Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 07/07/21 in alle zones

 1. Heb ik het goed begrepen dat het inmiddels niet meer mogelijk is om te reizen (naar welk land dan ook) zonder Corona-vax-paspoort of Graphene Oxide-doortrokken (en zinloze) PCR test? https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-vakantie/reizen-buitenland
  1 punt
 2. Staat gewoon bij de ANWB vermeld. Ze houden het dagelijks bij per land. Er staat duidelijk vliegverkeer. Of je na je reis nog onder huisarrest moet dat kan je via de kleurenkaart van de Nederlandse overheid uitvogelen.
  1 punt
 3. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1193428433/zo-konden-verdachten-van-aanslag-op-de-vries-binnen-een-uur-worden-gepakt "Slimme ogen volgden vluchtauto Zo konden verdachten van aanslag op De Vries binnen een uur worden gepakt" "De razendsnelle dubbele aanhouding was vooral mogelijk door automatische nummerplaatherkenning en beveiligingscamera’s." Zoals ik al meermaals gezegd heb: bij iedere spraakmakende misdaad hebben ze de daders altijd binnen 24 uur, 48 uur tops. NL is een politiestaat, gelukkig is de politie ons nog goed gezind. (PS: om er geen misverstanden over te laten bestaan; natuurlijk wil ik dat de daders gepakt worden!)
  1 punt
 4. 1 punt
 5. Dat zou geweldig zijn! En ik weet dat zulke dingen een flinke klus zijn. Zelf al zou je niet eens vertalen, maar gewoon typen wat er staat. Ik kan wel snel typen, maar het gaat te snel om te verstaan en daardoor te begrijpen.
  1 punt
 6. Snap ik! Het zit ook vol met technische termen en vaktaal. Ik heb het geluk een studie te hebben gedaan waarbij farmacie ook belangrijk was dus dat helpt een beetje. Ik overweeg om dit interview gedeeltelijk of geheel te ondertitelen, maar dat is wel een flinke klus.
  1 punt
 7. Wat attent van je @Abdars dat je ons vraagt hoe het gaat, ik heb je al een tijdje niet geschreven en toch ben je mij niet vergeten. Ha je word nog wel eens grootgrondbezitter. Prachtig dat je een stuk grond heb gekocht met 90 Olijfbomen, na het oogsten van de olijven ga je het onbewerkt verkopen, of ga je de olijven ook nog verwerken tot Olie??? Wat zijn zo je plannen met de olijven??? Een water put mooi hoe krijg je daar veel water in, in NL maakten mensen vroeger veel gebruik van hemelwater, daar kreeg je de put vaak voldoende mee vol, maar daar kunnen jullie waarschijnlijk geen gebruik van maken, het zal bij jullie minder vaak regenen. Laat je ook leidingen aan boren om grondwater te kunnen winnen. Met het vele zone uren kan je veel stroom op wekken en gebruiken om het grondwater op te pompen, en als je mazzel heb komt er veel Olie uit de grond dan ben je op eens, een Olieboer geworden, en stroomt het geld binnen😃😉. Zonder grapjes. Heeft het ook zin om biologische voedingstoffen en de grond van de olijven te graven, of aan het sproeiwater toe te voegen, om een nog betere en smakelijkere olijven te krijgen??? Ha misschien kamelenmest. Nogmaals bedankt dat je ook mijn vraagt hoe het gaat. Wij ondervinden ook nadeel van de virus uitbraken, je word behoorlijk beperkt in je vrijheden, en we waren van plan een plekje in Spanje te vinden om daar te gaan wonen. Eerst hebben we gewacht op de tijd dat we gebruik konden maken van onze AOW nu hebben we die, en toen begon het net met de covit-19 uitbraak. Wij ondervinden hele fijne contacten onder de preppers, maar in het dagelijks leven ervaren we dat niet dus willen we weg uit NL het is genoeg geweest, willen graag de jaren die we nog hebben graag nog kunnen genieten van vriendelijke lieve mensen, want daar passen wij zeker tussen. Het trieste van ons is dat we al heel wat jaren leven zonder contact met andere mensen te hebben en dat is heel jammer, wij verdienen beter. De gezondheid van mijn vrouw gaat stapje voor stapje vooruit, door het geen we leren van het forum en internet zoek tocht. Verder proberen we van elke dag een feestje te maken, genieten van wat we nog hebben en kunnen, we rijden veel met ons T5-campertje, dat compenseer gelukkig wat het gemis van kinderen, familie en kennissen. Heel mooi dat jullie de mogelijkheden hebben om wat van het leven te maken, geniet ook van elkaar het nu is zeker heel belangrijk de jaren vliegen heel snel voorbij, en je kan het niet meer inhalen, zorg voor veel harmonie en plezier in jullie leven, geniet van gezond voedsel dat maakt je sterk en blij. Dag beste @Abdars mijn maatje en ik wensen jullie veel geluk en voorspoed toe, geef je gezin maar wat fijne knuffels van het fijne forum toe. Met een hele hartelijke groet, Jullie @JJ&A
  1 punt
 8. @Madeliefje ik heb je links verwijderd want off-topic en link dump. @ertzor wat wil je precies bespreken? Wat vind je bijzonder/interessant aan het filmpje. Wat zijn interessante tijdcodes voor mensen die geen idee hebben waar ze naar gaan kijken en geen tijd hebben om anderhalf uur video tot zich te nemen?
  1 punt
 9. Voor wat het waard is: Vroeger (je weet wel, toen alles beter was - maar dat terzijde) nam je een vaccin om jezelf te beschermen tegen een virus. Je maakte een afweging tussen het risico op ziekte, en het ongemak van de vaccinatie. En daarbij was je dan redelijk zeker dat er nagenoeg geen bijwerkingen te verwachten waren. Met covid lijkt hierin verandering te zijn gekomen. Nu neem je het vaccin niet om niet ziek te worden, maar om te helpen covid klein te krijgen (alleen samen ... etc). De zelf niet-ziek-worden factor is zeker nog wel aanwezig, misschien zelfs nog wel dominant. Toch is er nu ook heel duidelijk een maatschappelijke factor in het spel, vaccineren om deel te nemen aan de maatschappij, en het beschermen van de maatschappij tegen de ziekte. Zo is bijvoorbeeld het vaccineren van personen beneden de (ongeveer) 40 jaar tegen covid absoluut niet goed te praten vanuit het oogpunt van persoonlijke bescherming. Laat staan het inenten van kinderen. Bij deze laatste is het risico van vaccinatie bijwerkingen zelfs duidelijk hoger dan de ziekte verschijnselen van Covid zelf. Ik wil dit optekenen als een teken des tijds. We -de samenleving- zijn aan het veranderen. Meer collectief, minder individueel. Dit zie je ook in zaken als globale opwarming, plastiek, one-world-gov etc. Wat dit betekend weet ik niet. Is het een permanente trend, gaat het voorbij, is het gewoon toeval of een voorbode van een naderende storm?
  1 punt
 10. We waren de pastinaak vergeten te oogsten. Gelukkig kun je die een winter laten zitten blijkbaar.
  1 punt
 11. slecht idee is nu al zo dat mensen ontslagen worden om vervangen te worden door Dit soort subsidie krachten helemaal leuk als je ook nog het verhaal van de straatveger erbij pakt die wegbezuinigd werd en toen voor behoud van zijn uitkering weer voor dat bedrijf moest gaan werken. ik zie dat het gaat om maatschappelijk werk nu. juist heb ik ook gedaan vrijwiliigers werk met verstandelijk gehandicapten degene die dat van te voren deden waren wegbezuinigd
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...