Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Cobelix

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over Cobelix

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Mijn EDC (in mijn broekzak, in etui i.v.m. APV) Forge LaGuiole 1212 voor touwtjes en appeltjes... Im mijn werktas (rugzak) altijd een Leatherman Charge TTi en een Marttiini puukko.
 2. Dikke breinbreker altijd, en uiteraard een zeer interressante en eindeloze discussie over de ideale BOV. Ik kies ervoor om niet alles op 1 paard (hmm zou een paard niks zijn?? heb ik niemand over gelezen nog...) te zetten. Ik zorg dat ik altijd minimaal 600km actieradius heb met mijn auto (tank altijd minimaal 75% vol) maar ben me zeer bewust dat wanneer een grote catastrofe mijn regio treft het nog een hele toer gaat worden om achterin de rij aan te sluiten en weg te komen, wanneer iedereen weg probeert te komen waar 2 ongevallen al voor een verkeersinfarct kunnen zorgen. Dus auto als B
 3. Wat denken we hiervan, bijstelling prepperij? Is dit iets om als verhoogd risico mee te nemen? Telegraaf Het rapport waarnaar verwezen word: Rapport AIVD en: PDF AIVD rapport Of oud nieuws?
 4. Hier bij mij is in het verleden gebleken dat verdediging van mijn straat vooral een collectief gebeuren is, mijn eerste verdediging is dat men buiten de straat niet zal verwachten dat er bij mij iets te halen is. En daarna de bereidheid van mijn buren en mijzelf om de straat op te gaan met tafelpoten danwel knuppels om de rust te bewaren. Als er problemen komen met de buren zelf.. dan hoop ik dat ze weten dat ze meer aan mij hebben als we gewoon goede buren blijven. Het zijn geen van allen preppers zogezeid, maar ik hou rekening met meer dan mijn eigen gezin in deze. Maar goed, de laats
×
×
 • Nieuwe aanmaken...