Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 07/23/15 in alle zones

 1. Ik ben van mening dat je lichaam normaliter zelf wel kan bepalen , hoe het dient te functioneren. Volledig autonoom. Simpel gezegd : Als je moe bent krijg je slaap. Ben je uitgeslapen, wordt je wakker. Heb je water nodig, krijg je dorst. Energie tekort, dan krijg je honger etc. etc. Idealiter zou je lichaam het eigen ritme moeten bepalen, "zoals de holenmens dat vroeger deed". Het probleem is dat we tegenwoordig "geforceerd" wakker worden (wekker). En de daglicht-cyclus door elektriciteit / licht beïnvloed wordt. Daar weten onze genen gewoon geen raad mee ...
  2 punten
 2. Toen @Rataplan op het werk was bedacht ik me dat ik het nodig vind om te leren slachten. Ik eet zelf niet veel vlees, en als ik het eet dan is het biologisch. Maar ik heb altijd gezegd; als je vlees eet, moet je het ook kunnen slachten. Ik heb de kinderen achter de tv gezet, heb op het kippenforum opgezocht hoe een kip slachten werkt en heb een kip uit het hok gehaald. Het zweet brak me inmiddels aan alle kanten uit. Ga ik dit doen... kan ik dit? Ik besloot mijn verstand op nul te zetten, ik eet ook vlees uit een pakje dus moet de waarheid ook maar eens onder ogen zien. Toen ik de
  1 punt
 3. 1 punt
 4. Dank. Mee eens. En daar ken ik een paar aardige (korte) video's over. Waarbij vooral de tweede enigszins op dit topic aansluit. (PS. Tekst in de vid's onleesbaar? Bekijk ze op Youtube. Klik op het Youtube logo rechts onderin).
  1 punt
 5. Dat engels kan ik niet lezen . ( begin er zelf niet aan zou er een nacht van wakker liggen ) Ik sla op zijn minst 20 nachten per jaar over . Vroeger meer dan nu . En de nachten die ik dan wel in bed lig duren dan maar een uur of 4 a 5 . maar hoe ouder je word hoe slechter je er tegen kan . Vroeger bleef ik 3dagen aan een stuk wakker en moest er maar 1 recupereren nu blijf ik er 1 waker enmoet er 3 rrecupereren.
  1 punt
 6. Ik ben ook super trots op @caitlin Ik was op mijn werk, kreeg ik een appje ; Caitlin ; ik ga een kip slachten. Ik. ; he wat, hahaha Caitlin ; ja ga het gewoon doen Caitlin ; of toch niet, hahaha Ik. ; durf je toch niet. ( ze had me verteld dat haar vader, haar op deze manier stimuleerde, om dingen voor elkaar te krijgen. Dat werkte vroeger ook voor haar, dus ik dacht waarom nu dan niet......hahaha) Caitlin ; aaaah k*t z'n kop hangt er nog half aan Ik. ; whahahaha ( oke vond dat wel wat sneu voor de k
  1 punt
 7. Moe word je er soms van. Al die voorspellingen elke jaar. Complotten hier en daar. Als je alles zou moeten geloven of er naar leven, kun je beter op een onbewoond eiland gaan wonen.
  1 punt
 8. Ja en de 2de vraag nee. Tenzij ik je irl ontmoet op een sc, dan geen probleem er zijn er meer die weten van voor werk ik allemaal doe.
  1 punt
 9. Die de Boer is gewoon een schoft. Dit laat dus duidelijk zien hoe er door een aantal werkgevers gedacht wordt over de 'onrendabelen' Nu ging het om de mensen die in de bijstand zitten, maar over werknemers word ook zo gedacht.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...