Ga naar inhoud

c.voerman

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Locatie
    Zeeuws Vlaanderen

c.voerman's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

10

Reputatie

  1. Kijk eens op deze website een 6 persoons chalet kost rond de 50K http://loghuis.nl/chalet-karina en deze http://www.loghuisbouwen.nl/ Op deze site's kan je ook leuke huizen kopen.
  2. Ik zag dit laatst op internet staan het kost wel 20X zoveel, maar in het filmpje leggen ze uit hoe het werkt. Ik denk dat een goeie doe het zelve het wel kan maken van steen. Zodat je altijd buiten kan koken, of in plaats van barbecueën lekker steengrillen. http://www.hetgroenewonen.nl/koken-op-hout
  3. c.voerman

    m2 tuin

    @lewieke Ik heb wel eens gelezen dat je ook compost thee kan gebruiken. Ligt er natuurlijk aan wat je gebruikt. Als je er bijvoorbeeld brandnetels er bij in doet daar houden bladluizen bijvoorbeeld niet van. plus je doet voedingstoffen aan je planten geven.
  4. Op http://www.dhgate.com kan je ook 21% cellen kopen, misschien iets voor je.
  5. Je kan ook zonnepanelen gebruiken om waterstof te maken en dat opslaan in grote propaan tanks. en vervolgens de waterstof gebruiken om weer elektriciteit op te wekken of warmte.
  6. @martin @Rataplan bedankt voor de info, nu weet ik gelijk hoe ik het moet aanpakken.
  7. Ik zat te denk om een volgend jaar een kippenhok te bouwen van mijn ouwe schutting. en dan de ren mijn tuin te gebruiken, maar gaan ze dan niet naar de buren? want in plaats van een schutting hebben we nu struiken. en hoe hoog moet eventueel een hekje zijn, ik wil het dan wel iets boven de grond doen zodat er nog egels er onderdoor kunnen (ik heb nogal last van naakt slakken). Ik heb ook veel buurt katten in mijn tuin het zal mij benieuwen of dat goed gaat misschien iemand daar ervaring mee?
  8. @wodan zover had ik nog niet gekeken, dan weet ik dat alvast bedankt ervoor, maar je hebt inderdaad gelijk dat soort hout kan je beter niet gebruiken in je ketel. Op zich tussendoor in een houtkachel kan het wel. Ik heb het zelf een hele winter gestook op hout met hars. Het brandde prima, na het stook seizoen kwam er wel veel rommel uit mijn pijp. Voortaan doe ik het meer om af te wisselen want het is gewoon goedkoop hout. @lewieke Ja je moet wel tijd hebben en het leuk vinden om zelf hout te hakken. Mij zelf lijkt het best leuk. Tentje mee en een weekend met vrienden hout hakken lijkt mij wel lachen. En het kost maar een paar weekendjes per jaar. Of per paar jaar, want je kapt natuurlijk gelijk voor een paar jaar. En als je dan fruitbomen mag terug planten heb je daar ook nog plezier van. Of dat mag weet ik niet het is maar een idee.
  9. @lewieke ik zelf woon aan de Belgische grens en zag een tijdje geleden bosgrond te koop vlak bij Zelzate. voor jouw iets te ver denk ik. Als ik me nog goed kan herinneren was het 1500M2 voor 4000 euro of meer. Tuurlijk koste wel veel geld maar er zijn altijd mensen die graag hout stoken in een houtkachel. Dus waarom niet met een paar man scheelt een hoop geld en je hebt er veel lol aan.
  10. @lewieke Daar ben ik wel met je eens ja, je kan natuurlijk altijd informeren he. En als je een iets meer geld uit geeft voor een stuk bosgrond heb je voor de rest van je leven geen onkosten meer. En dan is de rendement vergeleken met een ketel van 10000 euro of 3000 euro niet belangrijk meer. Zolang de onderdelen goed vervangbaar is en niet al te duur zijn koop ik toch liever een stuk grond met een paar man. en dat kost minder dan 7000 euro.
  11. Deze pelletketel en houtvergasser in een is niet al te duur, voor nog geen 2500 euro, het is alleen zonder buffer die kan je bestellen of op maat laten maken. Je moet er natuurlijk nog wel een buffervat voor warm water erbij doen. Zie de website http://www.proheat.be/products/variations/49/
