Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 05/27/14 in alle zones

 1. Ben weer eens aan het wecken geslagen. Spagettisaus is niet moeilijk te maken en er bestaat wel 101 recepten, maar als ik dan toch bezig ben kan ik evengoed snel mijn recept delen... Ingrediënten voor +- 6pers. : -400 g gehakt. -400 g tomaten (gepeld, in blik) -1 stengel bleekselder . -1 wortel (neem 2 als je het graag wat zoeter hebt) -1 el tomatenpuree. -50 ml rode wijn. -1 ui . -2 teentjes knoflook. -3 el olijfolie59053olijfolie3 el. -peper, zout, laurierblad Bereidingswijze: Snij alle groentjes en de knoflook fijn. Doe de olijfolie in de ketel en stoof alles incl. het gehakt goed aan, voeg er de tomatenpuree, tomatenblokjes, rode wijn en laurierblad aan toe en laat alles lekker gaar sudderen. Roer alles regelmatig goed om en kruid af naar smaak. Vul de weckpotten en weck ze 40min bij 90° Laat ze afkoelen en zet ze in de voorraadkamer, zo kunnen we er weer even tegen Smakelijk.
  5 punten
 2. Ok om maar even weer terug ontopic te gaan Na veel worstelen en stoeien met Excel heb ik eindelijk een eerste verslag hiervan gemaakt. Er was behoorlijk veel data binnengekomen, en ik heb al geleerd dat de manier van het opmaken van de vragen geleid heeft tot moeilijk verwerkbare antwoorden (te veel open vragen). Maar hier is hij dan eindelijk. Voor meer informatie kan je bij mij of @FincaInSpanje terecht. Het PDF bestand is te groot om als bijlage op het forum te plaatsen dus heb ik hem op MEGA gezet, je kan hem downloaden via de volgende link: https://mega.co.nz/#!pdJ1EawT!NiWZjRmBA4JHuUAs6js1Pe13Z0b3gqZpuEEgoX9yjk4
  2 punten
 3. Hoi allemaal. Ik heb een vraag waar ik graag jullie ideeën over hoor. Momenteel verzenden wij met DHL. Dit doen wij omdat het altijd aangetekend is, niet zomaar bij de buren word afgegeven en anoniem kan. Nu is het zo dat DHL ook nadelen heeft. Zo proberen ze het 2x en daarna moet je het in een depot ophalen. Dit depot is afhankelijk van waar je woont helaas niet in de buurt. Natuurlijk geef ik dan de opdracht nog eens te proberen, maar dit kost ook een extra keer verzendkosten voor ons. Verder hebben we in het afgelopen jaar nauwelijks problemen gehad en is de service uitstekend. Dus waarom iets anders. MAAR... Nu hebben we een voorstel gekregen van vervoerder DPD. Het pakketje kan nog steeds aangetekend, je kunt aangeven dat het niet bij de buren mag, het kan anoniem, er worden 3 pogingen gedaan en nu komt wat mij betreft de grote meerwaarde voor de klanten: je kunt nadat je bij mij je adres heb doorgegeven daarna zelf je bezorgdag aanpassen, maar zelfs ook het bezorg adres. Het heeft dus een aantal mooie voordelen. Nu is mijn DPD koerier hier heel prettig, maar die ervoor een pannenkoek, kortom is vind het wat lastig inschatten. Vandaar mijn vraag wat heeft de voorkeur en waarom. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening hierin!
  1 punt
 4. Heb net even zitten googlen maar het lijkt erop dat je een universitaire opleiding psychologie nodig hebt om de opleiding voor EMDR überhaupt te mogen volgen. Ansicht wel goed om te voorkomen dat mensen meer schade veroorzaken. (wel zonde want al zou ik het momenteel niet in praktijk brengen het lijkt me mega interessant om de achterliggende processen e.d. te leren) En ik ben het helemaal met Stuudje eens, het psychologische stuk is minstens zo belangrijk als alle praktische zaken. Het mooist is het natuurlijk als je mensen om je heen hebt die elkaar op alle vlakken aanvullen.
  1 punt
 5. @odessa1944, dit is niet geheel juist. Zoals er staat op p22 heeft dit enkel betrekking op de nieuwe glazen, bij nieuwe sluitingen van de weck-rondglazen wijst het lipje van de inmaakring duidelijk naar beneden. Bij het oude model glazen is dit juist andersom en wijst hij naar boven Ik krijg er de deksel met geen macht vanaf. Hier een foto met nieuw glas en oud naast elkaar, deze zijn samen geweckt.
  1 punt
 6. Gezien de grootte van de groep lijkt het me niet onmogelijk dat er mensen opgepikt kunnen worden (en ook weer teruggebracht uiteraard)
  1 punt
 7. Als ik dat aan vrouwlief vertel gaat ze heel door het lint . Ik hoor ze het al zeggen . ,, Zie je wel dat je in een sekte bent te recht gekomen ,, Is het nog niet voldoende dat je een lap grond in Duitsland huurt . Dus ik denk dat ik ze nooit zo ver ga krijgen . Dus volgens mij ontbreekt er nog een punt in de pol . ,, Ik wil wel maar ik kan niet ,, Geert
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...