Ga naar inhoud

HenkV

Lid niveau 2
 • Aantal items

  110
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HenkV

 1. Om nog iets precieser te zeggen: De coronabesmetting in gemeente Nunspeet gaat om een man uit Elspeet. https://www.nunspeet.nl/nieuws/artikel/coronavirus
 2. Eerste geval in Nunspeet en Voorst: https://www.nunspeet.nl/nieuws/artikel/coronavirus https://www.destentor.nl/nunspeet/inwoners-uit-nunspeet-en-voorst-besmet-met-coronavirus~ae2c4f4d/
 3. De symptomen kunnen ook door griepvirus verklaard worden. Dus geen Coronavirus (waarop volgens de Engelse tekst getest werd)
 4. Vandaar dat er nog geen Nederlanders Corona hebben! We hebben daardoor voldoende weerstand opgebouwd! ?
 5. Van jou had ik eigenlijk al verwacht dat je dit weekend vertrokken zou zijn! Met een BOL ver weg lijkt het me ook heel moeilijk het juiste moment te bepalen, zeker als je veel mensen mee moet nemen. Krijg die allemaal maar overtuigd. En als een deel een week later komt, mogen ze dan nog? ?
 6. Ja heel gek, want de afstand Milaan - Bari is net zover is als Milaan - Rotterdam.
 7. - omdat een handelaar je ook niet de zilverprijs geeft - omdat je ze dan zwart kunt verkopen Ik heb in verleden diverse malen zilveren rijksdaalders en guldens gekocht van particulieren. Altijd ruim onder de zilverprijs.
 8. Bedankt voor alle moeite /energie die jullie erin gestoken hebben!
 9. Gefeliciteerd! Op welke frequentie kan ik je connecten met Packet Radio?
 10. Ik kreeg bericht over de tarieven voor een zakelijke deposito bij de ING. Ongelofelijk dat je geld tegenwoordig zo weinig waarde meer heeft voor een bank!
 11. Slecht pensioen??? Alleen Denen hebben beter pensioenstelsel dan wij ‘Nederland heeft het een-na-beste pensioenstelsel ter wereld’ Het pensioenstelsel van Nederland is bijna het beste ter wereld. Alleen de Denen hebben het beter. Bron : http://www.mercer.nl/newsroom/persbericht-mercer-stijgt-naar-plaats-2-op-wereldranglijst-pensioenen.html
 12. let op: in Nedeland stopt je hypotheek als je je huis verkoopt. In Duitsland werkt dat anders. Je moet dan een fikse boete betalen. voorbeeld: je koopt een huis in Duitsland en zet de hypotheek vast voor 10 jaar. Na 5 jaar wil je weer naar Nederland en verkoop je je Duitse woning. Dan moet je boete betalen over die 5 jaar hypotheekrente die je nu niet meer gaat betalen.
 13. Dat soort systemen hebben een beveiliging zodat als je reguliere stroom uitvalt de stroom van de windmolen/zonnepaneel uitgeschakelt wordt. Dus valt de stroom in je straat uit dan stopt de Trinity ook met stroom leveren aan jouw stopcontacten. (beveiliging want anders ga je spanning op het net zetten terwijl die misschien is uitgeschakeld om een reparatie te verrichten.) Dit soort apparatuur is toegestaan tot een vermogen van ca 500watt, maar volgens mij verandert die wetgeving en is het volgend jaar niet meer toegestaan om nieuwe apparatuur zo te installeren.
 14. Leuke actie! 16,88 usd (is volgens mij nog niet genoemd: waarom snap ik eigenlijk niet.)
 15. Op een forum discussie, dat kan volgens mij helemaal niet. Voor een discussie moet je een ander communicatiemiddel zoeken. Dat is mijn mening voor wat hij waard is.
 16. Dat dacht ik in 1995 ook! Ik woonde 8 meter boven NAP Maar doordat er zoveel water uit Duitsland naar Nederland kwam dreigde het kanaal dat 1km van ons lag te overstomen. Door onze wijk reden geluidswagens met het advies om je meubels omhoog te zetten omdat er 15cm water zou kunnen komen te staan :-( Verder kaarsen klaar zetten omdat de electra kon uitvallen.:-( Dat ging toen maar net goed omdat het waterpeil op tijd zakte. Nu wonen we op de Veluwe (trouwens een bewuste keuze geweest om droger te gaan zitten) en hebben we dat probleem ook niet meer. Dit soort kaarten houden dus ook geen rekening met veel rivier/kanaal water, je kunt alleen effect van zeespiegel zien: http://www.floodmap.net/?ll=52.539858,5.114987&z=8&e=10
 17. Ik hou me aan mijn oude credo "De natuur wijst de weg" In de natuur zie je dat de zon voor energievoorziening DE bron is (fotosynthese) Wind dient alleen voor transport (stuifmeel/zaden) m.a.w. Als windenergie een betrouwbare energiebron is dan hadden de planten wel windmolentjes ipv bladeren gehad :-)
 18. Als je in aandelen belegt: Je hebt pas verloren als je aandelen met verlies verkoopt. Net zoals dat je pas winst hebt als je zet met winst verkoopt. Nu is het moment om bij te kopen Maar, resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie etc.
 19. Beurs.nl geeft momenteel foutmelding....
 20. Als ik jouw configuratie vergelijk met dit kant & klaar setje heb je ruim voldoende aan 200 watt panelen: (10 uur p/d 1kWh) http://www.imholz-zonnepanelen.nl/product/1462026/stand_alone_set_1_5.aspx
 21. Zoals dit vliegtuig dat in 2012 na 70 jaar in de woestijn is teruggevonden en nog niet geplunderd was! Toen de het vliegtuig werd ontdekt, beschikte het vliegtuig zelfs nog over wapens en ammunitie.
 22. Ik had een vriend die het zat was om in de winter zijn autoruiten te moeten krabben als hij 's morgens klaar was met zijn nachtdienst. Als hij 's avonds op het parkeerterrein bij de fabriek parkeerde legde hij al een electrische deken over zijn dashboard en kon deze op zijn sigaretteaansteker aansluiten. Het zal zoals in dit draadje vermeld vermoedelijk een zwakstroomdeken zijn geweest, ik herinner me geen omvormer te hebben gezien. Hij liep (uit mijn herinnering) 's ochtends zo'n 1 á 2 uur voordat hij weg wou rijden naar zijn auto om hem aan te zetten. Dat was genoeg tijd om hem ijsvrij te maken of in ieder geval zo dat je met de ruitenwisser de aanslag kon wegvegen. 1x Was zijn accu leeg omdat hij een bedrijfsstoring (hij was storingsmonteur) moest oplossen, daardoor te laat naar huis kon en de deken dus te lang aan bleef staan :-)
 23. Onze vijver is 2x2meter en 80 cm diep. Bijna het hele jaar kraakhelder, er wordt niet gefilterd, wel heel veel waterplanten. Verder ook vissen en kikkers. Onze wortels uit de moestuin spoelen wij erin schoon om ze daarna meteen op te eten! Als we vrienden op bezoek hebben vinden die dat soms wel raar als je ze dan een wortel aanbiedt. Maar dat zijn dan ook geen preppers. Bij ons is de lucht ook schoon, geen roetneerslag (Veluwe) Eruit drinken doen we niet. Maar ik zou dat na/tijdens shtf wel durven, zeker in combinatie met een waterfilter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...