Ga naar inhoud

preppie&kokkie

Lid niveau 2
 • Aantal items

  281
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

preppie&kokkie won de laatste dag op 14 februari

preppie&kokkie had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

preppie&kokkie's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

156

Community reputatie

 1. Hoi ik zit te twijfelen om mijn smartphone wat minder te gaan gebruiken. Wil eigenlijk terug naar een old school Nokia 3210 of iets dergelijks. Iemand ervaring en of een suggestie voor een simpel toestel zonder GPS Bluetooth en alle andere tracking methodes. Ik ben me ervan bewust dat een gewone mobiel ook te traceren is. Thx!
 2. Ik speel met de gedachten om een stuk recreatiegrond te kopen in Duitsland. Met als uitgangspunt een BOL en wellicht leuk voor de toekomst. Grond is uiterst betaalbaar. Regio Harz is een heerlijk gebied. Wat mij tegenhoudt is het feit dat je wellicht zeer spoedig zonder vaccinatiepaspoort de grens niet meer overkomt. Verder lees ik over recreatiegrond diverse verschillende zaken. Wie heeft er een link naar de voorwaarden van Duitse recreatiegronden? Wie heeft er ervaring met een extra stukje recreatiegrond in Duitsland. Wil mijn huidige woning momenteel gewoon behouden. Heb wellicht wat op het oog echter zonder water en stroom. Wel met een klein huisje wat opgeknapt mag worden.
 3. https://www.shop-breinbauer.com/shop/article_2/1-kg-100%25-Vitamin-C-Pulver%2C-Ascorbins%C3%A4ure%2C-E300%2C-NON-GMO%2C-feingepulv..html?sessid=PlCsstPoVMnB7TOtLg7D5DZoJeUNIcGDgZlzJrsAOQlzD6kcWsvCoxAnOIv9SfvI&shop_param=cid%3D4%26aid%3D2%26
 4. Een nobel streven, echter zitten er wat haken en ogen aan: Tanken doen we dan wel in de buurlanden waar het nu al veel scheelt... Volgens mij is de wegenbelasting, hoogte van de accijns in de brandstoffen en maatregelen als BPM nu al niet conform de wetgeving met de buurlanden.. Wellicht is een wegenvignet voor alle buitenlandse reizigers wel een goed idee om de staatskas te spekken..(Ik bedoel om weer wat geld te genereren om uit te geven) Vergeet de oldtimer gerelateerde bedrijven niet, die dadelijk op de fles gaan..Veel van deze mensen zullen ook een uitkering moeten krijgen
 5. Ik heb ook houtkachels in huis staan en ik stook alles. Als je inderdaad gemengd stookt is er niets aan de hand. Vochtig hout geeft meer aanslag dan wat dan ook. Gewoon zorgen dat je een mooi vol gloeiende massa hebt en dan rustig aan wat erbij gooien Niets aan de hand..
 6. Ik ben wel benieuwd naar de voedingswaarden..
 7. Ik denk dat een 4wd quad betaalbaarder is..
 8. Kun je met deze omgekeerdeosmose Zoutafscheidings filter ook gewoon slootwater drinkbaar maken? Of zijn deze alleen bedoeld als zeewaterfilters!
 9. Mrsjones..Welke brandstof? Je mag me details op PM zetten!
 10. Overrulen..Zodra je jezelf als prooi weggeeft trigger je de aanvaller alleen maar meer.. Run forrest run and get caught.. Zodra hij uiit zijn auto is, "bewusteloos"rijden..
 11. Voor de zekerheid de houtvoorraad maar eens aangevuld met 10 kuub
 12. Dik ding.. Ik ben altijd wel gecharmeerd geweest van deze:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...