Ga naar inhoud

Gerhard

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Gerhard's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. @The_Communicator Interessante kaart! Hoe kom je daaraan?
 2. Nu maar hopen dat de BOB compleet is als je moet gaan lopen... Het verkeer in Nijmegen staat al vast zie ik en veel bedrijven zijn niet aan het werk. http://www.telegraaf.nl/binnenland/13163243/__Ontploffing_Electrabel_Nijmegen__.html
 3. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/energiecentrale_nijmegen.html Ik ben benieuwd wat de effecten zullen zijn op het stroomnet en hoeveel last de omgeving hiervan zal hebben.
 4. Wat een gek. Olie is 1 van de belangrijkste grondstoffen van de moderne maatschappij. Maar goed, vanuit preppersperspectief wel interessant.
 5. GroningerPrepper: op een gegeven moment zul je er toch uit moeten. Misschien niet omdat je een grote etensvoorraad hebt, maar de maatschappij zal toch een nieuwe vorm moeten krijgen. Nu kun je natuurlijk hopen en wachten totdat veel andere mensen elkaar "uitgeschakeld" hebben (hongerdood of dood door watertekort, zelfmoord, geweldadige dood) maar er zullen zeker andere mensen overblijven die slim zijn en de juiste voorraden weten aan te spreken. En ook die personen kunnen door gaan draaien, wat je vaak ziet bij mensen die langere tijd in een abnormale situatie zitten of in een situatie zonder andere mensen. De belangrijkste vraag is denk ik: hoe ga je daar mee om?
 6. Ik ben geen fan van Alex Jones maar bedankt voor de link!
 7. Mooie kelder! Kan daar best jaloers op worden. Ik zie veel eten van de Lidl; die hebben vaak inderdaad prima spul voor weinig geld. De soepen en vlees in blik heb ik altijd graag in mijn voorraad. En zie ik daar nu ook een grote waterzak staan op de tweede foto?
 8. Hoe is de sfeer in Spanje? Laatst hadden we al een burgemeester die een supermarkt overviel om Robin Hood te spelen. Merk je spanningen en dergelijke die wellicht over kunnen slaan? Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk
 9. Ik merk dat we als groep veel waardevolle kennis hebben! Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk
 10. Mooie docu, zeker aan te raden. Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk
 11. Die kende ik nog niet. Bedankt! Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk
 12. Bij welke dumpstores winkelen jullie regelmatig? Zijn er dumpstores die b.v. een goede webwinkel hebben? Misschien lastig om te plaatsen aangezien sommigen hun locatie niet willen prijsgeven. Aan de andere kant misschien handig om op meerdere plekken te winkelen om het risico te verminderen dat je gezicht te "bekend" wordt in deze winkels met het risico op eventuele reputatieschade of beroving als SHTF. Om zelf de aftrap te nemen: - Hilversum Joppie's Dump. In het midden van de stad. Vriendelijk personeel. Op de 1e verdieping veel aanbod van messen, zwaarden en luchtbuksen. Ook aan militaire kleding geen gebrek. Wel mis ik een ruime hoeveelheid tassen; het aanbod hier is slechts beperkt. Ik zie nu trouwens ook op hun website dat ze een webwinkel hebben. http://www.airguns.nl/
 13. Goed artikel. Ik ben in ieder geval blij dat ik al een hoop eten in heb geslagen. Misschien nu nog wat extra voordat de prijzen zullen stijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...