Ga naar inhoud

roodborstje

Lid
 • Items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

roodborstje's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

18

Reputatie

 1. Hoi , Heb zelf een Mac Gregor. Bevalt prima. Heb je ook over de kiel nagedacht ? Dat is dat ding wat onder de boot zit. Een Mac Gregor heeft een inklapbaar zwaard wat inhoud dat je de boot makkelijk zelf kunt verplaatsen. er zijn veel factoren die meespelen. Hoe diep wil je kunnen varen ? Wil je kunnen oversteken naar Engeland ? Denk aan de kosten. Het liggeld is vaak niet mis. Ook de winterstalling. Ik hoor ook veel positieve berichten over een Etap. http://www.combinautic.nl/zeilboot/macgregor-26-m/macgregor-26-m.html
 2. Heeft iemand goeie ervaringen met fijne warme handschoenen ?
 3. Mijn ervaring is dat het wegdraaien van de ogen ook een teken van geestelijke overbelasting kan zijn. Jezelf afzonderen en zorgen voor rust voorkomt dat wegdraaien. Wegdraaien kan ook een kalmerend signaal afgeven, in de dierenwereld is loodrecht aankijken bedreigend. Ik denk dat veel mensen op hun tandvlees lopen maar daar nog niet aan toegeven.Het observeren van lachen vindt ik ook interresant. Vaak klinkt het hol en lacht men mee. Ik wordt daar erg nerveus van. Het valt me op dat veel mensen ook in een blik je kleding observeren. Dit zogenaamde sociale signaal vindt ik een flinke instinker. Zodra mensen zich keurig presenteren ben ik extra allert.
 4. Leer van de kennis van onze ouderen. Geef weer ouderwetse handvaardigheidslessen op school. Zo weet je bijvoorbeeld weer hoe jezelf een trui moet breien.
 5. Iedereen meteen met een moestuin laten beginnen. Handen uit de mouwen zorg dat je dicht bij je huis meer voedsel hebt.
 6. superkwaliteit ! http://www.hemker-bekking.nl/kleding/fjall-raven/herenkleding-algemeen.html
 7. Ik heb prima ervaringen bij de Sligro. van het bv merk Coertjens . Blikken hachee ,stoofvlees, goulash, spaghettisaus, allemaal paar jaar houdbaar. Ook grote verpakkingen rijst. veel soorten droge bonen, lang houdbaar.
 8. Heb zelf een Zeisskijker speciaal voor op een boot. Loei duur.7 maal 50 B. Er zitten aan de voorkant op het oculair speciale rubberen afsluitrubbers. Hij is redelijk shockproef. Ooit gekocht bij mijn zeilboot.Het voordeel van deze kijker is de stabilisatie van het beeld. Dat komt door de prisma`s die in kijker verwerkt worden. Bij snelle bewegingen heb je een fantastisch stabiel beeld. http://www.zeissverrekijkers.nl/producten.aspx?sel=1&L1=20070626133404:5,623686E-02&L4=20030324120010:4,535276E-02
 9. hoi, Er was toch ergens een zadenbank in Spitsbergen of zo? voor als er oorlog zou komen dan zou het zaad veilig zijn gesteld ? Volgens mij was die zadenbank juist daar vanwege de houdbaarheid van het zaad. Omdat het daar juist enorm koud was.
 10. Ik ben erg te spreken over de kleding van fjall raven. De g1000 stof is oersterk en de natuurlijke kleuren vindt ik niet erg opvallend. Ik zou oogcontact vermijden.In de dierenwereld als je een hond recht aankijkt ziet hij dat als een een aanval. De leider kijkt altijd weg. In een bepaalde mate vindt ik mensen ook dieren. Langs mensen afkijken is veel minder bedreigend. Ik heb wel altijd een belangstelling voor nonverbale communicatie en signalen. Goed leren observeren kan je leven redden. Rangorde in dierengroepen bepalen is erg interresant.
 11. De kastanjes in de houtkachel gedaan. Het leek wel een bombardement. Doe ik nooi meer knalde tegen het glas. Hoorde later van iemand dat je ze beter in de aslade kunt stoppen.
 12. Mooi foto`s, ikzelf heb ook tamme kastanjes gevonden.
 13. In de oorlog begroeven mensen gegevens in weckflessen in in de grond. Om daarna de namen van baby`s te achterhalen. Of je daar ook rijst in kunt doen of ander voedsel, ik heb geen idee. Een kennis van mij weet nog wat inkuilen is. Ze gebruikt de trommel van een wasmachine en graaft deze in vol met aardappels.Zo kunnen er geen muizen bij komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...