Ga naar inhoud

preppie&kokkie

Lid
 • Aantal items

  272
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

preppie&kokkie's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

133

Community reputatie

 1. Of je ziet iets niet wat er wel is. Overigens is waarneming volgens onderzoek van de TU overigens ook subjectief. Zuivere, natuurgetrouwe, pure waarneming bestaat niet. Dat wat we zien – ons beeld van de directe omgeving – is een en al interpretatie, vervorming, invulling, opvulling en aanvulling. Vrijwel alles wat we zien, is er niet echt. Een promotieonderzoek aan de TU Delft werpt nu een nieuw licht op waarneming.
 2. Conclusie: Als je het ziet wat hier aan het gebeuren is,dan zie je het! Als je het niet ziet dan zie je het niet.
 3. Je kunt het ook omdraaien.. stel dat 10% wat hij @doomzegt wel enige vorm van waarheid heeft, dan telt een gewaarschuwd mens toch voor twee? Vraag me oprecht af waar u dan ongesubsidieerde waarheid vergaart? zou graag ook zo’n lijstje zien. Daar ben ik oprecht heel benieuwd naar.
 4. Ik speel met de gedachten om een stuk recreatiegrond te kopen in Duitsland. Met als uitgangspunt een BOL en wellicht leuk voor de toekomst. Grond is uiterst betaalbaar. Regio Harz is een heerlijk gebied. Wat mij tegenhoudt is het feit dat je wellicht zeer spoedig zonder vaccinatiepaspoort de grens niet meer overkomt. Verder lees ik over recreatiegrond diverse verschillende zaken. Wie heeft er een link naar de voorwaarden van Duitse recreatiegronden? Wie heeft er ervaring met een extra stukje recreatiegrond in Duitsland. Wil mijn huidige woning momenteel gewoon behouden. Heb wellicht wat op het oog echter zonder water en stroom. Wel met een klein huisje wat opgeknapt mag worden.
 5. Hoi Rien even een gedachtengangen over hetgeen je zegt: Positief getest op COVID wil nog niet zeggen dat je daadwerkelijk ook COVID hebt. Onbetrouwbaarheid van de PCR tests. En wie weet is met in dit stadium van vaccinatie nog wel “safe”. Tante van mijn partner was gevaccineerd en twee weken na vaccinatie ook al weer positief getest. ik hoop dat je waar hebt Rien. Heb altijd veel respect voor je berichtgeving.
 6. Wellicht zet deze interessante uiteenzetting wel de zaken in het juiste perspectief.
 7. 🟢 Waarom zoveel vaccin propaganda? 🟢 Waarom verplicht vaccinatie paspoort ? 🟢 Waarom verplichte tests? 🟢 Waarom vrijheidsberoving voor ongevaccineerden? ⛔ Gevaccineerden kunnen ook nog steeds het virus dragen en doorgeven aan anderen. ⚠️ Waar is ons recht op vrije keuze gebleven ?
 8. https://www.internetconsultatie.nl/wetsvoorsteltestbewijzen
 9. Een tweede Neurenberg-tribunaal wordt sinds afgelopen week voorbereid en een class action wordt opgezet. https://commonsensetv.nl/explosief-nieuws-tweede-neurenberg-tribunaal-is-voorbereid/
 10. Hier een lijst van welke landen hun Corona beleid goed op orde hebben.. https://interactives.lowyinstitute.org/features/covid-performance/#rankings
×
×
 • Nieuwe aanmaken...