Ga naar inhoud

CrossbowClan

Lid
 • Items

  934
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door CrossbowClan

 1. @elloco999 dankje voor de tip. Als kerstcadeautjes heb ik al besloten de Woodstove + 2 L. Billy-kettle (3x) te kopen, waarmee mijn budget voor kerst wel zo'n beetje op is. Maar de Anker staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstje.
 2. Dag hakin9, hoe wordt je bevoegd instructeur van de Hofs-methode? En mocht je eens een workshop geven hoe duur wordt dat dan? Gr. en suc6, Martin.
 3. Ik zoek al een tijdje de film "Au long de la riviere Fango" met Gerard Depardieu en Jeanne Moreau. Ik zoek een site vanwaar ik hem kan downloaden. Wie weet waar dat kan?
 4. Deze heb ik ook en is inderdaad een kwalitatief goede jas waarin je altijd droog blijft en waarmee ik het de laaatste winters niet koud heb gehad. Het enige nadeel van de jas is het aantal zakken. In de buitenjas zitten geen binnenzakken, je hebt alleen twee binnenzakken als ook het fleece-gedeelte erin zit... maar die kun je niet sluiten met een rits of knopen.
 5. @rescue, is de uitgebreide training waarover je praat ook te volgen door medische leken zoals ik?
 6. @Ronin Kogaratsu bedankt voor de link... daar hebben ze interessante spullen. Ik vind vooral de boots (Magnum), de pannenset voor 12 euro, en de broeken aanlokkelijk. Over die broeken heb ik twee vraagjes, hoewel ik natuurlijk niet weet of jij met die modellen ervaring hebt, maar toch. Waarom is de Helikon-Tex CPU 8 euro duurder dan de Helikon-Tex SFU? Bij de specs zie ik geen echte indicatie voor het prijsverschil. Kun je mij vertellen hoe snel deze broeken drogen? Gr. en suc6, Martin.
 7. @Novitamya zeg je nu echt dat wanneer je zou stoppen met roken je ook stopt met drinken (water,thee,koffie,fris,sappie)? En dat je dat dan zolang volhoudt tot je dood gaat door uitdroging. Het moet haast wel zo zijn dat ik dat helemaal verkeerd begrijp, want anders geloof ik er geen snars van. Volgens mij ga je vanzelf weer drinken zogauw de dorst groot genoeg is.
 8. @AWOL dat is allemaal erg duidelijk en maakt het zeker mogelijk voor een leek om dit filter op een correcte manier te gebruiken. Misschien kun je er voor alle duidelijkheid nog bij vermelden dat het filter ook geen zoet water maakt van zout water... maar dat merken ze toch snel genoeg.
 9. @Loreen kijk uit met die zogenaamde "waterdichtheid" van de Z3 Compact. Uit ervaring van een vriend blijkt die alleen spatwaterdicht te zijn, valt ie in het water dan moet je hem er echt razendsnel uithalen. Een telefoon is pas echt 100% waterdicht als die IP68 gekeurd is (of hoger)... en dat is volgens mij geen enkele smartphone die in NL verkocht wordt. Ik heb lang gezocht naar een echt waterdichte smartphone en ben uitgekomen bij de MANN ZUG3+ voor minder dan 250 euro. Een zeer robuuste telefoon en door mij zelf getest... 30 min. op de bodem van de regenton bij de buren. Echt 100% waterdicht. Gevolg...Crossbow Clan heeft eenzelfde telefoon. Gr. en suc6, Martin.
 10. Dankjewel ik zal je raad ter harte nemen en eens googelen waar ik dat in de buurt zou kunnen leren, met de kinderen natuurlijk.
 11. Wanneer iemand een wond bij zichzelf moet hechten, bijvoorbeeld in boven- of onderarm of op een moeilijk bereikbare plaats op het lichaam, vindt je dit dan nog steeds geen goede oplossing? Ik kan zelf niet hechten en heb er weinig kennis van, maar het lijkt me zeer lastig om mezelf te hechten met slechts een hand. Graag je mening, want die is me waardevol.
 12. @JJ&A ik heb die eerste pagina gelezen, maar daarvan woont geloof ik niemand fulltime in een camper ofzo. Volgens mij zijn dat meer (gepensioneerde) mensen die driekwart deel van het jaar op vakantie zijn met hun camper, maar ook een woning hebben. Dus ik begrijp de link niet zo goed, en ga echt niet dat hele forum doorspitten. Gr. en suc6, Martin.
 13. Hoi, heb je nu een postadres of een briefadres nodig? Al eerder gevraagd door @jobs, geloof ik... wat is het verschil tussen beide?
 14. Dankje voor je moeite. Is Old School de naam van de club? Of kan ik dat vinden in een eerdere post?
 15. Als je hem dat zou willen vragen... graag!!! We zullen je vertrouwen niet beschamen. Gr. en suc6, Martin.
 16. Wij wonen in Rotterdam, dus om elke week naar Hilversum te rijden is te ver... ook qua benzinekosten helaas. Mocht je iemand kunnen aanbevelen (in de buurt van) Rotterdam dan lees ik dat graag natuurlijk. Jammer, want ik zou je graag als trainer van m'n kids zien. We hebben elkaar slechts één keer ontmoet en toen heb ik gezien en zelf ervaren hoe bekwaam, duidelijk en rustig je dingen uitlegt. Zo'n benadering is noodzakelijk bij kinderen. Nu ga ik een aanname doen (aannames zijn dodelijk zeggen we op het werk) maar ik denk... Jij zou een prima leraar zijn, juist voor absolute beginners/kinderen omdat je van vele markten thuis bent en kunt bogen op een jarenlange ervaring/training. Gr. en suc6, Martin.
 17. @Ronin Kogaratsu het filmpje werkt toch... zeer interessant, maar vereist dat niet jarenlange training?
 18. Helaas... het filmpje werkt niet. In welke stad geef jij je lessen? Zijn die lessen ook geschikt voor een meisje van 12? Geef je ook les in het omgaan met een Kobutan-stick?
 19. @Ronin Kogaratsu ik heb niet alle posts gelezen, maar over welke stijl van de Penchak Silat hebben we het hier? Er zijn 109 verschillende stijlen voor zover ik weet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...