Ga naar inhoud

c.voerman

Lid
 • Aantal items

  43
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zeeuws Vlaanderen

c.voerman's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Community reputatie

 1. kijk eens op deze site daar kan je met kapitalen betalen. ik heb er zelf geen ervaring mee. mischien iemand anders wel. http://www.cmn-lcc-international.com/
 2. Kijk eens op deze website een 6 persoons chalet kost rond de 50K http://loghuis.nl/chalet-karina en deze http://www.loghuisbouwen.nl/ Op deze site's kan je ook leuke huizen kopen.
 3. Ik zag dit laatst op internet staan het kost wel 20X zoveel, maar in het filmpje leggen ze uit hoe het werkt. Ik denk dat een goeie doe het zelve het wel kan maken van steen. Zodat je altijd buiten kan koken, of in plaats van barbecue├źn lekker steengrillen. http://www.hetgroenewonen.nl/koken-op-hout
 4. c.voerman

  m2 tuin

  @lewieke Ik heb wel eens gelezen dat je ook compost thee kan gebruiken. Ligt er natuurlijk aan wat je gebruikt. Als je er bijvoorbeeld brandnetels er bij in doet daar houden bladluizen bijvoorbeeld niet van. plus je doet voedingstoffen aan je planten geven.
 5. Op http://www.dhgate.com kan je ook 21% cellen kopen, misschien iets voor je.
 6. Je kan ook zonnepanelen gebruiken om waterstof te maken en dat opslaan in grote propaan tanks. en vervolgens de waterstof gebruiken om weer elektriciteit op te wekken of warmte.
 7. @martin @Rataplan bedankt voor de info, nu weet ik gelijk hoe ik het moet aanpakken.
 8. Ik zat te denk om een volgend jaar een kippenhok te bouwen van mijn ouwe schutting. en dan de ren mijn tuin te gebruiken, maar gaan ze dan niet naar de buren? want in plaats van een schutting hebben we nu struiken. en hoe hoog moet eventueel een hekje zijn, ik wil het dan wel iets boven de grond doen zodat er nog egels er onderdoor kunnen (ik heb nogal last van naakt slakken). Ik heb ook veel buurt katten in mijn tuin het zal mij benieuwen of dat goed gaat misschien iemand daar ervaring mee?
 9. @wodan zover had ik nog niet gekeken, dan weet ik dat alvast bedankt ervoor, maar je hebt inderdaad gelijk dat soort hout kan je beter niet gebruiken in je ketel. Op zich tussendoor in een houtkachel kan het wel. Ik heb het zelf een hele winter gestook op hout met hars. Het brandde prima, na het stook seizoen kwam er wel veel rommel uit mijn pijp. Voortaan doe ik het meer om af te wisselen want het is gewoon goedkoop hout. @lewieke Ja je moet wel tijd hebben en het leuk vinden om zelf hout te hakken. Mij zelf lijkt het best leuk. Tentje mee en een weekend met vrienden hout hakken lijkt mij wel lachen. En het kost maar een paar weekendjes per jaar. Of per paar jaar, want je kapt natuurlijk gelijk voor een paar jaar. En als je dan fruitbomen mag terug planten heb je daar ook nog plezier van. Of dat mag weet ik niet het is maar een idee.
 10. @lewieke ik zelf woon aan de Belgische grens en zag een tijdje geleden bosgrond te koop vlak bij Zelzate. voor jouw iets te ver denk ik. Als ik me nog goed kan herinneren was het 1500M2 voor 4000 euro of meer. Tuurlijk koste wel veel geld maar er zijn altijd mensen die graag hout stoken in een houtkachel. Dus waarom niet met een paar man scheelt een hoop geld en je hebt er veel lol aan.
 11. @lewieke Daar ben ik wel met je eens ja, je kan natuurlijk altijd informeren he. En als je een iets meer geld uit geeft voor een stuk bosgrond heb je voor de rest van je leven geen onkosten meer. En dan is de rendement vergeleken met een ketel van 10000 euro of 3000 euro niet belangrijk meer. Zolang de onderdelen goed vervangbaar is en niet al te duur zijn koop ik toch liever een stuk grond met een paar man. en dat kost minder dan 7000 euro.
 12. Deze pelletketel en houtvergasser in een is niet al te duur, voor nog geen 2500 euro, het is alleen zonder buffer die kan je bestellen of op maat laten maken. Je moet er natuurlijk nog wel een buffervat voor warm water erbij doen. Zie de website http://www.proheat.be/products/variations/49/
 13. Wat je eventueel ook zou kunnen downloaden of kopen is insanity. Er zit een dieet bij en een workout schema die heb ik zelf nooit gevolgd. Maar voor de rest is het wel intensief. Het is gewoon een dvd met verschillende cardio's en spiermassa trainingen je hoeft geen extra spullen voor aan te schaffen. Ik zelf heb het gedownload en op mijn media speler gezet, ik zelf ben er wel tevreden over.
 14. Ik heb er weleens geur azijn van gemaakt. Je kan het dan gebruiken als wasverzachter of door schoonmaakmiddel voor een lekker geur. Misschien dat het ook wel lekker is bij een salade niet uit geprobeerd trouwens.
 15. Ik kwam een paar jaar geleden dit filmpje tegen en heb onder andere ook zijn boek gekocht. Het is een interessante documentaire, het gaat over de genezing van kanker maar belangrijker hoe je het kan voorkomen. Het blijkt dus dat het aan onze voeding ligt en is al bekend sinds 1920 (als ik het nog goed kan herinneren)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...