, maar kon de opmerking daarover wel waarderen. Onderbouwing tenzij ik aangaf dat het mijn mening is. In dit geval dus: "Voor zover mij bekend,...". Maar goed, dat ie nog niet gevonden is is overal wel te lezen http://www.ad.nl/ad/nl/30360/verdwenen-vlucht-MH370/article/detail/3893569/2015/03/10/Aangespoeld-servetje-doet-hopen-op-nieuws-MH370.dhtml. Tenzij jij het tegendeel kan bewijzen! En in jouw linkjes -als we toch bezig zijn- wordt vaak gesproken over de mening van een onderzoeker of mede-piloot. In de CNBC link staat zelfs duidelijk "'Rogue pilot' seems likeliest theory". En dan moeten wij dat voor waarheid aannemen van jou?
 9. Graag een bronvermelding. Voor zover mij bekend, hebben ze MH370 nog steeds niet gevonden en de piloten zullen ook geen verklaring meer afleggen. Het kan altijd nog een kaping zijn geweest.
 10. Wat ik had gelezen, is er een Mirage gevechtsvliegtuig op af gestuurd voor mogelijke ondersteuning. Deze kwam echter net te laat aan bij t vliegtuig. Zou de bron moeten opzoeken, ik heb teveel sites afgestruind.
 11. Zeestraten... is dat iets voor een stratenmaker op zee? Wel apocalyptisch overigens, de ondergang van de Zwarte Zee!
 12. Ik stem op 2, 3 (hoort bij de charade), 4, 5 (teveel mensen helaas nog steeds) en 9 (zo niet dan toch) Of ben ik nu te optimistisch?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...