Ga naar inhoud

GeTi

Lid
 • Aantal items

  69
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  nog niet daar waar ik zijn wil

GeTi's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

15

Community reputatie

 1. Wie dacht dat de de omwenteling na 21/12/12 rustig verlopen was, heeft na het bekijken van deze webpage toch een iets ander gevoel. (ik in ieder geval zeker) http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=3733:grijze-dag-nee-hoor-we-hebben-twee-zonnen-video&catid=35:universum&Itemid=48 Mij benieuwen wanneer dit op het NOS komt. Groet, Rustbrenger (of misschien nu Onruststoker)
 2. Zeespiegel schijnt te stijgen --> http://www.rijkswaterstaat.nl/geotool/waterhoogte_tov_nap.aspx?cookieload=true de afgelopen dagen trekt het water uit onze kust weg (waarheen is mij nog niet duidelijk) opwarming van de Aarde betekent nieuwe IJstijd en laat me uitleggen waaarom ik dit denk: - de Poolkappen smelten waardoor het relatief koudere water in de zee tergecht komt - de Warme Golfstroom wordt hierdoor naar beneden gedrukt - de Polen worden hierdoor kouder gehouden en schuiven in koude ook naar beneden gevolg lijkt mij dat de temperatuur op Aarde gaat afnemen (Bovenstaande uit de film "Day after tomorrow" en ZEEEEEER plausibel) Gr, Rust brenger(ster)
 3. De witte was wordt SCHOOOOOOOON. Voor de bonte was zou ik nog wel de "normale" wasmiddel gebruiken --> soda bijt uit. Voor de rest ben je voor nog geen E 0,35 per 2,5 liter klaar
 4. De dag is nog HEEEEEL lang, Dus ik blijf het nieuws wel volgen op internet. Groet Rust Breng(str)
 5. http://xandrah.wordpress.com/2012/12/18/erg-boeiende-informatie-ex-elite-insider-legt-gedetailleerd-bevolkingsreductieplan-van-elite-uit/ Zeker de moeite om naar te kijken.
 6. Hoi Preppers. Wij zijn er ook klaar voor, gisteren de zaden in de auto gepakt en en de andere dingen. Vandaag even vol tanken,vanavond En als er echt iets gebeurd zijn we weg, wonen te dicht bij zee hier,te laag NAP. Gisteren hoorde ik trouwens dat er 21ste een golf over de aarde komt dat we allemaal van karakte doen veranderen, We zouden allemaal het tegen over gestelde karakte krijgen dan dat we nu zijn. Nou dat word ik een vrek en iemand die nooit meer iets weg geeft. Het is toch om te lachen wat mensen allemaal verzinnen. Moet je nagaan een liefmeneerbeesje wordt een stoutmeneerbeesje:confused: Een slak gaat er als een haas vandoor. We zien het wel vrijdagavond eerst feestje hie op de prepper site. Groet Rust Breng(str) Of dan Onrust Breng(str)
 7. Wij zijn ook van de party. Een feestje kan geen kwaad. Ik hang de slingers wel op Maar dan wel met goed muziek. Groet Rust Brengster
 8. Goedemorgen medepreppers, Ik heb meegeholpen bij een huis in Veghel, waarbij de bouw in oorsprong traditioneel was opgezet, maar de muren zijn i.p.v. bakstenen opgetrokken met strobalen. Eigenlijk is de bouw net als met grote LEGOblokken, de leem, welke met de hand wordt aangebracht, is goed voor de huid en voor iemand met een muzikale achtergrond zoals ik, is het best te doen. Persoonlijk is het niet mijn soort huis, maar als leerobject heb ik er veel kennis en praktijkervaring in opgedaan. Voor meer informatie over dit specifiek huis: http://www.strobouw.nl/Projecten/Binnenland/Veghel Meer over de technische eigenschappen van stro: http://www.strobouw.nl/Technieken/Eigenschappen/ Meer over kenmerken van stro: http://www.strobouw.nl/Technieken/Algemeen/ Brandveiligheidstesten: http://www.strobouw.nl/Strobouw-Extra/Downloads/ Groet, Rustbrenger
 9. Hallo Preppers, http://www.rivendellvillage.org/huisvesting.htm Een huis van stro is meer ons idee. ook veilig bij aardbevingen. Mijn man heeft meegeholpen om er een te bouwen is zo simpel en zo goedkoop. Stro is namelijk afval. Groet RustBrenger(str)
 10. Ik ga nog meer schilderen. en mijn leven wijden aan meer diepgang in mijn leven. Het (is)was wel een roerige tijd, al die vragen en geen antwoorden. Dus tijd tot mezelf te komen( maar niet zo zweverig) geen geit wollen sokken) Groet Rust brenger(str)
 11. Hallo Preppers, Ik zag dit staan op een vrek site. Ga het morgen maken kijken of het iets is , wel met een geur van lavendel erbij. ..Een recept voor de Neerlandshoop en bange dagen Recept voor 2,5 liter zelfgemaakt wasmiddel 40 gram Sunlightzeep 40 gram fijne zilversoda Een scheutje schoonmaakazijn 2,5 liter water Pak een rasp en rasp de Sunlightzeep (40 gram) in een steelpan. Voeg hier een halve liter koud water aan toe. Verhit dit al roerende tot het zeep is opgelost in het water en voeg hierna de soda toe. Giet het mengsel in een emmer en voeg 2 liter heet water toe. Roer het nog even door en laat het een nachtje staan. De volgende dag is het een harde, glibberige massa geworden en kun je het overscheppen in plastic bakjes. Gebruik een wasbolletje om de zeep in te doen in de wasmachine. IK laat het wel weten of het iets is. Groet Rust Brenger(str)
 12. Hallo Preppers, Wat dachten jullie hier van daar willen wij heen. http://fewo.travel24.nl/objekte/815326.php Groet Rust Brenger(str)
 13. Hallo, Maar de olie is toch krachtiger als je echt iets hebt vind ik. Groet Rust Brenger(str)
 14. Hallo Preppers, Wat dachten jullie van Henep olie, zo te maken en voor heeel veel ziekte,s. Uit eigen ondervinding weet ik dat het helpt tegen reuma suikerziekte migrene brandwonden en nog veeeeeeeel meer. Rick Simson ,misschie is dit iets om over naar te denken. http://youtu.be/fd6u6aXJpw8 Groet Rust Brenger(ster)
 15. Hoi de Eekhoorn, Ik zelf neem opschenk koffie mee gewoon water koken thermoskan en koffiefilter en opgieten maar. Zo maken we nu ook koffie ten eerste veel lekkerder en ten tweede veel goedkoper dat die pad,sssssssssssssssss. Groet Rust Brenger
×
×
 • Nieuwe aanmaken...