Ga naar inhoud

HenkV

Lid niveau 2
 • Aantal items

  110
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Nederland
 • Interesses
  diversen
 • Beroep
  Administratief
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

HenkV's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

153

Community reputatie

 1. Om nog iets precieser te zeggen: De coronabesmetting in gemeente Nunspeet gaat om een man uit Elspeet. https://www.nunspeet.nl/nieuws/artikel/coronavirus
 2. Eerste geval in Nunspeet en Voorst: https://www.nunspeet.nl/nieuws/artikel/coronavirus https://www.destentor.nl/nunspeet/inwoners-uit-nunspeet-en-voorst-besmet-met-coronavirus~ae2c4f4d/
 3. De symptomen kunnen ook door griepvirus verklaard worden. Dus geen Coronavirus (waarop volgens de Engelse tekst getest werd)
 4. Vandaar dat er nog geen Nederlanders Corona hebben! We hebben daardoor voldoende weerstand opgebouwd! ?
 5. Van jou had ik eigenlijk al verwacht dat je dit weekend vertrokken zou zijn! Met een BOL ver weg lijkt het me ook heel moeilijk het juiste moment te bepalen, zeker als je veel mensen mee moet nemen. Krijg die allemaal maar overtuigd. En als een deel een week later komt, mogen ze dan nog? ?
 6. Ja heel gek, want de afstand Milaan - Bari is net zover is als Milaan - Rotterdam.
 7. - omdat een handelaar je ook niet de zilverprijs geeft - omdat je ze dan zwart kunt verkopen Ik heb in verleden diverse malen zilveren rijksdaalders en guldens gekocht van particulieren. Altijd ruim onder de zilverprijs.
 8. Bedankt voor alle moeite /energie die jullie erin gestoken hebben!
 9. Gefeliciteerd! Op welke frequentie kan ik je connecten met Packet Radio?
 10. Ik kreeg bericht over de tarieven voor een zakelijke deposito bij de ING. Ongelofelijk dat je geld tegenwoordig zo weinig waarde meer heeft voor een bank!
 11. Slecht pensioen??? Alleen Denen hebben beter pensioenstelsel dan wij ‘Nederland heeft het een-na-beste pensioenstelsel ter wereld’ Het pensioenstelsel van Nederland is bijna het beste ter wereld. Alleen de Denen hebben het beter. Bron : http://www.mercer.nl/newsroom/persbericht-mercer-stijgt-naar-plaats-2-op-wereldranglijst-pensioenen.html
 12. let op: in Nedeland stopt je hypotheek als je je huis verkoopt. In Duitsland werkt dat anders. Je moet dan een fikse boete betalen. voorbeeld: je koopt een huis in Duitsland en zet de hypotheek vast voor 10 jaar. Na 5 jaar wil je weer naar Nederland en verkoop je je Duitse woning. Dan moet je boete betalen over die 5 jaar hypotheekrente die je nu niet meer gaat betalen.
 13. Dat soort systemen hebben een beveiliging zodat als je reguliere stroom uitvalt de stroom van de windmolen/zonnepaneel uitgeschakelt wordt. Dus valt de stroom in je straat uit dan stopt de Trinity ook met stroom leveren aan jouw stopcontacten. (beveiliging want anders ga je spanning op het net zetten terwijl die misschien is uitgeschakeld om een reparatie te verrichten.) Dit soort apparatuur is toegestaan tot een vermogen van ca 500watt, maar volgens mij verandert die wetgeving en is het volgend jaar niet meer toegestaan om nieuwe apparatuur zo te installeren.
 14. Leuke actie! 16,88 usd (is volgens mij nog niet genoemd: waarom snap ik eigenlijk niet.)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...