Ga naar inhoud

wgh-reeper

Lid
 • Items

  25
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  grunn
 • Nieuwsbrief
  Ja

wgh-reeper's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

29

Reputatie

 1. kan goedkoper: http://buitenlucht.eu/crossfire-II-pistool-compound-kruisboog-pijl-kogel-functie
 2. gas bederft niet, net als zout is het een elementair iets, het kan alleen reageren, maar zal niet van zichzelf degraderen o.i.d. het heeft al eeuwen onder de grond gezeten en is daar ook nooit bedorven de verpakking zal het eerder begeven dan de inhoud en de houdbaarheidsdatum is alleen omdat het wettelijk is verplicht.
 3. persoonlijk haal ik mijn mountainhouse bij http://shop.conserva.de/en/ goede levering en zeer uitgebreid assortiment. kon bij https://www.allprepare.com/ geen losse blikken vinden bijvoorbeeld.
 4. @Fox is prima spul om als tarp te gebruiken, dat dekzeil. mn pa gebruikte het altijd om hout mee droog te houden zonder afdak en we hebben het bij tuinfeestjes ook wel gebruikt. is prima waterdicht, maar bij een beetje slijtage gaat ie lekken, tarp gaat denk ik langer mee. voor de budgetprepper zeg ik, zeker doen. jammer dat er bij mij in de buurt geen lidl zit.
 5. Ik denk niet dat je hier Groningers voor kunt "strikken", simpelweg omdat het dan te dicht bij komt. Bij b.v. Doomsday Preppers is de groep mensen veel groter en dan heb je er altijd wel een paar bij die "15 minutes of fame" willen ervaren. Wij Groningers zijn daar denk ik te nuchter voor en de groep die je nu aanspreekt is veel kleiner. Op zich lijkt het mij wel leuk om aan zoiets mee te doen, maar al zou het slechts op de radio komen, er zullen waarschijnlijk wel mensen zijn die je aan je stem herkennen. Ik zie mijzelf als een "practical prepper" en een van de dingen die daarbij hoort is operationele geheimhouding. Dat houd voor mij iig in dat ik niet met m'n bakkes op de buis wil mbt preppen en dat ik slechts een zeer beperkt gezelschap summiere info geef over wat ik doe aan preppen.(en dan alleen om hun ook aan te sporen) Mijn inziens heb je dus weinig kans dat het van de grond komt.
 6. Mijn BUV is een fiets, simpelweg omdat ik geen rijbewijs heb. Daarbij vermoed ik dat de brandstofvoorziening een van de 1e dingen is die de overheid ons zal afnemen en dan heb je niet zoveel meer aan je mooie auto. Zit er echter wel stevig over na te denken een bootje aan te schaffen, kunnen "ze" me ook niet bereiken vanaf de wal
×
×
 • Nieuwe aanmaken...