Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste reputatie op 04/16/13 in alle zones

  1. Kwakster is alleen een beetje lui, jullie redden je best zonder mij zo te lezen :-)
    1 punt
  2. @easy Een hele goede indicatie is dat je het staal van hel lemmet ziet doorlopen tussen de heften van het mes. EDIT, Mora is ook full tang, echter is dit meer een "doorn", waar het heft omheen zit
    1 punt
  3. @Geert: Ben benieuwd! 'k Moet me wel inhouden, kan er niet zo goed meer tegen en anders wil @Bijenman niet meer meerijden.
    1 punt
  4. Ja, het is verontrustend. Gelukkig heeft het jaar van de bij(2012) voor de Nederlandse bijen weinig slechts gebracht. Er is hierover een enquête geweest onder de NVB (Nederlandse Bijen Vereniging) en 70% van de Nederlandse imkers hebben weinig tot geen last gehad van bijensterfte. Zie hier het artikel. En dit doet mij als imker, maar ook als mens, heel erg goed!!! Maar laten nu niet denken dat we door één goed jaar er weer bovenop zijn, we moeten het wel onderhouden
    1 punt
  5. Moei uitgelegd . Wil ik nog aan toevoegen als je de ingewanden er uit haalt (die vallen er bijna uit als je het buikvlies hebt open gesneden ) blijft de lever hangen aan de lever hangt een groen zakje . De gal blaas . Door met uw mespuntje achter de galblaas en uw duim er voor trek je die er zo af . Zeker geen gal vloeistof op uw vlees morsen dat is erg bitter . uw vlees word bijna oneetbaar met gal vloeistof er op . En nog een tip . Als je een haas of konijn zelf dood door middel van geweer of mes . Het dier eerst laten plassen voor je het opzij legt . Geert
    1 punt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...