  12. Wat je eventueel ook zou kunnen downloaden of kopen is insanity. Er zit een dieet bij en een workout schema die heb ik zelf nooit gevolgd. Maar voor de rest is het wel intensief. Het is gewoon een dvd met verschillende cardio's en spiermassa trainingen je hoeft geen extra spullen voor aan te schaffen. Ik zelf heb het gedownload en op mijn media speler gezet, ik zelf ben er wel tevreden over.
  13. Ik heb er weleens geur azijn van gemaakt. Je kan het dan gebruiken als wasverzachter of door schoonmaakmiddel voor een lekker geur. Misschien dat het ook wel lekker is bij een salade niet uit geprobeerd trouwens.
  14. Ik kwam een paar jaar geleden dit filmpje tegen en heb onder andere ook zijn boek gekocht. Het is een interessante documentaire, het gaat over de genezing van kanker maar belangrijker hoe je het kan voorkomen. Het blijkt dus dat het aan onze voeding ligt en is al bekend sinds 1920 (als ik het nog goed kan herinneren)
  15. Zover ik weet bestaan medicijnen uit een groot gedeelte ui plantaardige bestanddelen, maar aangezien ze geen pantent op natuurlijke bronnen kunnen aanvragen moet er toch echt chemicaliën in. Die gene die wegens hun geloof niet vaccineren moet toch echt beter de bijbel gaan lezen. Als je namelijk ziek bent moet je gewoon thuis blijven en op je kamer blijven en uitzieken. Dus niet van west nederland naar oos nederland rijden met een kind die dood ziek is even bij familie langs. En als er iemand overlijd komt dat door de ziekte of door ouders of eventueel medicijnen. Als je ziek bent krijg je koorts en dat doet je lichaam zelf, want een bacterie of virus kan zich heel goed vermenigvuldigen bij 37 graden, maar moeilijker bij 41 graden. Dus als je koorts verlagende medicijnen geeft gaat de koorts wel omlaag, maar je lichaam moet dan veel harder werken. Beter is om gewoon te koelen met een washandje of sokken die nat zijn van citroensap. Of homepatie is bewezen, ja zeker. Ik zal 1 klein voor beeld geven hoe men te werk gaat. De farmaceutische industrie heeft bewezen als je te veel vitamine a in neemt dat het niet goed is en heeft er een limiet aan gesteld kwa inname. Vervolgens doet de homeopaat dezelfde onderzoek alleen zij grbruiken een natuurlijke vitamine a, en zij bewijzen dat er geen nadelige invloeden zijn bij de hoeveelheid die de farmaceutische industrie gebruikte. Vervolgens kijken ze niet eens naar de resultaten en zeggen gewoon het psudo wetenschap is, waarom doen ze dat het wordt ze met de pap lepel in gegooid op school. Zo zijn er vele voorbeelden en het begint vaak hoe kijk je ergens tegenaan. Uit onderzoek is gebleken dat als je op een boerderij leeft kleinere kans hebt op een allergie omdat ze meer in contact komt met bacteriën. De medische industrie zegt zie we leven te hygiënisch, of we zijn gewoon te overvloedig met ons medicijn gebruik en moet ons lichaam gewoon wat meer doen. Nog 1 ding over vaccineren, Waarom mag een dokter zeggen dat vaccineren goed voor je is, terwijl hij/zij niet eens weet wat er in zit best raar. Er zijn nog veel meer voorbeelden b.v polio in landen waar niet gevaccineerd word is polio 2x zo snel weg gegaan, en daar is ook de voedsel, hygiëne en water beter geworden. Hoe komt het dat in landen waar de wiegendood veel voor kwam en 50% van de ouders niet gingen vaccineren en dat de wiegendood tegelijk met 50% afnam. In Egypte kwam 9 gevallen van polio voor per jaar. men begon toen met vaccineren en er kwam geen gevallen van polio meer voor goed zou je zeggen. FOUT. Wat namelijk niet wordt verteld is dat na het vaccineren 200 gevallen van verlamming verschijnsels voorkwam, maar het was geen polio. En zo kunnen we dus heel lang door gaan met een welles en nietes spelletje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...