Ga naar inhoud

Frohhman

Lid
  • Items

    197
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Frohhman

  1. Ja ik zat echt te genieten:P geweldig
  2. toevallig vorige week een stroomstoring gehad. Me ouders vonden me eerst eigelijk gek omdat k een voorraadje bij houd maar tijdens de storing waren ze toch blij met me dat k een bakkie koffie voor ze had. Ma vraagt nog hoe was je van plan water te koken? (die dacht natuurlijk alleen aan de waterkoker) Ik: heel simpel, op het ouderwetse (vrij luxe) gasfornuis.... Voor ik het wist zaten er allerlei buren en andere buurtbewoners bij ons in de achtertuin te genieten van n lekker bakkie oploskoffie:D Volgende week op kamp en dan zit ik ook gewoon een week zonder stroom, ik overleef het wel:D
  3. opvouwbare waskom, dankje, dat woord zocht ik:P
  4. Is het geen optie om met triplex en wat skelterwielen een soort draagstel voor je BOB te maken? Met die wielen kom je toch al een end verder in het terrein dan met die skeeler wieltjes onder je trolley.
  5. hahaha ik dacht serieus dat je ze allemaal hadXD vroeg me al af hoe je dat voor elkaar gekregen zou hebbenXD Weet toevallig wel waar je het over heb met die quad. Tis een van de weinige afleveringen die ik heb gezien over onze amerikaanse collega's:P maar zal m niet (proberen) te uploaden ivm forumregels.
  6. Gooi zelf regelmatig gwn ff n blikkie witte bonen in tomatensaus ofzo naast of op het vuur, nooit problemen mee gehad (wel ff een stukkie open maken anders zegtie vanzelf boem) Kan wel begrijpen dat het met water weer wat anders ligt maar dan zou ik in zo'n geval gewoon een frisdrankblikkie nemen ipv n blikvoerblikkie. Dan zou je volgens mij nergens last van moeten hebben. Denk ik:P
  7. Frohhman

    Tarp setup

    Ik denk dat dat inderdaad een betere oplossing is.. Van de week maar weer ff langs de Dump
  8. Ik kom uit op 20 punten zonder het stukje FA and Gear. Aangezien daar ook boots en snij-ijzertje en dergelijke tusse staan kom ik uit op ongeveer 28 (plus 3 voor redlight). Toch meer punten als ik dacht:P In ieder geval wel een leuk testje.
  9. Weet precies hoe je je voelt hoor:p Als je je gewoon ff netjes voorstelt in het voorstel topic word alles(of het meeste) duidelijk in de reacties erop:P komt wel goed.
  10. Frohhman

    Tarp setup

    Dat zou wel erg prettig zijn, dankjewel @carismo Ik durf het eigelijk geen tarp te noemen:P Kep een aantal poncho's liggen en 2 bouwzeilen van 2 bij 8 (aanbieding vandaar:P de afmetingen zijn nogal onhandig) Ik ga binnenkort op kamp voor een week met de scouting en dan wou ik van de gelegenheid gebruik maken om wat dingetjes uit te proberen. M'n kids zijn onwijs zelfstandig dus ik heb er mooi de tijd voor zo af en toe. Als ik het voor elkaar kan krijgen een fotootje te uploaden dan zal ik dat hier doen.
  11. Frohhman

    Tarp setup

    Oh, die vind ik zelfs nog een stuk beter eigenlijk... Dankjewel @carismo
  12. Frohhman

