Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

HenkV

Lid
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

145 Uitstekend

1 Volger

Over HenkV

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  diversen
 • Beroep
  Administratief
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. - omdat een handelaar je ook niet de zilverprijs geeft - omdat je ze dan zwart kunt verkopen Ik heb in verleden diverse malen zilveren rijksdaalders en guldens gekocht van particulieren. Altijd ruim onder de zilverprijs.
 2. Bedankt voor alle moeite /energie die jullie erin gestoken hebben!
 3. Gefeliciteerd! Op welke frequentie kan ik je connecten met Packet Radio?
 4. Ik kreeg bericht over de tarieven voor een zakelijke deposito bij de ING. Ongelofelijk dat je geld tegenwoordig zo weinig waarde meer heeft voor een bank! [ATTACH=CONFIG]21443[/ATTACH]
 5. Slecht pensioen??? Alleen Denen hebben beter pensioenstelsel dan wij ‘Nederland heeft het een-na-beste pensioenstelsel ter wereld’ Het pensioenstelsel van Nederland is bijna het beste ter wereld. Alleen de Denen hebben het beter. Bron : http://www.mercer.nl/newsroom/persbericht-mercer-stijgt-naar-plaats-2-op-wereldranglijst-pensioenen.html
 6. let op: in Nedeland stopt je hypotheek als je je huis verkoopt. In Duitsland werkt dat anders. Je moet dan een fikse boete betalen. voorbeeld: je koopt een huis in Duitsland en zet de hypotheek vast voor 10 jaar. Na 5 jaar wil je weer naar Nederland en verkoop je je Duitse woning. Dan moet je boete betalen over die 5 jaar hypotheekrente die je nu niet meer gaat betalen.
 7. Dat soort systemen hebben een beveiliging zodat als je reguliere stroom uitvalt de stroom van de windmolen/zonnepaneel uitgeschakelt wordt. Dus valt de stroom in je straat uit dan stopt de Trinity ook met stroom leveren aan jouw stopcontacten. (beveiliging want anders ga je spanning op het net zetten terwijl die misschien is uitgeschakeld om een reparatie te verrichten.) Dit soort apparatuur is toegestaan tot een vermogen van ca 500watt, maar volgens mij verandert die wetgeving en is het volgend jaar niet meer toegestaan om nieuwe apparatuur zo te installeren.
 8. Leuke actie! 16,88 usd (is volgens mij nog niet genoemd: waarom snap ik eigenlijk niet.)
 9. Is jouw computer soms besmet met het CERN virus? Hier kom ik uit als ik 23 9 2015 intyp: [ATTACH=CONFIG]20823[/ATTACH]
 10. Je mag vast wel een vogelhuisje plaatsen? [ATTACH=CONFIG]20718[/ATTACH]
 11. Op een forum discussie, dat kan volgens mij helemaal niet. Voor een discussie moet je een ander communicatiemiddel zoeken. Dat is mijn mening voor wat hij waard is.
 12. Dat dacht ik in 1995 ook! Ik woonde 8 meter boven NAP Maar doordat er zoveel water uit Duitsland naar Nederland kwam dreigde het kanaal dat 1km van ons lag te overstomen. Door onze wijk reden geluidswagens met het advies om je meubels omhoog te zetten omdat er 15cm water zou kunnen komen te staan :-( Verder kaarsen klaar zetten omdat de electra kon uitvallen.:-( Dat ging toen maar net goed omdat het waterpeil op tijd zakte. Nu wonen we op de Veluwe (trouwens een bewuste keuze geweest om droger te gaan zitten) en hebben we dat probleem ook niet meer. Dit soort kaarten houden dus ook geen rekening met veel rivier/kanaal water, je kunt alleen effect van zeespiegel zien: http://www.floodmap.net/?ll=52.539858,5.114987&z=8&e=10
 13. Ik hou me aan mijn oude credo "De natuur wijst de weg" In de natuur zie je dat de zon voor energievoorziening DE bron is (fotosynthese) Wind dient alleen voor transport (stuifmeel/zaden) m.a.w. Als windenergie een betrouwbare energiebron is dan hadden de planten wel windmolentjes ipv bladeren gehad :-)
 14. Als je in aandelen belegt: Je hebt pas verloren als je aandelen met verlies verkoopt. Net zoals dat je pas winst hebt als je zet met winst verkoopt. Nu is het moment om bij te kopen Maar, resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie etc.
 15. Beurs.nl geeft momenteel foutmelding.... [ATTACH=CONFIG]20290[/ATTACH]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...