Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 07/04/15 in alle zones

 1. Maar dan echte vertegenwoordiging van het volk en niet via juridische opleiding gevormde beroepswitteboordcriminelen die de illusie wekken dat we voor hen konden kiezen. (Of voor andere soortgelijke volksverlakkers.)
  1 punt
 2. @phtvs... helaas, ik behoor tot het uitstervend ras dat geen mobieltje (met camerafunctie) heeft en ook niet de hele dag met een camera rond loopt... Dus in jouw beleving,, it didnt happen... Leuk torentje trouwens Iewieke...
  1 punt
 3. How man, ik wou gewoon een tip geven. Voor de geïnteresseerden. Staat het je niet aan negeer het dan ipv wat denigrerend te komen doen.
  1 punt
 4. Anarchie is een top idee! Als we het foutieve element "mens" nou maar konden weren..
  1 punt
 5. Al sinds 1997 vertrouw ik nog maar weinig mensen die ik niet goed ken. Na een spuitbus rotzooi in m'n gezicht bij de geldautomaat (godzijdank toen 25 gulden) ben ik erg terughoudend geworden. Toen ik 5 jaar later een mes op m'n keel kreeg (telefoon, ID-kaart en contanten weg) ben ik pro-actief oplettend/ontwijkend geworden. Gelukkig heb ik hierna maar eenmaal meegemaakt dat twee lui voor m'n fiets gingen staan om me tot stilstand te krijgen. Hierop reageerde ik door gas bij te geven, impact vergroten. Het is voor mij goed afgelopen (vrije doorgang). Deze ervaringen hebben er wel toe gelei
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...