    Tarp setup

    Is er toevallig iemand die wel eens geprobeerd heeft om een driepootje te pionieren met van die uitschuifbare wandelstokken en daar dan een tarp of iets overheen te gooien? In theorie klinkt het goed maar vroeg me af of iemand hier het toevallig ook echt eens geprobeerd heeft:P zo onwijs stevig lijken die stokken me nou ook weer niet namelijk...
  13. Let net als bij neppe merkkleding uit vakantie landen op de stiksels. Als ze netjes "parallel" lopen aan elkaar zullen ze het langer volhouden dan wanneer ze als een zooitje spaghetti door elkaar lopen.
  14. Heb zelf ook al een aantal jaar een druivenplant in mijn achtertuin staan maar nog nooit een druif van gegeten. Niet omdat het niet groeit maar de vogels zijn me steeds voor. Zelfs met een net er ruim omheen gespannen vreten die lijers (sorry, lijsters) er nog doorheen. Het zelfde verhaal met me palmboom:P
  15. Hoor ik een SC Loreen aankomen? Grapje hoor, @Loreen. Maar wel echt onwijs vet.
  16. De site doet 't helaas niet helemaal lekker bij mij. Ik weet wel dat als iemand volgend jaar op zijn/haar eerste dag in de brugklas op zo'n motoped komt aanzetten, de rest wel 3 keer nadenkt voordat ze diegene gaan lopen treiteren/pesten Moet er helaas wel vanuit gaan dat onze fijne overheid deze fietsen als 'illegaal' bestempeld. Maar toch; het idee blijft leuk.
  17. Gebruiksvoorwerpen die als (slag/stoot/steek) wapen gebruikt kunnen worden mogen niet mee maar dit word per geval bekeken. Denk aan kandelaars en dergelijke. Ook aan aanstekers zit/zat een maximum van 3, ik weet niet zeker of dat nog steeds is deze regeltjes worden regelmatig veranderd omdat de dienstdoende beveiligingsbedrijven vrij zijn om extra regeltjes in te voeren. Wat betreft het touw kan je er inderdaad iemand mee wurgen zoals @Peerke al vertelde. Zo is duct-tape ook verboden om mee te nemen. Dit gaat wel om spullen in je handbagage, dit soort dingen moet je eigelijk altijd inchecken als ruimbagage om gezeik bij de sec-check te voorkomen. Handig weetje: ook een pot pindakaas valt onder Liquids en Gels en mag niet mee in de handbagage
  18. ik loop standaard in een zwarte combat broek, Magnum boots eronder en gewoon een simpele trui of vest. Maar in het weekend werk ik in de beveiliging en doordeweeks sta ik in een werkplaats meubeltjes te knutselen dus ik kom er goed mee weg:P
  19. geweldige dingen die unimogs. Praktisch universeel en niet kapot te krijgen:D
  20. Dat is indd. Zal me moeder ook leuk vinden, 300 veldbedden op zolder XD
  21. je moet op de BVA site voornamelijk kijken naar kleinere partijen. Zag laatst een zooitje veldbedden voor een prikkie staan van Defensie. Zelfs met de bijkomende kosten zou je op ongeveer een tientje uitkomen per veldbed. Dat is goed te doen voor een frame met een lappie stof lijkt mij. Daar heb je ook wat aan.
  22. ziet er leuk uit. Ik hoop dat je erbij komt, ik zou het zelf ook wel willen doen:P Moet er wel bijzeggen dat ik een beetje bang ben dat het eindigt als Utopia. Ik vond het format geweldig maar eenmaal begonnen werd het een groot dromerig drama. Hoop voor je dat je eventuele medebewoners niet spontaan op zoek gaan naar de verloren schat van Blackbeard ofzo. In ieder geval wel heel veel succes met de selectie. Ben benieuwd.
  23. Ik draag al jaren standaard zwarte combat broeken(Fostex), simpelweg omdat ze lekker zitten en genoeg zakken hebben. Nou zijn ze kwalitatief niet heel erg best aangezien ze door kleine chineesjes ofzo in elkaar zijn gezet en er dus nog wel eens een gulp achterstevoren wil zitten of iets dergelijks. Nou heb ik laatst voor werk dezelfde combats gekregen maar dan van normale spijkerstof zoals een spijkerbroek (BP). Kwalitatief stukken beter maar ook een stuk stugger qua bewegingsvrijheid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...