Ga naar inhoud
GENEGEERD

Wie kent deze Preppers vereniging?


Mr. Gold

Aanbevolen berichten

@Mr. Gold: leuk dat je contact gelegd hebt en @PF-NED overgehaald om hier het eea te posten. Ik vond een hoop reacties in dit topic wat voorbarig en negatief; ik waardeer het dat je de moeite nam om dit opgehelderd te krijgen.

@PF-NED: Fijn dat je de moeite neemt om hier te posten, het feit dat op deze website/forum veel potentiële leden zitten maakt het vast makkelijker daarvoor. Die trainingen/cursussen/artikelen/magazine (e-magazine is veel goedkoper btw) snap ik, ben wel erg benieuwd naar de ideeën over de vereniging. Je kan vaak 's avonds of op zondagen een Scouting gebouw huren, dat heeft een paar voordelen: je kan/mag daar meestal fikkie stoken, er is hout/touw aanwezig (pionieren), ruimte en vaak gelegen bij/in bos. Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 maanden later...
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
  • Reacties 54
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

vreemd dat er nog steeds geen site is, btw hij had toch wel kunnen vertellen wat iedereen zijn of haar achtergrond bij defensie was?:s het lijkt mij juist een groot voordeel brengen aan je site, onderdeel & rang. tis niet dat er om je registratienummer gevraagd werd...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...