Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

dubbel0

Lid
 • Aantal items

  362
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dubbel0

 1. hoi ben, mits ze niet in de verboden vallen van de wet wapens en munitie kan je ze gewoon bestellen en zou je ze aangeleverd moeten krijgen. let wel op de invoer heffing ( volgensmij bestellen buiten de eu). ik classificeer het trouwens als gereedschap met al dan niet verzamelwaarde. ook voor een jager is het geen wapen, maar gereedschap. ( m.o.) *eventuele aanvullingen altijd welkom*
 2. en dat is dan ook weer een waarheid als een koe
 3. excuseeeee moi verkeerd begrepen inderdaad zoveel woorden om maar geen gaatje over te laten in de wet.... maar... tis een goed mes. hier heb ik een glock niet om de naam trouwens, ik liep dr gewoon " tegen an" en nog 1 of ander amerikaans leger ding , zelfde soort en kwaliteit.
 4. de tekst van knives en tools klopt aardig en als je je daar aan houd kan je niet zoveel gebeuren qua strafbare zaken. de bekendmaking die @frans81 noemt is hopeloos verouder en is al verwerkt in de WWM (anno 2015) Het verschil zit in het DRAGEN ( bij je hebben en voor onmiddellijk gebruik geschikt) of VERVOEREN ( bij je hebben en DEUGDELIJK VERPAKT en NIET voor onmiddellijk gebruik geschikt) alles wat men in nederland in een winkel mag kopen is geschikt om te vervoeren. ( bijv. van de winkel naar je huis/ van je huis ) en zal men thuis VOORHANDEN mogen hebben. Dat de politie in w
 5. ik ook al, maar een tegengeluid mag ook gehoord worden, en bij mijn weten praat ik over misdaad cijfers, statistieken ,angst voor het onbekende en indoctrinatie/ brainwash. ik weet donders goed dat ik op het randje loop hiermee, en ik stel het zeker op prijs als een mod mij waarschuwt/ de forumegels nog eens onder mijn aandacht brengt als hij/ zij vind dat dat nodig is. als ik eens lekker wil discussiëren over de fantastisch ontwerpen van John Mozes of Dieudonne Saive en Ernest Vervier doe ik dat wel ergens anders moi 00
 6. al flink geïndoctrineerd volgens mij aantal misdaden met vuurwapens in de VS daalt flink het publiek word bang gemaakt en ....................... dom gehouden. wat opvalt is dat in staten waar de wapenwetgeving streng is het aantal misdrijven met vuurwapens hoog zijn. tabel
 7. @carismo bedankt voor de toelichting, dat is dan ook gelijk de reden voor mij om geen hol geslepen mes zou willen hebben. specialistische tools / slijpmethodes om de scherpte te behouden (convex). in een shtf moet alles zo eenvoudig mogelijk zijn zonder specialistische dingetjes (m.o.)
 8. wat me nou al even bezig houd, waarom zou je een convex/ concaaf geslepen mes willen hebben ? en dan ga ik uit van een shtf situ.
 9. reageer ik ook eens op een review, thnks, leuke review dus. ik heb vooral genoten van verfijnde taalgebruik zo beeldend gebezigd. i shit you not!
 10. is te oud om opgeroepen te worden (in iedergeval bij de eerste golf) en heeft ook nooit de dienstplicht vervuld, koopvaardij uitstel. maar ... na mijn 27ste vrijwillig dienst genomen dus enig kennis is wel aanwezig
 11. sjit, heel stuk getikt, kan ik niet meer reageren, en bedankt mod ik reageer wel ff pb @QuickFix @prepass @Ronin Kogaratsu jullie snappen het. en angst.. voor wie of wat dan ook is een slechte raadgever.
 12. zou me ook niks verbazen.... en @Järv die poro mag blijven !! die is gaaf
 13. hoe sneller je kinderen leert omgaan met "die zooi (in ondeskundige handen)" hoe beter, dan krijg je ook zeker minder ongelukken. (zo nu eerst ff een oppertje zoeken) :-D
 14. afrika en kindsoldaten is een voorbeeld daarvan, zwaar onder de drugs lekker een ak leegschieten, er was ( bij mij iig) al bekend dat isis anti depressiva (angstremmers) gebruikt bij hun mannetjes. 1 patatje oorlog... aloha snackbar !
 15. ze hadden nog wat over wat ze niet meer kwijt konden in oekraine
 16. zij die vrij van zonde is werpe de eerste steen, btw @doom al eens een verhuizing overwogen naar moedertje rusland?
 17. turkije ( al ben ik verre van erdogan fan..) heeft al meerdere malen gewaarschuwd dat men uit hun luchtruim moet blijven, en dat is hun goed recht. ( de russen nemen het niet zo nauw met landsgrenzen)
 18. zuurstof absorbers / anti condens middelen ?
 19. grote stroomstoring oekraine, op de KRIM volgens TASS opgeblazen hoogspannings masten http://www.nu.nl/buitenland/4169681/grote-stroomstoring-schiereiland-krim.html
 20. echt elk tegengeluid is goed, hoe klein dan ook, dat betekend dat er toch nog mensen zijn die niet bang zijn om op te staan tegen geweld.
 21. ik loop op deze dingen, en als het een aanzit jacht is op 2 maten te grote winterboots van de lidl.
 22. bedankt voor het delen, dit alles zo lezend lijkt het me tijd worden dat de vreedzame moslim meerderheid zijn/ haar mond eens open doet. moord en brand schreeuwend ( figure off speech) dat ze het extremisme uit naam van de islam niet meer pikken !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...