Ga naar inhoud

Bemo

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bemo's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

4

Community reputatie

 1. Lieve, sociale, eerlijke , en hulpvaardige mensen zijn er genoeg. Ze zijn alleen in hun schulp gekropen door onze onsociale samenleving. ieder voor zich en god allah boeddha of krishna voor ons allen. Waar is de tijd dat mensen tijd hadden voor elkaar zonder dat er iets tegen over stond. Helaas dit soort gedrag zie alleen nog op plekken waar mensen verder van elkaar af wonen of zo arm zijn dat je buurman niet meer heeft dan de rest.
 2. In Frankrijk. De haute Provence. En de savoie is altijd water uit de bergen. Misschien miet zoveel in de zomer als de rest van het jaar maar ruim voldoende. De zomers zijn warmer en langer dan in Nederland er is nog genoeg ruimte en de prijzen voor grond ( huizen) ik ook stukken voordeliger dan bijv hier in nederland. Ook fijn om te weten dat het land nog een leger Heeft dat zo nodig kan in grijpen. Zie ik in Nederland niet gebeuren. Hier maken ze al ruzie waar ze de Mariniers stationeren. Wij zijn bezig om te vertrekken naar frankrijk om de eenvoudige reden dat wat je hier ook wilt doen er is altijd weerstand tegen. Ergens wonen zonder dat je constant op je vingers word getikt lijkt mij fantastisch. Nadelen. Zie ik niet zo tenminste minder dan in Nederland. Taal kun je leren en vrienden kun je overal maken als je er voor openstaat. aanpassen Zou al nummer 1 moeten staan voor iedereen die iets heeft met survival overleven of hoe je het wil noemen. Waar je dat doet moet ieder voor zich uit maken ben je gelukkig in de stad en geeft jou dat een veilig gevoel dan moet je daar vooral blijven. Wil je net als ik rust ruimte en een stukje zelfvoorzienend zijn moet je dat doen. Het enige dat telt is als de stront tegen de ventilator komt heb je dan het vermogen hebt je aan te passen aan de situatie. Of ga je Wachten tot je gered word. ik ben benieuw Naar jullie mening.
 3. Alles wat je noemt hebben we aan gedacht. We hebben gelukkig ook Franse vrienden is de regio wonen die ons helpen. En buren zijn er wel alleen is dat 4 min met de auto. Ik heb gemerkt dat mensen die in deze regio’s wonen veel hulpvaardiger zijn. Dan wat wij gewend zijn. Zei weten als geen ander dat beter een goede buur dan een verre vriend hier meer van toepassing is dan in Nederland. Ik voel me niet meer thuis in Nederland de mentaliteit van de mensen veranderd zo snel dan woon ik liever ergens waar het niet zo vol is.
 4. Lijkt mij in europa overal het zelfde
 5. P.s.ik woon Nu ongeveer 40 meter boven Nap dis daar hoef ik het ook niet om te doen.
 6. Heb je helemaal gelijk. maar ruimte om je kippen en andere dieren te houden en om van je eigen landje te leven. zonder dat er iemand zeurt over Dat je haan in de ochtend kraait of dat je bonen staken wel er hoog zijn enz enz. het lange zomer seizoen En de kostprijs van grond in verhouding met Nederland heeft het buitenland toch mijn voorkeur. En ja als er iets in Europa gebeurt maakt het Voor 90% van de bevolking niet waar ze zitten omdat het overal het zelfde lijkt. En als je alle voors en tegens naast elkaar legt is het voor mij duidelijk.
 7. Ik ben zelf opzoek in frankrijk naar een stuk grond of huis met grond. dit zal zijn in de savoie of de alps haute provence. Aangezien hier het klimaat goed is de grond en huizen nog betaalbaar Zijn. Deze regio’s zijn niet volgebouwd En kun je nog prima buiten af wonen zonder uitzicht op je buren. Of dit de juiste keuze is moet nog blijken. als er mensen zijn met ervaringen of tips hoor ik het graag
 8. Wel makkelijk als de aanhanger wielen uitwisselbaar zijn met de auto. Zijn in een noodgeval 2extra reserve wielen.
 9. Ik lees op forums altijd verhalen over shtf situaties en bol locaties. Nu ben ik benieuwd hoeveel mensen er nu in deze tijd in hun bol zitten. Of interpreer ik de dingen niet goed en is dit geen shtf situatie???
×
×
 • Nieuwe aanmaken...