Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 05/20/14 in alle zones

  1. Omdat ik heb gestemd en het belangrijk vind dat dit doorgaat wil ik eventueel wel een bedrag aan je overmaken. Puur ter compensatie. PM mij maar even @FincaInSpanje
    1 punt
  2. Afgelopen middag/avond had mijn betere wederhelft een mini testje met de GHB. Door een verkeersopstopping was er geen mogelijkheid om binnen aanzienlijke tijd thuis te komen. Zelfstandig het besluit genomen om de auto te parkeren en naar huis te lopen. (Slechts 2km)De berichten waren van dien aard dat lopen sneller zou zijn. Wat achter ook bleek....(sommigen deden er 60/70min over) Tas mee, check water en.....wandel schoenen aan.......FAILURE! [ATTACH=CONFIG]10318[/ATTACH] De zolen lieten compleet los en het rubber was verteerd. Dit was in november absoluut niet het geval! Ondanks dit toch aangetrokken en naar huis gelopen (2km). Deze "bikkel" krijgt van mij een paar nieuwe Meindls. Afgelopen winter (november) de schoenen incl GHB nogmaals een korte check gegeven en alles was toen in orde. Zelfs nog een dag op gelopen en schoon weer opgeborgen. Het zijn Salomon schoenen van zo'n 8 jaar oud en altijd perfect onderhouden. Ook geen overmatige slijtage etc. [ATTACH=CONFIG]10319[/ATTACH] Dus check met grote regelmaat je spullen....er komt een keer dat je ze echt nodig hebt......
    1 punt
  3. @phaelin : @Wafels : Er komen geen gassen vrij en de handwarmers nemen alleen zuurstof op. Het netto-effect is dus een rest-druk van 0,8 atm (0,2 atm onderdruk). Als de zakjes met pasta lucht-dicht zijn moet je ze met een fijne naald wat inprikken, anders is het gebruik van de adsorbers uiteraard zinloos. Het "void-volume", dat is het lucht-aandeel in het volle tonnetjes is bij pasta's véél groter dan bij rijst, dus de kans dat het tonnetje indeukt is dan wel groter.
    1 punt
  4. Dit zijn van die situaties dat ik niet graag in iemands schoenen sta. Dan er maar liever naast lopen. Die zolen lijken inderdaad wel opgelost/aangevreten!
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...