Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Paratoi

Lid
 • Aantal items

  95
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

103 Uitstekend

Over Paratoi

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Paratoi

  GetOut

  Bedankt voor de tip! Ziet er wel interessant uit.
 2. Een jaar geleden werkte het bij mij perfect, vandaag niks binnen gekregen. Zelfde telefoon, zelfde providers en zelfde locatie.
 3. Gisteravond vroeg mijn vrouw "waar zit jij nou naar te kijken"? Zat op mijn tablet deze https://www.youtube.com/watch?v=MRes1zks3DM te kijken. (voor de tweede keer) Ik legde het kort uit, "Oh" zij ze. In haar ogen las ik "wat een onzin". Vanmorgen kwam om ze 10:15 uur koud en doornat terug van sporten. Daarna wassen met warm water uit een fluitketeltje. Weet je nog waar ik gisteren naar zat te kijken vroeg ik later bij de koffie..............
 4. Jansport D2, tja...... Twee wieltjes eronder en je kunt ermee naar de huishoudbeurs.
 5. Hier in Zaandijk was het ook zwart. Toch wel vreemd hoor als overal het licht uitgaat......... Houtkachel stond overigens al te loeien en de noodverlichting stond in de startblokken klaar voor gebruik. Nu weer lekker verder met een filmje.
 6. Tja een oorlogsverklaring van NK. Ik ga me pas zorgen maken als ze toenadering zoeken voor vredesbesprekingen.
 7. Is even bellen niet veel directer, sneller en eenvoudiger? Tenminste dat vraag ik me dan weer af.
 8. Leef je droom! Hoe dit verder gaat uitpakken is een avontuur, maar hij zal nooit spijt krijgen dat hij het niet heeft gedaan.
 9. Zaterdag 28 juni heeft de Aldi weer waterdichte tassen in de aanbieding voor weinig. http://www.aldi.nl/aldi_waterdichte_tas_48_5_859_8770.html Ik heb er zelf ook een paar en gebruikt tijdens kanokampeertrektochten in Canada. Kwaliteit is vergelijkbaar met Ortlieb. [ATTACH=CONFIG]11150[/ATTACH]
 10. Goed we zijn 100 (honderd) pagina's verder. Kan er inmiddels een conclusie getrokken worden wat nu het beste dunschillertje voor de preppert is?
 11. Wolfgang Aldi telefoon met 2 sim kaarten: allebij ontvangen.
 12. Paratoi

  Cold steel srk

  Heb zelf een tijdje zitten dubben tussen de Coldsteel SRK en de SOG Seal Pub Elite http://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-sog-seal-pup-elite-mat-lemmet-kydex-foedraal.htm Uiteindelijk gekozen voor de SOG vanwege het geringere gewicht. Messen is echt iets persoonlijks, volg je gevoel dan komt het vast wel goed. Groet, Paratoi
 13. Vanavond om 22:50 uur de film Take Shelter op Nederland 3. IMDb noteert een redelijke 7,5. Film is al eens op een lijstje over prepfilms hier op het forum langsgekomen. http://www.filmtotaal.nl/recensie.php?id=25543
 14. Paratoi

  Swisschamp

  Dat is geen mes, dat is een reclamebord van Wenger wat er allemaal in een mes zou kunnen zitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...