Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Meetings, reizen, locatie


Recommended Posts

Om samen iets van elkaar te leren en te schieten, moeten we samenkomen.

 

Dit kan op huidige meetings en SC's of op aparte.

 

Nu is het reizen uiteraard altijd een probleem, want het kost minimaal geld.

 

Hoe ziet iedereen dat?

Link to post
Share on other sites
Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!

Tja reizen maakt mij niet zoveel uit, doe het voor me werk ook al veel.

Een locatie is wel een probleem. Binnen zou je een gymzaal ergens kunnen huren en allemaal je eigen doelpak mee kunnen nemen. En buiten wordt helemaal lastig.

 

Er zit hier zeker geen landeigenaar of boer met een boog bij?

Link to post
Share on other sites

reizen is voor mij geen probleem.

En als er mensen zijn die mee willen rijden gezellig!

 

Ik ben heul blij met deze grop want ik kan thuis niet oefenen. (te weinig ruimte)

Dus ik kijk uit naar de mogelijkheden.

op de Sheltercampings?

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Heb wel eens geschoten zonder vizier op mijn recurve, maar de eerste paar pijlen schieten dan alle kanten op. Dan is een pijlenvanger wel handig ja. Of een bouwzeil dan voldoende is weet ik niet, ligt ook aan de afstand. Het mooiste zou zijn nog 30 meter ruimte achter het doel.

Link to post
Share on other sites

Ik ben lid van een tweetal schietverenigingen, deze accommodaties zijn bij uitstek geschikt voor boogschutters. Ik weet dat er diverse boogverenigingen van soort gelijke accommodaties gebruik maken. Toevallig net waar ik schiet weer niet, maar ik zal eens een licht op steken of de beheerders van deze banen waar ik schiet hier voor openstaan. De baanhuur is dacht ik aanzienlijk en er is altijd een beheerder. Misschien dat bij jullie in de buurt ook zo iets mogelijk is.

 

Er was een boogvereniging bij mij in de buurt maar die is opgedoekt omdat ze buiten trainde/schoten in de buurt van een recreatieplas maar ze moesten stoppen (op last van de gemeente want het was gevaarlijk) maar ook het gebrek aan een dak boven hun hoofd was een probleem. Het in stand houden van deze club was niet langer mogelijk.

Link to post
Share on other sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...