Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 05/15/13 in alle zones

 1. Samengesteld door de mensen van Permacultuur Nederland Gratis PDF file (530 pagina's - 400 planten): Plantengids
  1 punt
 2. wij hebben ons oog laten vallen op de cobra 3 van Coleman. Deze weegt 2,9 kilo en is 100 cm hoog en 275 cm lang. Prijs is net onder de 100 euro misschien is dit ook een mooie optie voor jou? ze hebben ook een 2 persoonsuitvoering maar deze is maar 78 cm hoog (voor minder dan 50 euro) maar deze vonden wij toch te laag omdat je dan niet rechtop kan zitten. http://www.coleman.eu/p-25816-cobra-3.aspx
  1 punt
 3. [mod] Even topic titel gewijzigd - komen er misschien nog meer techies op af.. [/mod]
  1 punt
 4. hahaha ja lijkt net een Hollandse kijk, maar ik ben vrijwel niet Nederlands, en vanuit mij gezien: we zitten hier zonder inkomsten, geen uitkering, geen pensioen, geen Wao of whatever. we moeten het doen met wat we hebben geprept en verzameld, ik heb een tuinman-baantje voor wel 40 hele euries per maand.. thats it! vandaar de lekkere Hollandse zuinigheid :-)
  1 punt
 5. Laten we eerlijk zijn, het is een ongekende prestatie voor zo'n piepklein landje om ├╝berhaupt zo lang in de top-20 te verkeren. Gezien de omvang in oppervlakte en werkzame bevolking lijkt me 24ste nog steeds heel redelijk en niks om zorgen over te maken.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...