Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Gerhard

Lid
 • Aantal items

  33
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Gerhard

 • Titel
  Elementary prepper
 1. @The_Communicator Interessante kaart! Hoe kom je daaraan?
 2. Nu maar hopen dat de BOB compleet is als je moet gaan lopen... Het verkeer in Nijmegen staat al vast zie ik en veel bedrijven zijn niet aan het werk. http://www.telegraaf.nl/binnenland/13163243/__Ontploffing_Electrabel_Nijmegen__.html
 3. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/energiecentrale_nijmegen.html Ik ben benieuwd wat de effecten zullen zijn op het stroomnet en hoeveel last de omgeving hiervan zal hebben.
 4. Wat een gek. Olie is 1 van de belangrijkste grondstoffen van de moderne maatschappij. Maar goed, vanuit preppersperspectief wel interessant.
 5. GroningerPrepper: op een gegeven moment zul je er toch uit moeten. Misschien niet omdat je een grote etensvoorraad hebt, maar de maatschappij zal toch een nieuwe vorm moeten krijgen. Nu kun je natuurlijk hopen en wachten totdat veel andere mensen elkaar "uitgeschakeld" hebben (hongerdood of dood door watertekort, zelfmoord, geweldadige dood) maar er zullen zeker andere mensen overblijven die slim zijn en de juiste voorraden weten aan te spreken. En ook die personen kunnen door gaan draaien, wat je vaak ziet bij mensen die langere tijd in een abnormale situatie zitten of in een situatie zonder
 6. Ik ben geen fan van Alex Jones maar bedankt voor de link!
 7. Mooie kelder! Kan daar best jaloers op worden. Ik zie veel eten van de Lidl; die hebben vaak inderdaad prima spul voor weinig geld. De soepen en vlees in blik heb ik altijd graag in mijn voorraad. En zie ik daar nu ook een grote waterzak staan op de tweede foto?
 8. Hoe is de sfeer in Spanje? Laatst hadden we al een burgemeester die een supermarkt overviel om Robin Hood te spelen. Merk je spanningen en dergelijke die wellicht over kunnen slaan? Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk
 9. Ik merk dat we als groep veel waardevolle kennis hebben! Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk
 10. Mooie docu, zeker aan te raden. Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk
 11. Die kende ik nog niet. Bedankt! Verstuurd van mijn GT-N7000 met Tapatalk
 12. Bij welke dumpstores winkelen jullie regelmatig? Zijn er dumpstores die b.v. een goede webwinkel hebben? Misschien lastig om te plaatsen aangezien sommigen hun locatie niet willen prijsgeven. Aan de andere kant misschien handig om op meerdere plekken te winkelen om het risico te verminderen dat je gezicht te "bekend" wordt in deze winkels met het risico op eventuele reputatieschade of beroving als SHTF. Om zelf de aftrap te nemen: - Hilversum Joppie's Dump. In het midden van de stad. Vriendelijk personeel. Op de 1e verdieping veel aanbod van messen, zwaarden en luchtbu
 13. Goed artikel. Ik ben in ieder geval blij dat ik al een hoop eten in heb geslagen. Misschien nu nog wat extra voordat de prijzen zullen stijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...