Ga naar inhoud

Paratoi

Lid
 • Aantal items

  151
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Paratoi's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

153

Community reputatie

 1. Wie ben jij eigenlijk? Is dit voor een tv-programma. Vertel eens wat over jezelf. Het is nogal een onderneming waarmee je bezig bent. Zal ik anders voor het vertrouwen alvast 10% aan je overmaken?
 2. Er zijn slechts enkele 100% waterdichte rugzakken. Ook een regenhoes helpt maar beperkt. Als het echt met bakken uit de lucht komt loopt het water met name aan de rugzijde naar binnen. Zelfs als de stof waterdicht is dan loopt er water naar binnen via de naden. Voordat ik een echte waterdichte rugzak had hield ik mijn spullen droog door een binnenzak te gebruiken. Een kanozak vond ik te zwaar. Tijdens trekkings heb ik jaren gebruik gemaakt van een puinzak als binnenzak. Spullen erin en dan de bovenzijde dichtrollen zoals bij een kanozak. Absoluut waterdicht. Als de zak te kort is kun je de zak verlengen met een tweede zak. Bodem afknippen en de zakken over elkaar heen schuiven. Vervolgens met tape aan de binnen en buitenkant de zakken verbinden.
 3. Eerst dacht ik: sla een raam in en zwem naar de volgende halte. Bij nadere beschouwing zie ik dat het water buiten de metro zelfs nog hoger staat en voorbij stroomt.
 4. Zo hé. Dringend advies of 10.000 mensen in Maastricht even hun huis willen verlaten. Je huis verlaten is niet leuk maar wat tref je aan als je terug mag?
 5. Vond het gisteren heel droevig om te zien hoe een ouder echtpaar uit een monumentale oliemolen gered moest worden. Het water stond echt tot aan hun schouders. Tijdens noodsituaties verwijst de overheid je naar de webpagina van de veiligheidsregio. Heb eens gekeken naar wat daar nu te vinden is. Een soort van livelog met de stand van zaken. Ook wordt er verwezen naar L1, de calamiteitenzender. Als ik doorklik kom ik daar inderdaad en luister nu naar gezellige muziek...... Kun je je huis niet verlaten dan moet je een telefoonnummer bellen. Ik lees echter op de NOS app dat dat telefoonnummer nog geen nummer heeft. Lekker dan. Je bent dus toch weer op jezelf aangewezen dan.
 6. Yo, is het iemand opgevallen dat er wat gaande is in Zuid-Limburg? Evacuaties, stroomuitval, huizen die vollopen, mogelijk doorbraak van een waterbuffer. Of heeft dit niets met preppen te maken? Vind het gewoon eng stil.
 7. Nou lekker dan… Het is inderdaad te hopen dat Hier in huis geen IoT devices/ of domotica meuk. Maar ja, ik hang wel af en toe een Google Chromecast aan de tv om een tablet te streamen. Daar zou het dus al fout kunnen gaan. Zitten we gewoon niet in een fuik waar we nooit meer uit komen?
 8. Hoe stuurt een tv via een coax kabel naar Google dat je twee broodjes hebt geroosterd?
 9. Hahaha ja inderdaad. Het leek wel een soort noodstop.
 10. Beste @Paraatpaal, Dank je wel voor deze toevoeging! Een heel handige knop om onderscheid te kunnen maken als daar behoefte aan is. Top en nogmaals bedankt. Groet, P.
 11. Zelf geen ervaring meer met prikblikjes. Maar hier een review.
 12. Nou dat is ook toevallig. Ik zat er gisteren aan te denken om mijn 2 liter pakken Bar le Duc water te vervangen en/ of te testen. Vond een supermarkt prijzen scanner. Kijk hier eens. Dirk zit vandaag op € 0,79 per pak. Proost!
 13. Leuke post/draadje! Eindelijk weer eens wat anders dan dat geneuzel over de Chinese griep.
 14. Ik heb er 3 in mijn woning geplaatst. Eentje boven de Cv-ketel, eentje onder de trap tussen de begane grond en 1e verdieping en eentje in m'n werkkamer i.v.m. de pc die wel eens een nachtje aan blijft staan. Op de batterijen schrijf ik de datum van plaatsing. 1x in de 3 a 4 maanden middels de testknop even kijken of ze het nog doen. Visueel altijd te zien door het rode ledje dat elke minuut oplicht. Ik test ze ook als ik vier weken of langer op vakantie ben geweest. Merk: First Alert. CO2 meter is ontbreekt nog........
 15. Ja. Afgelopen zaterdag m'n eerste shot gescoord. Zondag beetje pijnlijke bovenarm. Soortgelijke reactie als met een DTP vaccinatie. Zojuist een paar kilometer gezwommen en alles weer lekker soepel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...