Ga naar inhoud
GENEGEERD

Je Wifi signaal als X-ray vision


f150

Aanbevolen berichten

MIT kwam afgelopen week met een nieuwe vinding: een systeem dat het wifi-signaal gebruikt om bewegingen (van bv mensen) te monitoren, zelfs achter muren. Ze hebben het Wi-Vi genoemd (WIfi VIsion Met een enkele ontvanger en twee antennes kan door verschil interferentie beweging worden waargenomen.

Toepassingen liggen voor de hand: search & rescue, gaming en personal safety. Misschien over 2 jaar standaard bij je xbox?

 

Meer informatie:

http://web.mit.edu/press/2013/new-system-uses-low-power-wi-fi-signal-to-track-moving-humans.html

[ATTACH=CONFIG]4254[/ATTACH]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

wauw, het onderzoek is zekers gefinancierd door de NSA. Want iets dergelijks is de droom van elke geheime dienst. stel je voor je kan dan gewoon zien wat er in een huis gebeurd zonder dat je camera's hoeft te plaatsen.

Het perfecte "Anti-terreur Systeem":

1. Prism : om informatie te verkrijgen.

2. Wi Fi: om doel te bevestigen.

3. Drones: om snel het doel op te blazen en te verdwijnen in de Chaos.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@prepper053 @f150 nu is wifi wel erg makkelijk te storen als je dat zou willen , net als in ww2 en nu nog wordt toegepast chaff (dunne kleine stukjes aluminium folie in de lucht en je ziet niets meer of beter gezegd je ziet een heeeeeeel groot iets ;-) maar ook een dikke muur , sneeuw of zware regen en je signaal is nagenoeg gereduceert tot niets .

voor gewone gebouwen wel van toepassing (tenzij je een stoorsignaal plaatst kijk maar naar ruimtes waar je gsm niet werkt ;-) )

We moeten gewoon ons oog wat aanpassen voor andere golflengtes dan heb je dit niet nodig :cool:

gr wafels

Link naar reactie
Delen op andere sites

@prepper053 @f150 nu is wifi wel erg makkelijk te storen als je dat zou willen , net als in ww2 en nu nog wordt toegepast chaff (dunne kleine stukjes aluminium folie in de lucht en je ziet niets meer of beter gezegd je ziet een heeeeeeel groot iets ;-)

 

Precies. Er ligt ook >300 meter verstevigd alufolie in een van de prepdozen. Veelzijdig materiaal.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met de huidige technieken, zoals warmtebeeld, infrarood, is dit al redelijk "door muren heen te kijken". Met goede richt en laser microfoons, is al letterliijk te horen wat er gezegd word. Het is al mogelijk om met een laser op een raam te richten, en door de trillingen in het raam geluid van binnen te horen..

 

Deze WI-VI heeft niets te maken met WI-FI. Grappig dat er dus nog een nieuwere techniek is.. maar als je wat van jouw specifiek willen weten, zijn er zoveel wegen naar Rome...

 

En er zijn ook genoeg manieren om je daar redelijk tegen te beschermen.. En de belangrijkste is nog steeds val niet op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...