Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 04/14/20 in alle zones

  1. Goed, ik ben nu ruim drie en een halve dag verder na het aanzetten van het gistwater. Gisteren zag ik duidelijk bubbeltjes, vandaag niet meer. Omdat alle bronnen iets anders zeiden over de tijd dat de gist moet rijpen, heb ik vandaag een deegje gemaakt met een deel van het water en het op de rijsstand in de oven gezet. Als het niet rijst, kan ik er nog altijd flatbreads van maken.
    1 punt
  2. Met appelschillen en klokhuizen kun je op deze manier ook prima appelazijn maken, moet het wel wat langer staan (een week of 3)
    1 punt
  3. Momenteel de soep (houdbaarheidsdatum april 2016) aan het eten. Smaak en geur zijn prima, structuur wat lobbig. Maar dat komt denk ik door het doorkoken, wat niet de bedoeling is. Zal me binnenkort weer melden ?
    1 punt
  4. Van onze vriend Dick Berts. Gratis het boek (Hoe overleef ik een crisis) online te downloaden bij zijn uitgeverij Papieren Tijger.
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...